Lysfat og brett

Når mørket faller på og det blir kaldere, er det veldig koselig med tente, levende lys. Tenk deg en vinterkveld foran åpen ild i peisen med et pledd i sofaen og masse levende lys. Da er det perfekt å ha et lysfat med masse levende lys på.

Sorter etter :
Se som Nett Liste
Vise :
Eris brett 25 cm svart

50%

Eris brett 25 cm svart

Svart metallbrett med perforert mønster. Dekorativt som lysfat, men kan også brukes som serveringsbrett. Lag gjerne et vakkert stilleben på fatet med lykter, lys og annen pynt.
kr 149,90 kr 74,95
Gaia brett 25 cm svart og gull

50%

Gaia brett 25 cm svart og gull

Flott metallbrett med perforert mønster. Svart på utsiden, og gullfarget på innsiden. Dekorativt som lysfat, men kan også brukes som serveringsbrett. Lag gjerne et vakkert stilleben på fatet med lykter, lys og annen pynt.
kr 159,90 kr 79,95

Henrikke lysfat 25 cm gull

Stort fat til lys. Perfekt til kubbelys, lykter og annen pynt. Eller som serveringsbrett!
kr 229,90

Henrikke lysfat 7 cm gull

Gullfarget lysfat i metall. Fatet passer til kubbelys med diameter opptil 7 cm. Kan også brukes som skål til smykker, ringer og lignende.
kr 49,90

Henrikke lysfat 8 cm gull

Gullfarget lysfat i metall. Fatet passer til kubbelys med diameter opptil 8 cm. Kan også brukes som skål til smykker, ringer og lignende.
kr 59,90

Først og fremst er det praktisk for å unngå at det drypper stearin, men i tillegg er det en veldig fin innredningsdetalj i hjemmet. Hos oss på Princessbutikken finner du flere ulike lysfat til kubbelys. Pynt gjerne også med stein, perler eller annen dekor for det lille ekstra.

Stilleben med lykter, pynt og lys

Et lysfat kan også brukes som en del av et stilleben. Et stilleben kan piffe opp et ellers litt kjedelig rom. Et tips er å plassere detaljer i ulike nivåer og materialer. Noe annet man kan tenke på når man skaper stilleben, er å holde seg til samme fargeskala, men at én detalj får skille seg ut litt ekstra. Se vårt utvalg av lysfat og gjør det litt ekstra koselig hjemme når mørket faller på.

Flere bruksområder

Et lysbrett kan brukes til mye annet enn bare et lysfat. Det kan brukes som serveringsfat til frukt, godteri eller som ostefat. Det kan brukes som glassunderlag til kaffekoppen eller vinglasset. I tillegg fungerer det fint som en interiørdetalj i soverommet eller på baderommet til å ha smykker på. Det er både praktisk og vakkert å ha smykkene framme. Se for eksempel vårt metallfat. Det passer perfekt til smykker, eller hvorfor ikke til skjell som du har plukket på stranden?