Filter
  • Type
  • Farge
  • Størrelse

Soverom

Etter en lang dag full av aktiviteter og gjøremål er det ofte godt å krype under dyna og kjenne at roen senker seg. Soverommet er et viktig sted for å koble av og hente krefter til neste dag.

Sorter etter :
Se som Nett Liste
Vise :

Prime formsydd satenglaken creme

Formsydd satenglaken med strikk rundt kanten. Myk, nuppefri og slitesterk kvalitet. Kan brukes på både overmadrass og rammemadrass.
Fra kr 449,90

Lyngholmen sommerdyne

Lyngholmen er en sommerlig og lett fiberdyne med mønster på den ene siden. Super gjestedyne på hytta, i båten eller på hybelen.
kr 499,90 Fra kr 299,00

Sommernatt dundyne

Sommernatt sommerdundyne er en lett og rimelig dundyne for vårt varierende sommerklima. Denne dynen er fylt med 70% europeisk dun av første klasse og resten småfjær, noe som gjør den ekstra luftig og pustende. Den har et mykt og deilig bomullstrekk. Dunens naturlige egenskaper gjør at dynen puster, og holder deg passe varm gjennom natten!
kr 999,90 Fra kr 699,00
Bilde av Nanett satengsengesett

50%

Nanett satengsengesett

Blomstrete sengesett i myk sateng. Har et fargerikt mønster som skaper en glad sommerstemning på soverommet. Kombiner gjerne med et svalt satenglaken.
kr 699,90 Fra kr 349,95
Bilde av Sunny satengsengesett

50%

Sunny satengsengesett

Blomstrete sengesett med fargerikt mønster i malt stil. Kommer i myk og sval sateng. Perfekt på sommersoverommet! Kombiner gjerne med et satenglaken.
kr 699,90 Fra kr 349,95

Nikki kreppsengesett grågrønn

Ensfarget sengesett i luftig kreppkvalitet. Kommer i flere fine farger.
Fra kr 499,90
Bilde av Oasis satengsengesett

50%

Oasis satengsengesett

Mykt sengesett i sateng. Har et kontrastrikt mønster i blåtoner på hvit bunn. Kombiner gjerne med et satenglaken og putevar i matchende farger.
kr 699,90 Fra kr 349,95
Bilde av Boho satengsengesett

50%

Boho satengsengesett

Mykt sengesett i sateng. Har et patchwork inspirert mønster i blå og grønne toner. Putevaret har piping rundt kanten - en stilig detalj som gir det lilla ekstra! Et design som skaper en bohemsk og rustikk stil på soverommet.
kr 699,90 Fra kr 349,95

Melody kreppsengesett

Svalt kreppsengesett med blomstrete mønster på hvit bunn. Like fint i sommerhuset som hjemme!
Fra kr 499,90

Mia kreppsengesett

Vakkert sengesett med sommerfugl mønster. Kommer i lett og luftig krepp. Et design som skaper en sommerlig stil både hjemme og på hytta.
Fra kr 499,90

Ariana kreppsengesett

Kreppsengesett med spennende paisley mønster. Blåtonene skaper en fin kontrast mot den hvite bunnfargen. Lett og luftig kvalitet som føles sval mot huden.
Fra kr 499,90

Betty kreppsengesett

Kreppsengesett i lett og luftig kvalitet. Har et småblomstrete mønster i koralltoner og blått. Et moderne design med nostalgisk preg.
Fra kr 499,90

Feeld kreppsengesett

Småblomstrete kreppsengesett i lett og luftig kvalitet. Blomstermønsteret, som går i gult, rosa og blått, gir en sommerlig følelse på soverommet.
Fra kr 499,90

Husøy kreppsengesett

Kreppsengesett i maritim stil. Har et marineblått ankermønster på hvit bunn. Like fint i sommerhuset som hjemme!
Fra kr 499,90

