Filter
  • Lagerstatus
  • Type
  • Farge
  • Størrelse

Barnerom

Et barnerom er så mye mer enn bare et sted å sove - det er også et lekerom, et oppbevaringsrom for klær, bøker og leker. Det er en liten gutt eller jente sin mulighet til å skape sitt eget univers, noe som kan føles magisk. Et sted hvor de kan leke trygt og fornøyd, og også gjøre lekser. Eller ha kaffeslaberas med nabobarn!
 
Få inspirasjon til å innrede barnerommet her.
Sorter etter :
Se som Nett Liste
Vise :

Flynn badekåpe

Praktisk og fin badekåpe til barn. Kommer i myk frotté og lukkes med glidelås. Har to lommer foran samt hette. Perfekt til stranden, etter et bad eller som morgenkåpe til pysjen.

Fra kr 299,90

MNC Haaland sengesett 140x200

Sengesett med Manchester City logo, samt navn og nummer på Norges fotballhelt Erling Braut Haaland! Et design som vil appellere til både små og store fotballfans.

kr 599,90

Bobo bambus hettehåndkle 75x75

Hettehåndkle i myk bambuskvalitet. Håndkleet ser ut som en liten bjørn med søte ører og brodert ansikt. Perfekt å tørke den lille med etter stell og bading. Produktet er merket MADE IN GREEN*.

kr 299,90

Bobo økologisk babyteppe 100x100

Mykt gasteppe i økologisk bomull. Den tynne musselinkvaliteten gjør det enkelt å svøpe teppet rundt babyen. Kan også brukes som sutteklut, laken eller stelleunderlag. Kombiner gjerne med andre produkter i serien.

kr 199,90

Bobo lysdempende gardin 140x160

Grønn barneromsgardin trykket med nusselige bamser på skyer. Har en lysdempende kvalitet som mørklegger rommet når barnet skal sove. Enkelt oppheng med maljer.

kr 399,90

Dinosaur lysdempende gardin 140x160

Tøff barneromsgardin trykket med forskjellige dinosaurer. Har en lysdempende kvalitet som mørklegger rommet når barnet skal sove. Enkelt oppheng med maljer.

kr 399,90

Eddy økologisk smekke

Fin babysmekke med motiv av en søt bamse. Kommer myk i jerseykvalitet og har elastisk hals - noe som gjør den enkel å ta av og på. En myk og slitesterk smekke som tåler mange vask.

kr 69,90

Hoppe økologisk smekke

Søt babysmekke med motiv av en koselig kanin. Kommer myk i jerseykvalitet og har elastisk hals – noe som gjør den enkel å ta av og på. En myk og slitesterk smekke som tåler mange vask.

kr 69,90

Jiffi økologisk musselinklut 40x60 3pk

3-pk gaskluter i økologisk bomullsmusselin. Klutene er trykket med søte giraffer og ballonger. En gasklut er praktisk til babystellet, og til å tørke babyen med etter spising. Den myke bomullskvaliteten er skånsom mot babyens sarte hud. 

kr 149,90

Jiffi økologisk smekke

Søt babysmekke med motiv av en morsom sjiraff. Kommer myk i jerseykvalitet og har elastisk hals - noe som gjør den enkel å ta av og på. En myk og slitesterk smekke som tåler mange vask.

kr 69,90

Tibo økologisk smekke/tørkle 2pk

Fine smekker/tørklær med prikker. Smekkene har fleece på baksiden, noe som gjør at væske som gulp og sikkel ikke trenger igjennom stoffet. Egner seg godt når barnet har tannfrembrudd og sikler mer enn vanlig. Lukkes med trykknapp.

kr 99,90

Jiffi økologisk babyteppe 70x100

Mykt babyteppe i økologisk bomullsmusselin. Teppet har hvit bunnfarge og er trykket med giraffer og ballonger. Det tynne stoffet gjør det enkelt å svøpe teppet rundt babyen. Kan også brukes som sutteklut, laken og stelleunderlag. Kombiner gjerne med andre produkter i serien.

kr 199,90

Jiffi økologisk musselinsengesett 65x80

Babysengesett til vugge og barnevogn. Sengesettet har hvit bunnfarge og er trykket med giraffer og ballonger. Kommer i økologisk bomullsmusselin – en myk og luftig kvalitet som er behagelig mot babyens sarte hud. Finnes i flere størrelser.

