Montering av lameller - tak, vegg eller vindu

Det finnes mange muligheter for montering av lameller. Lamellgardinene festes enkelt med klips til en skinne som kjøpes separat. Skinnen monteres i taket eller i toppkarmen på vinduet. Den kan også, med hjelp av vinkler, monteres på veggen eller utenpå vinduskarmen. Lamellene skyves frem og tilbake med snortrekk, åpnes og lukkes med kjedetrekk. Man kan også bruke en vristang til betjening. De kan parkeres til høyre, venstre, ha delt parkering eller samles på midten. Ved montering velger du selv hvilken side lamellene skal betjenes fra, og hvor de skal parkeres når du skyver de til side.

Julesoverom

Tiden nærmer seg for å gjøre det julekoselig i alle rom! Her finner du inspirasjon til stemningsfulle soverom ved bruk av årets julesengesett.

 

Julestemning på soverommet

Med Jules skaper du et lunt og luksuriøst uttrykk på julesoverommet. Kombiner med store hotellputer og røde tekstiler i velour. Et satenglaken under dynen fører til ekstra komfort og luksusfølelse. Amaryllis er ofte et fast innslag i mange hjem når det er jul. Nå får du den klassiske juleblomsten også trykket på tekstiler. Marisa sengesett kommer i myk og deilig sateng. I serien finner du også gardiner og pynteputer med samme mønster.