Gardinkappe

På mørke vinterkvelder er det koselig å gå gatelangs og se alle vinduene som lyser opp i hus og leiligheter. Noen er pyntet med blomster og planter, noen har store gardiner og kanskje alt en julestjerne.

Sorter etter :
Se som Nett Liste
Vise :

Lisa gardinkappe 45x250 offwhite

Søt gardinkappe med broderier ton-i-ton. Lettstelt kvalitet og fint fall. Kappen har løpegang og kan tres direkte på stangen. Vakker design som skaper et nostalgisk uttrykk.

kr 299,90

Lilje gardinkappe 45x250 lys grå

Fin gardinkappe med trykte liljekonvaller på lys grå bunn. Kappen har løpegang og kan tres direkte på stangen. Vakker design som skaper et vårlig uttrykk. Kombiner gjerne med andre produkter i serien.

kr 199,90

Kodaq gardinkappe 45x250 natur

Naturfarget gardinkappe med linstruktur. Enkelt oppheng med maljer. En klassisk og tidløs kappe som kan brukes i alle rom, hele året. 

kr 299,90

Mathilde gardinkappe 45x200

Vårlig gardinkappe med blomstermønster. Kappen har løpegang og kan tres direkte på stangen. En søt kappe som er like dekorativ på hyttekjøkkenet som hjemme. Kombiner gjerne med andre produkter i serien.

kr 299,90

Hilma gardinkappe 45x250 hvit

Søt blondekappe i romantisk stil. Kappen har en 5 cm høy løpegang, 5 cm høyt rynkehode og en fin scallop-kant nederst. Enkelt oppheng, kappen kan tres direkte på stangen. Like dekorativ på hyttekjøkkenet som hjemme. Kombiner gjerne med andre produkter i serien.

kr 199,90

Camira gardinkappe 45x250

Søt gardinkappe med trykket blomstermønster på lys beige bunn. Kappen har løpegang og kan tres direkte på stangen. Nydelig design som skaper et vårlig uttrykk. Kombiner gjerne med andre produkter i serien.

kr 199,90

Amanda gardinkappe 45x250

Vakker gardinkappe med lilla blomstermønster på hvit bunn. Kappen har løpegang og kan tres direkte på stangen. Nydelig design inspirert av naturen. Kombiner gjerne med andre produkter i serien.
kr 199,90

Brasil gardinkappe 45x250 beige

Gardinkappe med trykket mønster av kaffekopper og kaffebønner. Kappen har løpegang og kan tres direkte på stangen. Et design som skaper caféstemning hjemme! Kombiner gjerne med andre produkter i serien.
kr 199,90

Elene gardinkappe 45x250 hvit

Klassisk gardinkappe med broderier. Lettstelt og luftig kvalitet. Kappen har løpegang og kan tres direkte på stangen.
kr 299,90

Toscana gardinkappe 45x250

Gardinkappe med trykket olivenmønster. Like fin på hytta som hjemme! Kappen har løpegang og kan tres direkte på stangen. Kombiner gjerne med andre produkter i serien.
kr 199,90

Kirin gardinkappe 45x250 mørk blå

Stilig gardinkappe med rynkebånd. Kappen er sydd i velour, har et pent fall og elegant uttrykk. Henges opp på enten gardinstang eller gardinskinne.
kr 299,90

 I noen vinduer kan man skimte en familie som er i gang med matlagingen, mens andre alt har inntatt plassen i godstolen i stua. Uansett hvordan du velger å ramme inn og pynte dine vinduer hjemme kan man gjøre mye med pene gardiner og gardinkapper.

Gardinkapper – hjemmekoselig og praktisk

En gardinkappe er kappen man henger over vinduet. Det er en enkel måte å ”kle” vinduet på, uten at de blir for mye stoff og farger. Henger man gardinkappen litt høyt over den øvre karmen kan man også få vinduet til å se litt større ut, samtidig som man slipper inn maksimalt med dagslys. Når høytidene skal markeres hjemme er gardinkapper med sesongmotiver en super måte å pynte på, enten det dreier seg om påskeegg, julenisser eller julestjerner. Kappene er sydd slik at de er lett å tre på en gardinstang eller spiral.

Kjapp handel på nett

Gardiner og andre ting til hjemmet er det heldigvis enkelt å kjøpe på nett så lenge man har tatt mål først. Da er det fort gjort å handle nye julegardiner og vente til de blir sendt hjem i posten. Avhengig av hvor du bor kan du få varene levert på døren eller til nærmeste butikk. Er du usikker på hvilke gardiner du bør velge, kan du booke en konsulent som hjelper deg med fargevalg, materialer og oppheng for gardiner. Princess er Miljøfyrtårn og medlem av Initiativ for Etisk handel. Princess fikk også miljømerket Svanens hederspris i 2017 ut fra de bevisste miljøvalgene vi har tatt.