kr 299,90

Jiffi økologisk musselinsengesett 80x100

Babysengesett til sprinkelseng. Sengesettet har hvit bunnfarge og er trykket med giraffer og ballonger. Kommer i økologisk bomullsmusselin – en myk og luftig kvalitet som er behagelig mot babyens sarte hud. Finnes i flere størrelser.

kr 349,90

Olav babyteppe 70x100

Søtt babyteppe i myk flanellfleece laget av resirkulert polyester. Teppet gjør det koselig og lunt for babyen i både vogn og seng. Kombiner gjerne med andre produkter i serien.

kr 149,90

Oline babyteppe 70x100

Nusselig babyteppe i myk flanellfleece laget av resirkulert polyester. Teppet gjør det koselig og lunt for babyen i både vogn og seng. Kombiner gjerne med andre produkter i serien.

kr 149,90

Lykke kreppsengesett 100x140 grønn

Barnesengesett til juniorseng. Kommer i sval krepp og er trykket med pastellgrønne striper. Et design som gir et rolig, men likevel fargerikt uttrykk på barnerommet.

kr 399,90

Lykke kreppsengesett 100x140 lys blå

Barnesengesett til juniorseng. Kommer i sval krepp og er trykket med pastellblå striper. Et design som gir et rolig, men likevel fargerikt uttrykk på barnerommet.

kr 399,90

Lykke kreppsengesett 100x140 rosa

Barnesengesett til juniorseng. Kommer i sval krepp og er trykket med pastellrosa striper. Et design som gir et rolig, men likevel fargerikt uttrykk på barnerommet.

kr 399,90

Lykke kreppsengesett 65x80 grønn

Babysengesett til vugge og barnevogn. Kommer i sval krepp og er trykket med pastellgrønne striper. Et design som gir et rolig, men likevel fargerikt uttrykk på barnerommet.

kr 249,90

Lykke kreppsengesett 65x80 lys blå

Babysengesett til vugge og barnevogn. Kommer i sval krepp og er trykket med pastellblå striper. Et design som gir et rolig, men likevel fargerikt uttrykk på barnerommet.

kr 249,90

Lykke kreppsengesett 65x80 rosa

Babysengesett til vugge og barnevogn. Kommer i sval krepp og er trykket med pastellrosa striper. Et design som gir et rolig, men likevel fargerikt uttrykk på barnerommet.

kr 249,90

Lykke kreppsengesett 80x100 grønn

Babysengesett til sprinkelseng. Kommer i sval krepp og er trykket med pastellgrønne striper. Et design som gir et rolig, men likevel fargerikt uttrykk på barnerommet.

kr 299,90

Lykke kreppsengesett 80x100 lys blå

Babysengesett til sprinkelseng. Kommer i sval krepp og er trykket med pastellblå striper. Et design som gir et rolig, men likevel fargerikt uttrykk på barnerommet.

kr 299,90

Interiør til barnerom - dette bør du tenke på

Det er mye som skal bestemmes når man skal innrede et barnerom. Å tenke på farge og motiver kan være en god start! Ta med barnet på planleggingen. Det er de som skal flytte inn, og de kommer til å være der mer enn deg. Har de noen favorittfarger eller noen figurer, dyr eller interesser som kan prege interiøret på barnerommet på en fin måte? 

I tillegg til å velge møbler og finne den beste måten å oppbevare leker på er det mye små og store ting som skal inn på barnerommet og som kan sette et originalt preg på tilværelsen for de små.

Princess har utvalget til barnerommet

Princess har et stort utvalg nettopp av interiør til barnerom, fra sengetøy for barn og til gulpekluterbarnegardinerhåndklærbadekåper og mye mer.

Mange av artiklene har morsomme motiver som barna kjenner igjen, for eksempel Harry Potter, Peppa Gris, Spiderman, Barbie, Brannman Sam, Fantorangen, Fantus og mange fler. 

Det kan være lurt å velge produkter som er praktiske i bruk og som er lett å vaske, og som tåler en støyt. Alt dette har vi i Princess tenkt på når vi har satt sammen vårt utvalg av interiør for barnerommet, slik at de som kommer innom en av våre butikker eller her i vår nettbutikk finner gode og morsomme produkter som er trygge, miljøvennlige og av god kvalitet. Å velge naturlige og allergitestede produkter er ekstra viktig når du innreder barnerommet, særlig for de aller minste.