Juleinteriør

Det er utrolig hvor fort tiden går, og spesielt frem mot jul flyr tiden av gårde. Her i vår nettbutikk kan du handle julens interiør i ro og fred fra sofaen. Blir du ferdig med julehandelen tidlig, får du mer tid til å glede deg i den fine ventetiden!

Juleinteriør for enhver smak og stil 

Det finnes mange pene dekorasjoner som skaper julestemning i hvert rom - fra puter og pledd og julegardiner til servise, servietter, lys og julepynt. Stearinlys, lykter og lysestaker gir masse stemning og hygge, kanskje sammen med en liten nisse eller på en trivelig juleduk. Det er mange ulike tradisjoner for å skape julestemning hjemme – noen ønsker det overdådig mens andre ønsker det så enkelt som mulig. Uansett hva du foretrekker har du mye å velge i hos Princess. Gjør det klassisk og enkelt med helrøde puter, gardiner og bordbrikker, kanskje kombinert med røde tulipaner og litt granbar. For den som er litt mer ’julete’ anlagt, finnes det massevis av koselig juleinteriør å fylle på med. Putene kan få nye trekk med motiver som juletre, reinsdyr eller ’Merry Christmas’-hilsen. På kjøkkenet kan du få kjøkkenhåndkle, gardiner og forkle i samme design med julehjerter på rød bakgrunn.
 

Julen er tid for kos og hygge 

Julen er tid for kos, hygge og tid sammen med familie og venner. Det handler om å gå på besøk og komme på besøk, og det er ekstra hyggelig å be gjester hjem når det er hyggelig julestemning i hele huset. For de som er travle og har lite tid til å handle er det lett å finne interiør til jul i nettbutikken. I løpet av noen få klikk kan du bla gjennom hundrevis av artikler, og du kan få levering på døren i de fleste byer og tettsteder.