Filter
  • Type
  • Farge
  • Størrelse

Soverom

Etter en lang dag full av aktiviteter og gjøremål er det ofte godt å krype under dyna og kjenne at roen senker seg. Soverommet er et viktig sted for å koble av og hente krefter til neste dag.

Sorter etter :
Se som Nett Liste
Vise :

Imperial satengsengesett grønn

Å sove i sateng gir en følelse av komfort og velbehag – nesten som å sove på hotell! Imperial er en smalstripet satengserie som er både myk og elegant. Serien består av sengesett og putevar i flere farger og størrelser.
Fra kr 699,90

Helin satengsengesett blush

Mykt og behagelig sengesett i sateng. Har et kontrastrikt paisleymønster i herlige farger. Kombiner gjerne med ensfargede putevar og et satenglaken.
Fra kr 699,90

Mokii satengsengesett

Småblomstret sengesett i myk og behagelig sateng. Et lekent design som skaper vårfølelser på soverommet. Produktet er merket "MADE IN GREEN".
Fra kr 699,90

Lollo satengsengesett

Nydelig satengsengesett med botanisk mønster. Et design som skaper en rolig naturfølelse på soverommet. Putevaret har en kort vinge, piping og en søt etikett i ene hjørnet - unike detaljer som gir det lilla ekstra!
Fra kr 699,90

Bonett satengsengesett

Vakkert satengsengesett med dust botanisk mønster på beige bunn. Et design som skaper en behagelig og rolig naturfølelse på soverommet. Kombiner gjerne med ensfargede putevar og et mykt satenglaken.
Fra kr 699,90

Amilla satengsengesett

Vakkert satengsengesett med forseggjort blomstermønster. Har en mild og behagelig kombinasjon av grønne og beige toner. Kombiner gjerne med ensfargede putevar og et mykt satenglaken.
Fra kr 699,90

Dextra satengsengesett

Mykt og deilig satengsengesett med sikksakk mønster. Kombiner gjerne med gardiner og hotellputer i matchende farger.
Fra kr 699,90

Spring bomullsengesett

Nydelig sengesett med orientalisk blomstermønster. Et design inspirert av den vakre og tidløse Japandi stilen. Putevaret har vinge rundt kanten, og som en ekstra detalj en påsydd etikett i hjørnet.
Fra kr 499,90

Royal Dia satengsengesett beige

Satengsengesett i egyptisk bomull. Vår flotteste satengkvalitet! Den myke overflaten er meget behagelig å sove i. Sengesettet kommer i en fin eske - perfekt som gave til deg selv eller noen du er glad i.
Fra kr 1 099,90

Agate percalesengesett

Mykt sengesett i slitesterk percale. Har et vakkert naturmønster i nydelige farger. Bomullen i produktet er Fairtrade-merket*.
Fra kr 699,90

Botanica bomullsengesett

Mykt og deilig sengesett med botanisk mønster på hvit bunn. Et vakkert og vårlig design som skaper en fresh følelse på soverommet.
Fra kr 499,90

Bonny kreppsengesett

Kreppsengesett med grønne og rosa striper på hvit bunn. Lett og luftig kvalitet. Et design som skaper en fresh og vårlig følelse på soverommet.
Fra kr 499,90

Matinka kreppsengesett

Nydelig kreppsengesett med bær- og blomstermønster på grønn bunn. I hjørnet på putevaret er det påsydd en etikett med motiv av en blomst. En søt detalj som gir det lille ekstra.
Fra kr 499,90

Plain cotton bomullsengesett beige

Ensfarget sengesett i vasket bomull. Sengesettet er matt, mykt og har en litt røff look. Slitesterk kvalitet. Finnes i flere farger.
Fra kr 599,90

Arrato flanellsengesett grå

Mønstret sengesett i myk og lun flanell. Like fint på hytta som hjemme. Kombiner gjerne med et flanellslaken.
Fra kr 499,90

Arrato flanellsengesett grønn

Mønstret sengesett i myk og lun flanell. Like fint på hytta som hjemme. Kombiner gjerne med et flanellslaken.
Fra kr 499,90

Maja flanellsengesett muldvarp

Flott sengesett i myk og lun flanell. Har et forseggjort mønster i malt stil. En leken fargekombinasjon som gir det lilla ekstra!
Fra kr 499,90

Maja flanellsengesett gråblå

Flott sengesett i myk og lun flanell. Har et forseggjort mønster i malt stil. Kombiner gjerne med et flanellslaken!
Fra kr 499,90

Audry flanellsengesett grå

Garnfarget flanellsengesett i melert grå, med stoffkledde knapper. Kombinasjonen av bomull og polyester styrker fiberne i garnet, og gir en varig og slitesterk kvalitet. Sengesettet holder deg varm og god gjennom natten. Transporterer fukt godt.
Fra kr 599,90

