Filter
  • Lagerstatus
  • Type
  • Farge
  • Størrelse

Vedlikehold dyner og puter

Ta godt vare på dynen, puten og madrassen - da varer de lenger! Her finner du produkter til å ta best mulig vare på ditt sengetøy.

Sorter etter :
Se som Nett Liste
Vise :

Dunvaskemiddel

Spesialvaskemiddel for dunprodukter. Renser dunen skånsomt, gjør den luftig og beskytter trekket. Kan også brukes til dyner og puter med fiberfyll.
kr 99,90

Vaske/tørkeballer

3-pk tennisballer. Brukes når man skal tørke dyner og puter i tørketrommel.  Tennisballene sikrer at fyllet fordeler seg godt. Kan også brukes i vaskemaskinen for å slå ut luften og sikre bedre vask av dynen/puten. 
kr 79,90

Beskyttelsestrekk puter 50X70

Putebeskytter til hodepute. Ekstra tettvevd kvalitet som beskytter puten mot støv og fukt. Putetrekket har glidelås og brukes under et vanlig putevar. Ved å bruke et beskyttelsestrekk forlenger du levetiden til din hodepute.
kr 99,90

Beskyttelsestrekk puter 70x100

Putebeskytter til stor hotellpute. Ekstra tettvevd kvalitet som beskytter puten mot støv og fukt. Putetrekket har glidelås og brukes under et vanlig putevar. Ved å bruke et beskyttelsestrekk forlenger du levetiden til din hodepute.
kr 199,90

Tim oppbevaringspose

Oppbevaringspose beregnet til dyner. Også smart til oppbevaring og lagring av andre tekstiler, som puter, pledd, sengetepper, sesongs klær og lignende.
kr 59,90

Dyner skal luftes utendørs i skyggen med jevne mellomrom. Dundyner bør ristes hver morgen for å bevare spensten. Når du skal vaske en dundyne bør du bruke dunvaskemiddel og tørke med tennisballer/vaskeballer i tørketrommel. Bruk gjerne beskyttelsestrekk på din pute og beskyttelseslaken på madrassen. Dyner og puter skal ikke oppbevares i tette poser - bruk oppbevaringsposer i tøy.