Dyner

Hvilken dyne man skal velge avhenger hver enkeltes behov. Sommerdyne, vinterdyne eller helårsdyne. Vanlig lengde på dyne, ekstra lang dyne eller dobbeldyne.

Sorter etter :
Se som Nett Liste
Vise :

Hvitsten dynepakke

Pute og medium varm dyne i fiber selges til samlet pris. Produktene har et kreppvevet trekk som gir en fin look. Supert til hybelen, til hytta, som gjestedyne eller ekstradyne.

Fra kr 599,90

Dundyne Soft

En lun rutesydd helårsdyne, med god draperingsevne. Fryser du lett er dette den ideelle vår- og høstdynen. Super vinterdyne for de varme!

Dynen er svanemerket, norskprodusert og anbefalt av Norges Astma- og allergiforbund.

Fra kr 2 299,90
Drøm dundyne ANDUNGEN VARM 100x140

40%

Drøm dundyne ANDUNGEN VARM 100x140

Dundyne til juniorseng. En varm dyne for de kaldeste dagene. Anbefales ikke til innendørsbruk for barn under 3 år uten å ta hensyn til romtemperatur, eller i kombinasjon med sovepose eller teppe. Kombiner med pute i str. 40x60 cm.
kr 1 649,90 kr 989,94
Drøm dundyne ANDUNGEN VARM 80x100

40%

Drøm dundyne ANDUNGEN VARM 80x100

Dundyne til sprinkelseng. Kan også brukes utendørs i for eksempel barnevognen. En varm dyne for de kaldeste dagene. Anbefales ikke til innendørsbruk for barn under 3 år uten å ta hensyn til romtemperatur, eller i kombinasjon med sovepose eller teppe. Kombiner med pute i str. 35x40 cm.

kr 1 199,90 kr 719,94
Drøm dundyne EKSKLUSIV HELÅR

50%

Drøm dundyne Eksklusiv helår

En helårsdyne i ekstra fin kvalitet fylt med 100% ren muscovydun og med et ekstra finvevet trekk. En eksklusiv dyne som med sin høye dunprosent i kombinasjon med trekket gir deg optimal komfort hele året. Hverdagsluksus på sitt beste.

kr 4 999,90 Fra kr 2 499,95
Drøm dundyne ANDUNGEN 100x140

40%

Drøm dundyne ANDUNGEN 100x140

Dundyne til juniorseng. En lett og lun dyne som kan brukes hele året. Kombiner med pute i str. 40x60 cm.
kr 1 299,90 kr 779,94
Drøm dundyne ANDUNGEN 65x80

40%

Drøm dundyne ANDUNGEN 65x80

Dundyne til vugge og barnevogn. En lett og lun dyne som kan brukes hele året. Kombiner med pute i str. 35x40 cm.
kr 699,90 kr 419,94
Drøm dundyne ANDUNGEN 80x100

40%

Drøm dundyne ANDUNGEN 80x100

Dundyne til sprinkelseng. En lett og lun dyne som kan brukes hele året. Kombiner med pute i str. 35x40 cm.
kr 899,90 kr 539,94

Nordlys thermodyne SVAL

Nordlys SVAL thermodyne er en sval tolags dyne for vår, sommer og høst. En helårsdyne som isolerer godt uten å bli for varm. Dynen er fylt med resirkulert polyesterfiber som er gjenvunnet av PET-flasker. 

Fra kr 1 099,90

Nordlys thermodyne VARM

Nordlys VARM thermodyne er en varm tolags vinterdyne. Det doble laget gjør at dynen isolerer ekstra godt. Dynen er fylt med resirkulert polyesterfiber som er gjenvunnet av PET-flasker.

Fra kr 1 299,90

Cura vektdyne Pearl

CURA® vektdyne er en tung og trygghetsgivende dyne som kan bidra til økt søvnkvalitet og mer energi. Les mer under "Beskrivelse".
Fra kr 750,00
Drøm dundyne EKSKLUSIV

50%

Drøm dundyne Eksklusiv

En ekstra tykk og varm vinterdyne. Dynen passer for deg som fryser lett, den er fylt med 100% ren muscovydun og har trekk i ekstra fin kvalitet. En riktig luksusdyne som varmer godt på den kaldeste vinternatt.

kr 7 999,90 Fra kr 3 999,95
Drøm dundyne LETT

50%

Drøm dundyne Lett

En flott dyne for vårt varierende sommerklima. Dunens naturlige egenskaper gjør at dynen svaler på varme netter, og holder deg varm på kjølige netter. Passer også godt som barnets første voksendyne.

kr 2 499,90 Fra kr 1 249,95
Drøm dundyne LUN

50%

Drøm dundyne Lun

En tykk helårsdyne som passer godt i sesongene utenom den kaldeste vinter og varmeste sommer, for deg som fryser lett. Blir du fort varm passer denne også godt som vinterdyne.