Maddox kreppsengesett blå

Kreppsengesett med klassisk rutemønster i blått. Et tidløs og nostalgisk design du vil trives med lenge!
Fra kr 499,90

Maddox kreppsengesett grønn

Kreppsengesett med klassisk rutemønster i grønt. Et tidløs og nostalgisk design du vil trives med lenge!
kr 499,90 Fra kr 249,00

Line kreppsengesett blå

Kreppsengesett med blått stripemønster på hvit bunn. Klassisk og tidløs design som gir soverommet et nostalgisk preg.
Fra kr 499,90

Line kreppsengesett korall

Kreppsengesett med korallrosa stripemønster på hvit bunn. Klassisk og tidløs design som gir soverommet et nostalgisk preg.
Fra kr 499,90

Line kreppsengesett grønn

Kreppsengesett med grønt stripemønster på hvit bunn. Klassisk og tidløs design som gir soverommet et nostalgisk preg.
Fra kr 499,90

May kreppsengesett blå

Småblomstrete kreppsengesett i nostalgisk stil. Blomstermønsteret, som går i blått og oker, gir en vårlig følelse på soverommet.
Fra kr 499,90

May kreppsengesett rosa

Småblomstrete kreppsengesett i nostalgisk stil. Blomstermønsteret, som går i rosa, grønt og oker, gir en vårlig følelse på soverommet.
Fra kr 499,90

Ada bomullsengesett

Vakkert sengesett med småblomstrete mønster i koralltoner. Et design som skaper vår- og sommerfølelse på soverommet.
kr 499,90 Fra kr 249,00

Li jerseylaken grønn

Formsydd laken med strikk rundt kanten. Kommer i myk og tettvevet jerseykvalitet. Kan brukes på både overmadrass og rammemadrass. Hvis du skal bruke lakenet på en rammemadrass anbefaler vi at du går opp en størrelse.
Fra kr 179,90
Bilde av Lovisa satengsengesett

50%

Lovisa satengsengesett

Vakkert sengesett i myk sateng. Har et blomstrete mønster i litt feminin stil. Et design som gir vårfølelser på soverommet! Kombiner gjerne med et mykt satenglaken, og putevar i matchende farger.
kr 699,90 Fra kr 349,95
Bilde av Florina satengsengesett

50%

Florina satengsengesett

Vakkert satengsengesett med botanisk mønster i naturens farger. Putevaret har piping rundt kanten og en søt etikett i ene hjørnet - unike detaljer som gir det lilla ekstra! Et design som skaper en harmonisk stemning på soverommet.
kr 699,90 Fra kr 349,95
Drøm dunpute HØY MYK 50x70 540 gram

50%

Drøm dunpute HØY MYK 50x70 540 gram

Dunpute HØY MYK er en høy, myk og velfylt pute med dobbel kant. Den har en høy andel dun, noe som gjør den myk, luftig og formbar. Passer for deg som liker å ligge på siden og få god støtte for hodet. Også fin dersom du liker å ligge litt høyere med hodet.
kr 1 999,90 kr 999,95
Bilde av Imperial satengsengesett grønn

50%

Imperial satengsengesett grønn

Å sove i sateng gir en følelse av komfort og velbehag – nesten som å sove på hotell! Imperial er en smalstripet satengserie som er både myk og elegant. Serien består av sengesett og putevar i flere farger og størrelser.
kr 699,90 Fra kr 349,95
Bilde av Sorrento satengsengesett

50%

Sorrento satengsengesett

Nydelig satengsengesett med blomstrete mønster i malt stil. Putevaret har piping rundt kanten og en søt etikett i ene hjørnet - unike detaljer som gir det lilla ekstra! Et design som stikker ut og blir et fint blikkfang på soverommet.
kr 699,90 Fra kr 349,95
Bilde av Helin satengsengesett blå

50%

Helin satengsengesett blå

Mykt og behagelig sengesett i sateng. Har et kontrastrikt Paisley mønster i herlige farger. Kombiner gjerne med putevar som matcher og et satenglaken.
kr 699,90 Fra kr 349,95
Bilde av Helin satengsengesett blush

