Sengetøy

Vi tilbringer nesten en tredel av livene våre i sengen, og et mykt, behagelig sengetøy bidrar til at vi våkner uthvilte og opplagte om morgenen.

Sorter etter :
Se som Nett Liste
Vise :
Bilde av Dextra satengsengesett

50%

Dextra satengsengesett

Mykt og deilig satengsengesett med sikksakk mønster. Kombiner gjerne med gardiner og hotellputer i matchende farger.
kr 699,90 Fra kr 349,95

Plain cotton bomullsengesett beige

Ensfarget sengesett i vasket bomull. Sengesettet er matt, mykt og har en litt røff look. Slitesterk kvalitet. Finnes i flere farger.
Fra kr 599,90
Bilde av Arrato flanellsengesett grå

50%

Arrato flanellsengesett grå

Mønstret sengesett i myk og lun flanell. Like fint på hytta som hjemme. Kombiner gjerne med et flanellslaken.
kr 499,90 Fra kr 249,95
Bilde av Arrato flanellsengesett grønn

50%

Arrato flanellsengesett grønn

Mønstret sengesett i myk og lun flanell. Like fint på hytta som hjemme. Kombiner gjerne med et flanellslaken.
kr 499,90 Fra kr 249,95
Maja flanellsengesett muldvarp

50%

Maja flanellsengesett muldvarp

Flott sengesett i myk og lun flanell. Har et forseggjort mønster i malt stil. En leken fargekombinasjon som gir det lilla ekstra!
kr 499,90 Fra kr 249,95
Maja flanellsengesett gråblå

50%

Maja flanellsengesett gråblå

Flott sengesett i myk og lun flanell. Har et forseggjort mønster i malt stil. Kombiner gjerne med et flanellslaken!
kr 499,90 Fra kr 249,95
Audry flanellsengesett grå

50%

Audry flanellsengesett grå

Garnfarget flanellsengesett i melert grå, med stoffkledde knapper. Kombinasjonen av bomull og polyester styrker fiberne i garnet, og gir en varig og slitesterk kvalitet. Sengesettet holder deg varm og god gjennom natten. Transporterer fukt godt.
kr 599,90 Fra kr 299,95
Audry flanellsengesett grønn

50%

Audry flanellsengesett grønn

Garnfarget flanellsengesett i melert grønn, med stoffkledde knapper. Kombinasjonen av bomull og polyester styrker fiberne i garnet, og gir en varig og slitesterk kvalitet. Sengesettet holder deg varm og god gjennom natten. Transporterer fukt godt.
kr 599,90 Fra kr 299,95

Marna musselinsengesett

Lekkert sengesett utviklet i samarbeid med influenser Marna Haugen. Sengesettet kommer i myk muslin, en bomullskvalitet som gir en sval, luksuriøs og behagelig følelse mot kroppen.
Fra kr 899,90
Devon satengsengesett

50%

Devon satengsengesett

Mykt og deilig satengsengesett med grafisk mønster. Kombiner gjerne med gardiner og hotellputer i matchende farger.
kr 699,90 Fra kr 349,95
Emira satengsengesett

50%

Emira satengsengesett

Satengsengesett med nydelig blomstermønster. Har et vakkert design med litt feminin følelse. I kombinasjon med et satenglaken blir sengen ekstra myk og deilig.
kr 699,90 Fra kr 349,95
Epira satengsengesett

50%

Epira satengsengesett

Mønstret satengsengesett i myk og deilig kvalitet. Det grønne blomstermønsteret skaper en fin kontrast mot den lyse bunnfargen.
kr 699,90 Fra kr 349,95

Tammy bomullsengesett

Sengesett i slitesterk bomull. Har et et herlig blomstermønster i nydelige farger. Kombiner gjerne med putevar og laken i matchende farger.
Fra kr 499,90
Agnes flanellsengesett denimblå

50%

Agnes flanellsengesett denimblå

Lunt flanellsengesett med klassisk rutemønster. Tidløs design som er like fint på hytta som hjemme. Kombiner gjerne med et flanellslaken.
kr 499,90 Fra kr 249,95
Fauna flanellsengesett

50%

Fauna flanellsengesett

Lunt flanellsengesett med vakkert vinterlig mønster. Et design som er like fint hjemme som på hytta! Kombiner gjerne med en varm dyne og et mykt flanellslaken.
kr 499,90 Fra kr 249,95

Henrietta flanellsengesett

Mønstret flanellsengesett med klassiske juleornamenter. Et koselig design som vil appellere til både barn og voksne i juletider. Kombiner gjerne med et flanellslaken.
kr 399,90 Fra kr 199,00
Sebastian flanellsengesett

50%

Sebastian flanellsengesett

Flott flanellsengesett med stemningsfullt skogsmønster. Nøytrale fargetoner som kler de fleste soverom - hjemme og på hytta! Kombiner med et flanellslaken, og et lunt lammeskinn på gulvet.
kr 499,90 Fra kr 249,95

Svante bomullsengesett

Skap julestemning i alle hjemmets rom! Svante sengesett har et lekent design med søte nisser og reinsdyr. Finnes også i barnestørrelser, samt pynteputer og løpere.
kr 399,90 Fra kr 199,00

