Dyner

Hvilken dyne man skal velge avhenger hver enkeltes behov. Sommerdyne, vinterdyne eller helårsdyne. Vanlig lengde på dyne, ekstra lang dyne eller dobbeldyne.

Sorter etter :
Se som Nett Liste
Vise :

Dundyne Soft

En lun rutesydd helårsdyne, med god draperingsevne. Fryser du lett er dette den ideelle vår- og høstdynen. Super vinterdyne for de varme!
Fra kr 1 999,90

Drøm dundyne ANDUNGEN VARM 100x140

Dundyne til juniorseng. En varm dyne for de kaldeste dagene. Anbefales ikke til innendørsbruk for barn under 3 år uten å ta hensyn til romtemperatur, eller i kombinasjon med sovepose eller teppe. Kombiner med pute i str. 40x60 cm.
kr 1 599,90

Drøm dundyne ANDUNGEN VARM 80x100

Dundyne til sprinkelseng. Kan også brukes utendørs i for eksempel barnevognen. En varm dyne for de kaldeste dagene. Anbefales ikke til innendørsbruk for barn under 3 år uten å ta hensyn til romtemperatur, eller i kombinasjon med sovepose eller teppe. Kombiner med pute i str. 35x40 cm.
kr 1 199,90

Drøm dundyne Eksklusiv helår

En helårsdyne i ekstra fin kvalitet fylt med 100% ren muscovydun og med et ekstra finvevet trekk. En eksklusiv dyne som med sin høye dunprosent i kombinasjon med trekket gir deg optimal komfort hele året. Hverdagsluksus på sitt beste.
Fra kr 4 999,90

Bris sommerdundyne

Rutesydd dundyne. Dunens naturlige egenskaper gjør at dynen svaler på varme netter, og holder deg varm på kjølige netter. Dynen passer også som helårsdyne hvis man ikke har det for kaldt på soverommet.
Fra kr 699,90

Cura Minky Vektteppe 6kg Grå

CURA® Minky er et vektteppe med samme terapeutiske egenskaper som en vektdyne. Dvs det er tungt, varmt og trygghetsgivende. Teppet kan bidra til bedre avslapping og mer energi!
kr 995,00

Drøm dundyne ANDUNGEN 100x140

Dundyne til juniorseng. En lett og lun dyne som kan brukes hele året. Kombiner med pute i str. 40x60 cm.
kr 1 149,90

Drøm dundyne ANDUNGEN 65x80

Dundyne til vugge og barnevogn. En lett og lun dyne som kan brukes hele året. Kombiner med pute i str. 35x40 cm.
kr 499,90

Drøm dundyne ANDUNGEN 80x100

Dundyne til sprinkelseng. En lett og lun dyne som kan brukes hele året. Kombiner med pute i str. 35x40 cm.
kr 699,90

Nordlys thermodyne SVAL svanemerket

2-lags thermodyne for vår, sommer og høst. Dynen er fylt med resirkulert polyesterfiber, hulfiber. Fiberen isolerer godt og har god draperingsevne, samt er holdbar og har bakteriedrepende egenskaper. En lett dyne for deg som vil ha det lunt gjennom hele året!
Fra kr 799,90

Nordlys thermodyne VARM svanemerket

2-lags thermodyne for vintersesongen. Dynen er fylt med resirkulert polyesterfiber, hulfiber. Fiberen isolerer godt og har god draperingsevne, samt er holdbar og har bakteriedrepende egenskaper.
Fra kr 999,90
Palma sommerdyne

60%

Palma sommerdyne

Lett og luftig dyne i fiber. Perfekt som sommerdyne eller gjestedyne.
kr 399,90 Fra kr 159,96

Patti helårs dynepakke

Pute og helårsdyne i mikrofiber selges til samlet pris. Supert til hybelen, som gjestedyne eller ekstradyne.
Fra kr 449,90

Cura vektdyne Pearl

CURA® vektdyne er en tung og trygghetsgivende dyne som kan bidra til økt søvnkvalitet og mer energi. Les mer under "Beskrivelse".
Fra kr 1 495,00

Drøm dundyne Eksklusiv vinter

En ekstra tykk og varm vinterdyne. Dynen passer for deg som fryser lett, den er fylt med 100% ren muscovydun og har trekk i ekstra fin kvalitet. En riktig luksusdyne som varmer godt på den kaldeste vinternatt.
Fra kr 6 999,90

Drøm dundyne Lett

En flott dyne for vårt varierende sommerklima. Dunens naturlige egenskaper gjør at dynen svaler på varme netter, og holder deg varm på kjølige netter. Passer også godt som barnets første voksendyne.
Fra kr 2 499,90

Drøm dundyne Lun

En tykk helårsdyne som passer godt i sesongene utenom den kaldeste vinter og varmeste sommer, for deg som fryser lett. Blir du fort varm passer denne også godt som vinterdyne.
Fra kr 3 999,90

