Filter
  • Lagerstatus
  • Type
  • Farge
  • Størrelse

Interiørnyheter

Vi er en av Norges største aktører innen interiør og tekstil. Her finner du våre nyeste produkter i sortimentet. Lekre interiørnyheter til alle hjemmets rom – noe for enhver smak og stil. Produktene kan bestilles i vår nettbutikk eller kjøpes i din lokale Princess-butikk.

Sorter etter :
Se som Nett Liste
Vise :

Flynn badekåpe

Praktisk og fin badekåpe til barn. Kommer i myk frotté og lukkes med glidelås. Har to lommer foran samt hette. Perfekt til stranden, etter et bad eller som morgenkåpe til pysjen.

Fra kr 299,90

Tusenfryd kreppsengesett

Nydelig kreppsengesett trykket med prestekrager. Den klare blåfargen i bunn skaper en fin kontrast mot blomstermønsteret. Et retroinspirert design som popper og gir en sommerlig følelse på soverommet. 

Fra kr 499,90

Mimmi kreppsengesett

Småblomstrete sengesett i lett og luftig krepp. Mønsteret, som går i rosa, gult og hvitt, skaper en fin kontrast mot den grønne bunnfargen. Nydelig design som gir en koselig sommerfølelse på soverommet.

Fra kr 499,90

Lionora kreppsengesett

Blomstrete kreppsengesett i lett og luftig kvalitet. Rosemønsteret skaper et koselig og nostalgisk uttrykk på soverommet. En følelse av sommer! Produktet er merket MADE IN GREEN*.

Fra kr 499,90

Idyll bomullsengesett

Storblomstrete sengesett i myk og deilig bomull. Det glade blomstermønsteret skaper en fin kontrast mot den lyse bunnfargen. Et lekent design som popper og skaper blikkfang på soverommet. Produktet er merket MADE IN GREEN*.

Fra kr 499,90

Li jerseylaken aqua

Formsydd laken med strikk rundt kanten. Kommer i myk og tettvevet jerseykvalitet. Kan brukes på både overmadrass og rammemadrass. Hvis du skal bruke lakenet på en rammemadrass anbefaler vi at du går opp en størrelse.

Fra kr 179,90

Li jerseylaken lys blå

Formsydd laken med strikk rundt kanten. Kommer i myk og tettvevet jerseykvalitet. Kan brukes på både overmadrass og rammemadrass. Hvis du skal bruke lakenet på en rammemadrass anbefaler vi at du går opp en størrelse.

Fra kr 179,90
Bilde av Hvitsten dyne- og putepakke
Nyhet

50%

Hvitsten dyne- og putepakke

Pute og medium varm dyne i fiber selges til samlet pris. Produktene har et kreppvevet trekk som gir en fin look. Supert til hybelen, til hytta, som gjestedyne eller ekstradyne.

kr 599,90 Fra kr 299,95

Tika lystett liftgardin gråmelert

Lystett liftgardin av resirkulert materiale. Har en tidløs grå farge med melert effekt. Gardinen hindrer for både dagslys og innsyn. Enkel montering og enkel manøvrering med kjedetrekk.

Fra kr 599,90

Fiori håndkle cerise

Ceriserosa håndkle med lekent blomstermønster ton-i-ton. Håndkleet er jacquardvevet i tykk og myk bomullsfrotté. Fargerik design som skaper blikkfang på badet. Finnes i flere farger.

Fra kr 149,90

Fiori håndkle aqua

Aquablått håndkle med lekent blomstermønster ton-i-ton. Håndkleet er jacquardvevet i tykk og myk bomullsfrotté. Fargerik design som skaper blikkfang på badet. Finnes i flere farger.

Fra kr 149,90

Fiori håndkle asurblå

Blått håndkle med lekent blomstermønster ton-i-ton. Håndkleet er jacquardvevet i tykk og myk bomullsfrotté. Fargerik design som skaper blikkfang på badet. Finnes i flere farger.

