Badekåpe barn

Det er ikke noe hyggelig for småttisene å bli kalde når de går ut av det varme vannet fra badekaret eller dusjen. En badekåpe barnet kan pakkes inn i sørger for at du kan gi en god og nyvasket kos før du tørker dem, hiver dem i pyjamas og legger dem trygt i sengen.

Sorter etter :
Se som Nett Liste
Vise :

Flynn badekåpe

Praktisk og fin badekåpe til barn. Kommer i myk frotté og lukkes med glidelås. Har to lommer foran samt hette. Perfekt til stranden, etter et bad eller som morgenkåpe til pysjen.

Fra kr 299,90

Vilma badekåpe

Halvlang badekåpe til barn. Har et lekent skogmønster i fine farger. Kommer i myk fleece, har hette og belte i livet. Egner seg til både strand, svømmehall og badet hjemme.
Fra kr 249,90

Viggo badekåpe

Halvlang badekåpe til barn. Har et lekent skogmønster i fine farger. Kommer i myk fleece, har hette og belte i livet. Egner seg til både strand, svømmehall og badet hjemme.
Fra kr 249,90

Dyrene badekåpe

Halvlang barnebadekåpe i myk fleece. Badekåpen har hette og belte livet. Fint mønster av jungeldyr. Egner seg til både strand, svømmehall og badet hjemme.
Fra kr 100,00

Hos Princess ønsker vi å gjøre badetid hyggelig, og derfor kommer sortimentet vårt i livlige farger og morsomme design som kan tilpasses etter hva barna liker for å gi et spesielt og unikt preg. Bla gjennom utvalget og plukk ut det du tror de vil elske.

Badekåper til barn

åre badekåper og morgenkåper for barn fås kjøpt i korallfleece. Badekåpe i myk fleece er halvlang, har hette som barnet kan varme seg i, belte i livet og et søtt motiv på brystet. 

Våre badekåper for barn har god passform og er tilgjengelige i størrelser som passer til gutter og jenter i alderen 2-5 år. Du kan la barnet velge mellom mange ulike flotte farger og søte motiver. Er det vanskelig å velge, kan du velge for dem! Uansett vil denne badekåpen skape mye glede for barnet og samtidig varme godt etter kveldsbadet eller strandbadet.

Badekåpe - en perfekt gave til barn!

Badekåpe er også en fin gave å gi bort til en datter eller sønn, til niesen, nevøen, barnebarnet, oldebarnet eller et barn du er fadder til, som ønsker seg noe mykt, behagelig og lekent til jul eller bursdag. Badekåpe til barn – perfekt gave til de små som elsker den myke gode følelsen mot huden!

Hva skal jeg med denne, tante? Svar: Badekåpen er perfekt for deg å ha på deg etter dusjen hjemme eller etter å ha badet på stranden!