Drøm dundyne Sval

En middels tykk helårsdyne som passer godt i sesongene utenom den kaldeste vinter og varmeste sommer. Fryser du lett er den fin som sommerdyne og en super dyne for barn som skal over på sin første "voksendyne".
Fra kr 3 499,90

Drøm dundyne Varm

En tykk og varm dundyne som passer godt som vinterdyne. Perfekt for deg som er frossen og trenger litt ekstra varme. Dunens evne til å isolere kommer godt frem i denne velfylte og varme dynen.
Fra kr 4 999,90

Joni dynepakke 140x200

Pute og dyne i mikrofiber selges til samlet pris. Joni er en lett og sval dyne som er perfekt til hybelen, som gjestedyne eller ekstradyne. Den tar liten plass og er lett å oppbevare.
kr 149,00

Lillebjørn barnedyne 100x140 svane

2-lags thermodyne til barn. Passer til juniorseng. Dynen er fylt med resirkulert polyesterfiber, hulfiber. Fiberen isolerer godt og har god draperingsevne, samt er holdbar og har bakteriedrepende egenskaper.
kr 449,90

Lillebjørn barnedyne 65x80 svane

2-lags thermodyne til baby. Passer til vugge og barnevogn. Perfekt som babyens første dyne. Dynen er fylt med resirkulert polyesterfiber, hulfiber. Fiberen isolerer godt og har god draperingsevne, samt er holdbar og har bakteriedrepende egenskaper.
kr 299,90

Lillebjørn barnedyne 80x100 svane

2-lags thermodyne til baby og barn. Passer til sprinkelseng. Perfekt til barnets første seng. Dynen er fylt med resirkulert polyesterfiber, hulfiber. Fiberen isolerer godt og har god draperingsevne, samt er holdbar og har bakteriedrepende egenskaper.
kr 379,90

Søvnig fiberdyne

Svanemerket eksklusiv vinterdyne. Dynen er fylt med microfiber i kuleform og draperer godt. Den er rutesydd og har trekk i økologisk bomull. Den påsydde inner- og ytterveggen gir en fin fordeling av fyllet.
Fra kr 1 399,90

En dyne skal holde deg varm i tillegg til at den skal kunne slippe varme ut. En del fryser lett om natten og en del svetter om natten. En del liker det kaldt på soverommet og en del varmt. Hos oss finner du dynen som passer akkurat ditt behov! Velg blant dyner i dun eller dyner med fiberfyll. Både til voksen, baby og barn. Våre medarbeidere i Princess har bred erfaring og gode kunnskaper om dyner.
 

Dundyner av høy kvalitet

En dundyne er en investering da den har lang levetid. På våre dundyner i voksenstørrelse får du 10 års garanti*. Hvilken dyne man skal velge avhenger hver enkeltes behov. Vi har sommerdundyner, vinterdundyner og dundyner du kan bruke hele året. Både til voksen, baby og barn. Våre medarbeidere i Princess har lang erfaring og gode kunnskaper om dyner. Besøk gjerne en av våre butikker for god ekspertise og tips til valg av dyne. Les mer om vår dun og vedlikehold av dunprodukter her. * Garantitid er en indikasjon på dynens levetid under forutsetning at man følger de angitte bruks- og vedlikeholdstips.
 

God nattesøvn med naturlige dundyner

Princess sine dundyner er norskproduserte, miljøvennlige og behagelige å sove under. Med en dundyne av god kvalitet holder du en behagelig temperatur natten gjennom, uten å bli hverken for varm eller for kald. De har også lang levetid, minst ti år, og våre medarbeidere har god kunnskap om dundyner og vedlikehold av dunprodukter. De aller fleste dundynene er svanemerket, og velger du en svanemerket dyne kan du være trygg på at den passer også for deg som har allergier. Det er mange typer dundyner hos Princess, i ulike former og prisklasser. Prisen kan være litt høyere enn fiberdyner, til gjengjeld får du et naturlig produkt med lang garanti. For eksempel er Drøm dundyne Eksklusiv blant de beste vinterdynene hos Princess, en rutesydd dundyne i høy kvalitet. Dynen er svanemerket, norskprodusert og anbefalt av Norges Astma og Allergiforbund. For barna er Andungen dyne et godt valg, en lett og lun helårsdundyne som holder jevn temperatur natten gjennom. Dynen er svanemerket og norskprodusert. Du kan også kjøpe sommerdundyner, som transporterer ut fuktighet gjør at du ikke blir klam og svett om natten. Skal du kjøpe ny dundyne kan det være lurt å kjøpe med dunvaskemiddel, som vasker skånsomt og holder dunet luftig.

 

Velg mellom butikk og netthandel

Når du skal handle hos Princess, kan du enten stikke innom en av våre mange butikker i hele landet, eller handle på nett fra sofakroken hjemme. Online går det fort å søke etter produkter og sammenligne priser, og du kan scrolle gjennom hundrevis av varer på bare minutter. Du kan også få varene levert direkte på døren, avhengig av postkode. Husk at i nettbutikken har du 30 dagers åpent kjøp!