Fra kr 149,90

Orlando håndkle candy pink

Mykt håndkle i tykk og fluffy "popcorn"-kvalitet. Den herlige kombinasjon av farger skaper et friskt og lekent uttrykk på badet. Miks gjerne med ensfargede håndklær i lignende farger.

Fra kr 149,90

Palermo liftgardin

Klassisk liftgardin med flott lin-look. Gardinen slipper inn lys samtidig som den hindrer for innsyn. Tidløs design som kan brukes i alle hjemmets rom - hele året. Enkel montering med kroker og snor.

Fra kr 499,90

Lykke kreppsengesett rosa

Med duse pasteller får du en rolig, men likevel fargerik stil på soverommet. Lykke er et kreppsengesett med pastellrosa striper på hvit bunn. Et tidløst design du vil trives med lenge. Finnes i flere farger og størrelser.

Fra kr 499,90

Krydderkvern ramsløk

Vi bruker mye tid på kjøkkenet. Med denne krydderkvernen gir du pastaen, kjøttet, fisken eller potetene ekstra god smak. Kvernen er fylt med salt blandet med ramsløk og flere andre smakfulle urter. Kommer i en stilig glassflaske som blir lekker på kjøkkenbenken. Er også ypperlig som gave!

kr 119,90

Chiliolje m/chili og paprika 200 ml

Chiliolje med naturlig ekstrakt av chili og paprika. En utrolig smakfull olje som er perfekt til grilling, og spesielt god til meksikansk mat, pizza, skalldyr, risretter, salater og grønnsaker. Oljen er produsert i Italia og kommer i en fin flaske. Perfekt gave til deg selv eller noen annen som liker å lage mat.

kr 129,90

Marie kreppsengesett

Småblomstrete kreppsengesett i lett og luftig kvalitet. Blomstermønsteret, som går i lys blå og dus rosa, gir en vårlig følelse på soverommet.

Fra kr 499,90

Perry ullpledd 130x170 brun

Lunt ullpledd i klassisk og tidløst design. Delikat rutemønster i grå og brune toner, samt fine frynser på kortendene. Varmt og godt når kvelden er kjølig.

kr 799,90

Zita ullpledd 130x170 salviegrønn

Lunt ullpledd i delikat grønnfarge og detaljer i krem. Pleddet har et tidløst rutemønster og fine frynser på kortendene. Varmt og godt når kvelden er kjølig.

kr 799,90

Zoe ullpledd 130x170 rosa

Lunt pledd i 100% New Zealand-ull. Pleddet har brede striper i dus rosa ton-i-ton, samt fine frynser på kortendene. Varmt og godt når kvelden er kjølig. Velg blant flere farger.

kr 799,90

Cherry bomullsengesett

Mykt og deilig sengesett med kirsebærmønster. Glad og leken design som popper og skaper blikkfang på soverommet. Produktet er merket MADE IN GREEN*.

Fra kr 499,90

Plain cotton bomullsengesett lys blå

Ensfarget sengesett i vasket bomull. Matt, myk og slitesterk kvalitet. Dynetrekket lukkes med trykknapper, og putevaret med knytebånd. Finnes i flere farger.

Fra kr 599,90

Flavia bomullsengesett

Kremfarget sengesett med trykket blomstermønster i friske og glade farger. Kommer i myk og slitesterk bomull. Et design som "popper" og skaper blikkfang på soverommet. Produktet er merket MADE IN GREEN*.

Fra kr 499,90

Missy bomullsengesett

Kremfarget sengesett med trykket mønster av mimosablomster. Kommer i myk og slitesterk bomull. Vårlig design som skaper en koselig atmosfære på soverommet. Produktet er merket MADE IN GREEN*.

Fra kr 499,90

Lykke kreppsengesett grønn

Med duse pasteller får du en rolig, men likevel fargerik stil på soverommet. Lykke er et kreppsengesett med pastellgrønne striper på hvit bunn. Et tidløst design du vil trives med lenge.