kr 4 999,90 Fra kr 2 499,95
Drøm dundyne SVAL

50%

Drøm dundyne Sval

En middels tykk helårsdyne som passer godt i sesongene utenom den kaldeste vinter og varmeste sommer. Fryser du lett er den fin som sommerdyne og en super dyne for barn som skal over på sin første "voksendyne".

kr 4 499,90 Fra kr 2 249,95
Drøm dundyne VARM

50%

Drøm dundyne Varm

En tykk og varm dundyne som passer godt som vinterdyne. Perfekt for deg som er frossen og trenger litt ekstra varme. Dunens evne til å isolere kommer godt frem i denne velfylte og varme dynen.

kr 5 999,90 Fra kr 2 999,95

Lillebjørn barnedyne 100x140 svane

Svanemerket thermodyne til barn. Passer til juniorseng. Dynen er fylt med resirkulert polyesterfiber, som ikke tar opp fukt eller lukt. En lettstelt og allergivennlig dyne som isolerer godt samtidig som den er lett og luftig.

kr 599,90

Lillebjørn barnedyne 65x80 svane

Svanemerket thermodyne til baby. Passer til vugge og barnevogn. Dynen er fylt med resirkulert polyesterfiber, som ikke tar opp fukt eller lukt. En lettstelt og allergivennlig dyne som isolerer godt samtidig som den er lett og luftig.

kr 399,90

Lillebjørn barnedyne 80x100 svane

Svanemerket thermodyne til baby og barn. Passer til sprinkelseng. Dynen er fylt med resirkulert polyesterfiber, som ikke tar opp fukt eller lukt. En lettstelt og allergivennlig dyne som isolerer godt samtidig som den er lett og luftig.

kr 499,90

Søvnig fiberdyne

Søvnig dyne er vår varmeste vinterdyne i fiber. En tykk og eksklusiv dyne med mikrofiberfyll som gir deilig og myk dunfølelse. Dynen er svanemerket og har et ekstra fint trekk i økologisk bomull.

Fra kr 1 499,90

Lyngholmen sommerdyne

Lyngholmen er en sommerlig og lett fiberdyne med mønster på den ene siden. Super gjestedyne på hytta, i båten eller på hybelen.
Fra kr 499,90

En dyne skal holde deg varm i tillegg til at den skal kunne slippe varme ut. En del fryser lett om natten og en del svetter om natten. En del liker det kaldt på soverommet og en del varmt. Hos oss finner du dynen som passer akkurat ditt behov! Velg blant dyner i dun eller dyner med fiberfyll. Både til voksen, baby og barn. Våre medarbeidere i Princess har bred erfaring og gode kunnskaper om dyner.
 

Dundyner av høy kvalitet

En dundyne er en investering da den har lang levetid. På våre dundyner i voksenstørrelse får du 10 års garanti*. Hvilken dyne man skal velge avhenger hver enkeltes behov. Vi har sommerdundyner, vinterdundyner og dundyner du kan bruke hele året. Både til voksen, baby og barn. Våre medarbeidere i Princess har lang erfaring og gode kunnskaper om dyner. Besøk gjerne en av våre butikker for god ekspertise og tips til valg av dyne. Les mer om vår dun og vedlikehold av dunprodukter her. * Garantitid er en indikasjon på dynens levetid under forutsetning at man følger de angitte bruks- og vedlikeholdstips.
 

God nattesøvn med naturlige dundyner

Princess sine dundyner er norskproduserte, miljøvennlige og behagelige å sove under. Med en dundyne av god kvalitet holder du en behagelig temperatur natten gjennom, uten å bli hverken for varm eller for kald. De har også lang levetid, minst ti år, og våre medarbeidere har god kunnskap om dundyner og vedlikehold av dunprodukter. De aller fleste dundynene er svanemerket, og velger du en svanemerket dyne kan du være trygg på at den passer også for deg som har allergier. Det er mange typer dundyner hos Princess, i ulike former og prisklasser. Prisen kan være litt høyere enn fiberdyner, til gjengjeld får du et naturlig produkt med lang garanti. For eksempel er Drøm dundyne Eksklusiv blant de beste vinterdynene hos Princess, en rutesydd dundyne i høy kvalitet. Dynen er svanemerket, norskprodusert og anbefalt av Norges Astma og Allergiforbund. For barna er Andungen dyne et godt valg, en lett og lun helårsdundyne som holder jevn temperatur natten gjennom. Dynen er svanemerket og norskprodusert. Du kan også kjøpe sommerdundyner, som transporterer ut fuktighet gjør at du ikke blir klam og svett om natten. Skal du kjøpe ny dundyne kan det være lurt å kjøpe med dunvaskemiddel, som vasker skånsomt og holder dunet luftig.

 

Velg mellom butikk og netthandel

Når du skal handle hos Princess, kan du enten stikke innom en av våre mange butikker i hele landet, eller handle på nett fra sofakroken hjemme. Online går det fort å søke etter produkter og sammenligne priser, og du kan scrolle gjennom hundrevis av varer på bare minutter. Du kan også få varene levert direkte på døren, avhengig av postkode. Husk at i nettbutikken har du 30 dagers åpent kjøp!