Gardinkappe

På mørke vinterkvelder er det koselig å gå gatelangs og se alle vinduene som lyser opp i hus og leiligheter. Noen er pyntet med blomster og planter, noen har store gardiner og kanskje alt en julestjerne.

Sorter etter :
Se som Nett Liste
Vise :

Cilla gardinkappe 45x250 cream

Blomstrete gardinkappe i sommerlig stil. Kappen har løpegang og kan tres direkte på stangen. Kombiner gjerne med andre produkter i serien.
kr 249,90

Bærum gardinkappe 45x250

Sommerlig gardinkappe med markjordbær. Kappen har løpegang og kan tres direkte på stangen. En søt kappe som er like dekorativ på hyttekjøkkenet som hjemme. Kombiner gjerne med andre produkter i serien.
kr 199,90

Lovely gardinkappe 45x250 hvit

Vakker gardinkappe med søte blomsterbroderier. Kappen har løpegang og kan tres direkte på stangen.
kr 249,90

Sissy gardinkappe 45x250

Vårlig gardinkappe med markblomster. Kappen har løpegang og kan tres direkte på stangen. En søt kappe som er like dekorativ på hyttekjøkkenet som hjemme. Kombiner gjerne med andre produkter i serien.
kr 299,90

Hermine gardinkappe 45x250 hvit

Gardinkappe med broderte prestekrager. Perfekt på sommerkjøkkenet, enten hjemme eller på hytta. Kappen har løpegang og kan tres direkte på stangen.
kr 299,90

Elene gardinkappe 45x250 hvit

Klassisk gardinkappe med broderier. Lettstelt og luftig kvalitet. Kappen har løpegang og kan tres direkte på stangen.
kr 299,90

Toscana gardinkappe 45x250

Gardinkappe med trykket olivenmønster. Like fin på hytta som hjemme! Kappen har løpegang og kan tres direkte på stangen. Kombiner gjerne med andre produkter i serien.
kr 199,90

Kirin gardinkappe 45x250 mørk blå

Stilig gardinkappe med rynkebånd. Kappen er sydd i velour, har et pent fall og elegant uttrykk. Henges opp på enten gardinstang eller gardinskinne.
kr 299,90

Kirin gardinkappe 45x250 svart

Stilig gardinkappe med smart multibånd. Kappen er sydd i velour, har et pent fall og elegant uttrykk. Henges opp på enten gardinstang eller gardinskinne.
kr 299,90

Ruth gardinkappe 250x45 beige

Gardinkappe med rutemønster. Kommer i garnfarget bomull. Perfekt når du ønsker å skape en tradisjonell stil i det moderne kjøkkenet - enten hjemme eller på hytta. Kappen har løpegang og kan tres direkte på stangen.
kr 299,90

Kirin gardinkappe 45x250 sand

Stilig gardinkappe med smart multibånd. Kappen er sydd i velour, har et pent fall og elegant uttrykk. Henges opp på enten gardinstang eller gardinskinne.
kr 299,90

 I noen vinduer kan man skimte en familie som er i gang med matlagingen, mens andre alt har inntatt plassen i godstolen i stua. Uansett hvordan du velger å ramme inn og pynte dine vinduer hjemme kan man gjøre mye med pene gardiner og gardinkapper.

Gardinkapper – hjemmekoselig og praktisk

En gardinkappe er kappen man henger over vinduet. Det er en enkel måte å ”kle” vinduet på, uten at de blir for mye stoff og farger. Henger man gardinkappen litt høyt over den øvre karmen kan man også få vinduet til å se litt større ut, samtidig som man slipper inn maksimalt med dagslys. Når høytidene skal markeres hjemme er gardinkapper med sesongmotiver en super måte å pynte på, enten det dreier seg om påskeegg, julenisser eller julestjerner. Kappene er sydd slik at de er lett å tre på en gardinstang eller spiral.

Kjapp handel på nett

Gardiner og andre ting til hjemmet er det heldigvis enkelt å kjøpe på nett så lenge man har tatt mål først. Da er det fort gjort å handle nye julegardiner og vente til de blir sendt hjem i posten. Avhengig av hvor du bor kan du få varene levert på døren eller til nærmeste butikk. Er du usikker på hvilke gardiner du bør velge, kan du booke en konsulent som hjelper deg med fargevalg, materialer og oppheng for gardiner. Princess er Miljøfyrtårn og medlem av Initiativ for Etisk handel. Princess fikk også miljømerket Svanens hederspris i 2017 ut fra de bevisste miljøvalgene vi har tatt.