Lysfat og brett

Når mørket faller på og det blir kaldere, er det veldig koselig med tente, levende lys. Tenk deg en vinterkveld foran åpen ild i peisen med et pledd i sofaen og masse levende lys. Da er det perfekt å ha et lysfat med masse levende lys på.

Sorter etter :
Se som Nett Liste
Vise :
Gita brett 25 cm grønn

50%

Gita brett 25 cm grønn

Dekorativt metallbrett med perforerte sider. Et allsidig brett som har flere bruksområder. Kan brukes som lysfat, serveringsbrett, til krydder og oljer på kjøkkenbenken, eller til å samle pynteting i et vakkert stilleben. Brettet kan brukes både inne og ute*.

kr 159,90 kr 79,95

Rianna lysfat 10 cm grønn

Grønt lysfat i glass. Fatet passer til kubbelys med diameter opptil 8 cm. Kan også brukes som skål til smykker, ringer og lignende!
kr 59,90

Henrikke lysfat 28 cm gull

Rektangulært fat med skrå kanter. Perfekt til lys, lykter og annen pynt. Også fint til oppbevaring av brettede kluter på badet, eller som fat til krydder og annet på kjøkkenbenken.
kr 249,90

Henrikke lysfat 25 cm gull

Stort fat til lys. Perfekt til kubbelys, lykter og annen pynt. Eller som serveringsbrett!
kr 229,90

Henrikke lysfat 7 cm gull

Gullfarget lysfat i metall. Fatet passer til kubbelys med diameter opptil 7 cm. Kan også brukes som skål til smykker, ringer og lignende.
kr 49,90

Henrikke lysfat 8 cm gull

Gullfarget lysfat i metall. Fatet passer til kubbelys med diameter opptil 8 cm. Kan også brukes som skål til smykker, ringer og lignende.
kr 59,90

Først og fremst er det praktisk for å unngå at det drypper stearin, men i tillegg er det en veldig fin innredningsdetalj i hjemmet. Hos oss på Princessbutikken finner du flere ulike lysfat til kubbelys. Pynt gjerne også med stein, perler eller annen dekor for det lille ekstra.

Stilleben med lykter, pynt og lys

Et lysfat kan også brukes som en del av et stilleben. Et stilleben kan piffe opp et ellers litt kjedelig rom. Et tips er å plassere detaljer i ulike nivåer og materialer. Noe annet man kan tenke på når man skaper stilleben, er å holde seg til samme fargeskala, men at én detalj får skille seg ut litt ekstra. Se vårt utvalg av lysfat og gjør det litt ekstra koselig hjemme når mørket faller på.

Flere bruksområder

Et lysbrett kan brukes til mye annet enn bare et lysfat. Noen kan også brukes som fruktskål. I tillegg fungerer det fint som en interiørdetalj i soverommet eller på baderommet til å ha smykker på. Det er både praktisk og vakkert å ha smykkene framme. Se for eksempel vårt metallfat. Det passer perfekt til smykker, eller hvorfor ikke til skjell som du har plukket på stranden?