Victor flanellsengesett

Stilig sengesett i lun flanell. Har et iøynefallende mønster i varme høstfarger. Kombiner med store hotellputer og et mykt pledd.
Fra kr 499,90

Gosse bomullsengesett

Skap julestemning i alle hjemmets rom! Gosse sengesett har et trykket mønster av søte nisser. Et design som appellerer til både store og små i juletider.
kr 399,90 Fra kr 199,00
Jules satengsengesett

50%

Jules satengsengesett

Mykt og deilig satengsengesett med vakkert julemønster. Kombinasjonen av de dunkle og varme fargene skaper en lun stemning på soverommet. Kombiner gjerne med satenglaken.
kr 699,90 Fra kr 349,95
Marissa satengsengesett

50%

Marissa satengsengesett

Vakkert satengsengesett med klassisk julemønster. Nydelig design som skaper julestemning på soverommet. Kombiner gjerne med satenglaken og store hotellputer.
kr 699,90 Fra kr 349,95

Dingo bomullsengesett

Slitesterkt sengesett i myk bomull. Har et stilig bladmønster i fine høstfarger. Kombiner gjerne med puter og pledd i lignende farger.
Fra kr 499,90
Marius bomullsengesett kongeblå

40%

Marius bomullsengesett kongeblå

Sengesett med det klassiske og originale Mariusmønsteret. Fint både hjemme og på hytta! Finnes i flere farger.
kr 499,90 Fra kr 299,94

I tillegg kan rett valg av mønster og farger fremheve interiøret i rommet, enten du velger en nøytral farge eller flere friske farger og mønstre på ditt sengetøy. For barna er artige motiver en sikker vinner. Og for å være helt sikker på at du sover godt etter en handel hos oss, er det kjekt å vite at vi både er Miljøfyrtårn og medlem av Initiativ for Etisk Handel.

Vakre sengesett i alle farger

Det finnes et stort utvalg av mønstre, farger og stoffer å velge i for deg som ser etter nytt sengetøy. Sengetøy i bomull er et populært valg og også et rent naturprodukt. En av de mest populære variantene både for store og små er glatt bomull, og vi har flere artige mønstre og farger.


Mykt, deilig sengetøy

Nesten ingenting er bedre enn å krype inn under nyvasket og nystrøket sengetøy. Hos oss finner du sengetøy til både enkle og doble dyner. Av stoffer kan du velge mellom flanell, krepp, lin, percale, sateng og stenvasket, garnfarget og glatt bomull. Vi anbefaler å stryke sengetøyet for å holde materialet mykt og behagelig, og spesielt er dette lurt hvis du ser etter satengsengetøy. Hvis du ikke er så glad i å stryke, kan kreppsengesett være et godt valg. Mange liker dette stoffet spesielt godt om sommeren fordi det føles luftig og behagelig å sove i. Uansett hvilket sengesett du velger, vil du finne et stort utvalg til rimelige priser og av høy kvalitet. Skulle du angre etter en handel, kan du bytte varen i alle våre butikker.

 

Sengesett til dobbeldyne

Kroppen vår trenger mye søvn for å fungere optimalt. Soverommet bør inneholde elementer som er nødvendige for å lykkes med en god natts søvn. Et element er en dobbeldyne som dekker hele sengen og forhindrer at partneren stjeler dynen i løpet av natten. Et annet element er sengesett til dobbeldyne! Er du en «varm» eller «kald» person, har ulike behov sommer og vinter, da har vi det perfekte dynetrekket til deg! Varmt, svalt eller midt imellom, hos oss finner du sengesett til dobbeldyne i flere kvaliteter, etter behov og med unike design!


Dobbeldyne i førsteklasses kvalitet

En søvnig hjerne fungerer dårligere enn en uthvilt gjerne. God kvalitet på søvnen har stor innvirkning på vår livskvalitet. Like viktig for god søvn er kvaliteten på sengetøyet. Våre dobbeldyne sengesett inneholder materialer av førsteklasses kvalitet. Alle er øko-tex merkede, flere er svanemerket og mange er av økologisk bomull. Vi har sengesett i flere farger, ensfargede og mønstrede. Våre satengsengesett er av mykt og slitesterkt bomullsstoff av høy kvalitet med skråvevde, tynne og fine tråder som gir overflaten glans, og som er glatt, mykt, behagelig å sove i og ligger pent når man rer opp sengen.


Naturmaterialer for komfort og miljø

Flanells- og bomullssengesettene har et mykt naturmateriale av naturfiber som er skånsom mot huden, slitesterkt og har lang levetid. Flanellsengesettet er børstet og spesielt populært om vinteren da det varmer ekstra godt, mens det glatte bomullssengesettet egner seg som sengesett hele året. Våre dobbeldyne sengesett består av et dynetrekk á 200 x 220 cm og to putevar á 50x70 cm og bunnåpning som lukkes med knapper. Felles for alle våre sengesett til dobbeldyner er at de er meget behagelige å sove i, samt at de gir en følelse av luksus og velbehag året rundt. Når du nå har funnet det perfekte sengesettet til dobbeldynen din hos oss, kan du også finne den perfekte dynen til å fylle trekket med her.