Fra kr 499,90

Lykke kreppsengesett blå

Med duse pasteller får du en rolig, men likevel fargerik stil på soverommet. Lykke er et kreppsengesett med pastellblå striper på hvit bunn. Et tidløst design du vil trives med lenge.

Fra kr 499,90

Amalie kreppsengesett

Småblomstrete kreppsengesett i herlige pastellfarger. Blomstermønsteret, som går i gult, grønt og rosa, gir en vårlig følelse på soverommet.

Fra kr 499,90

Festlig festremse 30x200 hvit

Lang festremse med broderte flagg i hjerteform. Perfekt til 17.mai-bordet eller andre høytider. Løperen rulles ut på midten av bordet, gjerne oppå en annen duk.

kr 199,90
Abri pynteputetrekk 45x45
Nyhet

3for2

Abri pynteputetrekk 45x45

Tekstiler med blomster er en stor trend denne sesongen. Abri er et forseggjort putetrekk med tuftede blomster på forsiden. Putetrekket kommer i kraftig og slitesterk bomullskvalitet. Glad og leken design som gir en herlig sommerfølelse. Miks med andre puter etter egen smak.

kr 199,90
Claudia pynteputetrekk 45x45
Nyhet

3for2

Claudia pynteputetrekk 45x45

Dekorativt putetrekk i resirkulert polyester – en kvalitet som tåler sollys ekstra godt, noe som gjør at du også kan bruke det utendørs. Putetrekket er digitaltrykket med tropiske frukter i fine farger. Sommerlig design som gir et friskt og lekent uttrykk. Miks med andre puter etter egen smak.

kr 249,90

Navio liten bordløper 40x100

Liten bordløper i slitesterk jacquardvev. Perfekt størrelse for et sidebord, stuebord eller til å legge på midten av spisebordet. Løperen har et maritimt mønster med motiv av båter. Kombinasjonen av marineblå og beige toner passer perfekt for deg som liker en maritim sommerstil.

Tips! Tekstiler i jacquardvev blir ikke solbleket. Når været tillater kan denne løperen med andre ord brukes utendørs.

kr 199,90

Ramon bordløper 40x120

Lekker bordløper i slitesterk jacquardvev. Løperen har et stilig sikksakk mønster i korallrøde, oransje, grønne og beige toner. Lekre farger som skaper en herlig sommerfølelse – både inne og ute.

Tips! Tekstiler i jacquardvev blir ikke solbleket. Når været tillater, kan denne løperen med andre ord brukes utendørs.

kr 249,90
Ylva pynteputetrekk 45x45
Nyhet

3for2

Ylva pynteputetrekk 45x45

Skap en blomstereng innendørs med florale tekstiler! Ylva er et vakkert putetrekk trykket med forskjellige blomster i glade og fine farger. Et design som gir en herlig sommerfølelse. Miks med andre puter etter egen smak.  

kr 199,90
Lara pynteputetrekk 45x45 orange
Nyhet

3for2

Lara pynteputetrekk 45x45 orange

Ensfarget putetrekk med myk overflate og fin struktur. Tykk og lettstelt kvalitet som holder formen. Den varme orange fargen popper og skaper blikkfang. Fint i sofaen, men også lekkert i sengen. Miks med andre puter etter egen smak.

kr 199,90
Narin pynteputetrekk 45x45
Nyhet

3for2

Narin pynteputetrekk 45x45

Jacquardvevet putetrekk i tykk og slitesterk kvalitet. Putetrekket har et iøynefallende blomstermønster i glade sommerfarger. Et lekent design som skaper en herlig sommerfølelse – både inne og ute. Miks med andre puter etter egen smak.

Tips! Tekstiler i jacquardvev blir ikke solbleket. Når været tillater, kan dette putetrekket med andre ord brukes utendørs.

kr 249,90