50%

Helin satengsengesett blush

Mykt og behagelig sengesett i sateng. Har et kontrastrikt Paisley mønster i herlige farger. Kombiner gjerne med putevar som matcher og et satenglaken.
kr 699,90 Fra kr 349,95
Bilde av Mokii satengsengesett

50%

Mokii satengsengesett

Småblomstrete sengesett i myk og behagelig sateng. Putevaret har en fin piping rundt kanten. Herlig fargekombinasjon med lilla, rosa og beige toner. Et lekent design som skaper vårfølelser på soverommet. Produktet er merket "MADE IN GREEN".
kr 699,90 Fra kr 349,95
Bilde av Lollo satengsengesett

50%

Lollo satengsengesett

Nydelig satengsengesett med botanisk mønster. Et design som skaper en rolig naturfølelse på soverommet. Putevaret har en kort vinge, piping og en søt etikett i ene hjørnet - unike detaljer som gir det lilla ekstra!
kr 699,90 Fra kr 349,95
Bilde av Bonett satengsengesett

50%

Bonett satengsengesett

Vakkert satengsengesett med dust botanisk mønster på beige bunn. Et design som skaper en behagelig og rolig naturfølelse på soverommet. Kombiner gjerne med et mykt satenglaken.
kr 699,90 Fra kr 349,95
Bilde av Amilla satengsengesett

50%

Amilla satengsengesett

Vakkert satengsengesett med storblomstrete mønster. Har en mild og behagelig kombinasjon av grønne og beige toner på hvit bunn. Kombiner gjerne med et mykt satenglaken.
kr 699,90 Fra kr 349,95
Bilde av Dextra satengsengesett

50%

Dextra satengsengesett

Mykt og deilig satengsengesett med sikksakk mønster. Kombiner gjerne med gardiner og hotellputer i matchende farger.
kr 699,90 Fra kr 349,95
Bilde av Spring bomullsengesett

50%

Spring bomullsengesett

Nydelig sengesett med blomstrete mønster på cremefarget bunn. Et design inspirert av den vakre og tidløse Japandi stilen. Putevaret har vinge rundt kanten, og som en ekstra detalj en påsydd etikett i hjørnet.
kr 499,90 Fra kr 249,95

Tatt i betraktning hvor mye tid vi faktisk bruker på soverommet, kan det være en god investering å legge litt ekstra penger i interiøret til soverommet. Hos oss finner du puter, dyner, sengetøy, laken, putevar, sengetepper og tilbehør til soverommet, og du finner ganske sikkert både stoff og farger som passer din smak.
 

Små detaljer gir store fordeler

Når du velger soveromsinteriør, er det mange muligheter for å skreddersy den optimale søvnopplevelsen for deg selv. Mange ser etter allergivennlige produkter. Kjøp flere dunputer og dundyne hvis du ønsker naturlige materialer, eller velg fiberpute og dyne. Du kan velge mellom mange sengesett for å finne det som passer som interiør til soverommet, eller kjøpe et sengeteppe som står i stil, uansett hvilket sengesett du har lagt på.

Ta vare på soverommet

Når du har kjøpt ny dyne og pute eller nytt sengetrekk, er det kjekt å sørge for at det varer så lenge som mulig. Pass på å følge vaskeinstruksene på varen du har kjøpt, og kanske kan det være lurt å handle en vaske- og tørkeball for dunprodukter for å hindre at dunet klumper seg etter vask. Legger du på beskyttelsestrekk til pute eller madrassbeskytter, kan du være trygg på at sengen og sengetøyet vil vare lenge. Mange velger å skifte dyne etter sesongene slik at man aldri blir for varm eller kald i løpet av natten, men uansett hva dine preferanser er, vil du ganske sikkert finne det du trenger hos oss – til en rimelig pris og av god kvalitet.