Audry flanellsengesett grønn

Garnfarget flanellsengesett i melert grønn, med stoffkledde knapper. Kombinasjonen av bomull og polyester styrker fiberne i garnet, og gir en varig og slitesterk kvalitet. Sengesettet holder deg varm og god gjennom natten. Transporterer fukt godt.
Fra kr 599,90

Plain cotton putevar 45x50 lys grå

Ensfarget putevar til nakkepute. Putevaret kommer i vasket bomull. Det har en matt, myk og litt røff overflate. Finnes i flere fine farger. Kan enkelt kombineres med de fleste av våre sengesett.
kr 99,90

Plain cotton putevar 60x80 lys grå

Ensfarget putevar til hotellpute. Putevaret kommer i vasket bomull. Det har en matt, myk og litt røff overflate. Finnes i flere fine farger. Kan kombineres med flere av våre sengesett.
kr 149,90

Imperial putevar 50x70 grønn

Ensfarget putevar i sateng. Passer til standard hodepute. Kan enkelt kombineres med flere av våre sengesett. Finnes i mange farger og størrelser.
kr 149,90

Imperial putevar 70x100 grønn

Ensfarget putevar i sateng. Passer til hotellpute. Kan enkelt kombineres med flere av våre sengesett. Finnes i mange farger og størrelser.
kr 249,90

Marna musselinsengesett

Lekkert sengesett utviklet i samarbeid med influenser Marna Haugen. Sengesettet kommer i myk muslin, en bomullskvalitet som gir en sval, luksuriøs og behagelig følelse mot kroppen.
Fra kr 899,90

Devon satengsengesett

Mykt og deilig satengsengesett med grafisk mønster. Kombiner gjerne med gardiner og hotellputer i matchende farger.
Fra kr 699,90

Emira satengsengesett

Satengsengesett med nydelig blomstermønster. Har et vakkert design med litt feminin følelse. I kombinasjon med et satenglaken blir sengen ekstra myk og deilig.
Fra kr 699,90

Epira satengsengesett

Mønstret satengsengesett i myk og deilig kvalitet. Det grønne blomstermønsteret skaper en fin kontrast mot den lyse bunnfargen.
Fra kr 699,90

Tammy bomullsengesett

Sengesett i slitesterk bomull. Har et et herlig blomstermønster i nydelige farger. Kombiner gjerne med putevar og laken i matchende farger.
Fra kr 499,90

Agnes flanellsengesett denimblå

Lunt flanellsengesett med klassisk rutemønster. Tidløs design som er like fint på hytta som hjemme. Kombiner gjerne med et flanellslaken.
Fra kr 175,00

Fauna flanellsengesett

Lunt flanellsengesett med vakkert vinterlig mønster. Et design som er like fint hjemme som på hytta! Kombiner gjerne med en varm dyne og et mykt flanellslaken.
Fra kr 175,00

Sebastian flanellsengesett

Flott flanellsengesett med stemningsfullt skogsmønster. Nøytrale fargetoner som kler de fleste soverom - hjemme og på hytta! Kombiner med et flanellslaken, og et lunt lammeskinn på gulvet.
Fra kr 499,90
Victor flanellsengesett

50%

Victor flanellsengesett

Stilig sengesett i lun flanell. Har et iøynefallende mønster i varme høstfarger. Kombiner med store hotellputer og et mykt pledd.
kr 499,90 Fra kr 249,95

Tatt i betraktning hvor mye tid vi faktisk bruker på soverommet, kan det være en god investering å legge litt ekstra penger i interiøret til soverommet. Hos oss finner du puter, dyner, sengetøy, laken, putevar, sengetepper og tilbehør til soverommet, og du finner ganske sikkert både stoff og farger som passer din smak.
 

Små detaljer gir store fordeler

Når du velger soveromsinteriør, er det mange muligheter for å skreddersy den optimale søvnopplevelsen for deg selv. Mange ser etter allergivennlige produkter. Kjøp flere dunputer og dundyne hvis du ønsker naturlige materialer, eller velg fiberpute og dyne. Du kan velge mellom mange sengesett for å finne det som passer som interiør til soverommet, eller kjøpe et sengeteppe som står i stil, uansett hvilket sengesett du har lagt på.

Ta vare på soverommet

Når du har kjøpt ny dyne og pute eller nytt sengetrekk, er det kjekt å sørge for at det varer så lenge som mulig. Pass på å følge vaskeinstruksene på varen du har kjøpt, og kanske kan det være lurt å handle en vaske- og tørkeball for dunprodukter for å hindre at dunet klumper seg etter vask. Legger du på beskyttelsestrekk til pute eller madrassbeskytter, kan du være trygg på at sengen og sengetøyet vil vare lenge. Mange velger å skifte dyne etter sesongene slik at man aldri blir for varm eller kald i løpet av natten, men uansett hva dine preferanser er, vil du ganske sikkert finne det du trenger hos oss – til en rimelig pris og av god kvalitet.