Hodeputer

Sover du dårlig om natten eller har du vanskelig for å sovne? Har du vondt i nakken, hodet eller er du stiv i skuldrene når du våkner? Da har du kanskje feil pute.

Sorter etter :
Se som Nett Liste
Vise :

Jon Blund pute 70X100 hvit

Medium høy hotellpute. Passer for deg som liker å ligge middels høyt med hode. Puten er fylt med kulefiber. Den har quiltet trekk - noe som gjør at fasongen holder seg bedre.
kr 499,90

Ease memory foam pute 40x60

Ease memory foam pute er en av våre eksklusive puter. En formstøpt pute som gir støtte og avlastning til nakken.
kr 799,90

Drøm dunpute ANDUNGEN 35x40

Dunpute til vugge, vogn og sprinkelseng. Passer til dyner i str. 65x80 cm og 80x100 cm. En lav og myk pute som er trukket med et svært mykt bomullslerret. Høyden på puten er tilpasset små barn som tradisjonelt skal ligge lavt med hodet. Gir en myk og behagelig sovekomfort!
kr 299,90

Drøm dunpute ANDUNGEN 40x60

Dunpute til juniorseng. Passer til dyner i størrelse 100x140 cm. En lav og myk pute som er trukket med et svært mykt bomullslerret. Høyden på puten er tilpasset små barn som tradisjonelt skal ligge lavt med hodet. Gir en myk og behagelig sovekomfort!
kr 499,90

Andefjær pute 70x100

Stor og deilig hotellpute med fyll av fjær. Fast og fin kvalitet som er lett å forme. En pute med høy kvalitet og lang levetid.
kr 799,00

Drøm dunpute HØY 50x70 650 gram

Sover du på siden? Drøm dunpute Høy er en høy pute. Den er middels fast, med sydd kanal for bedre fordeling av dun og fjær. Puten er stabil og gir god støtte til nakke og rygg. Passer for deg som liker å ligge høyt med hodet.
kr 1 799,90 kr 900,00

Drøm dunpute LAV 50x70 220 gram

Sover du på magen? Dunpute Lav er en lav pute for deg som liker å ligge lavt med hodet, eller som ønsker å ha en ekstra pute for å justere høyden. Den er også fin som barnets første "voksenpute".
kr 1 099,90 kr 550,00

Drøm dunpute MEDIUM 45x50 200 gram

En middels tykk og ekstra myk nakkepute. Perfekt for deg som liker å ligge lavt og samtidig "dytte" puten godt under hodet.
kr 799,90

Drøm dunpute MEDIUM 50x70 410 gram

Sover du på ryggen/siden? Drøm dunpute Medium er en middels høy, men myk pute. Puten passer for deg som liker god støtte for hodet eller liker å ligge litt høyere, men samtidig synke ned i puten. Puten er fin å kombinere med Drøm dunpute lav, hvis man ønsker å justere høyden gjennom natten.
kr 1 599,90 kr 800,00

Drøm dunpute MEDIUM FAST 50x70 650 gram

Sover du på ryggen? Drøm dunpute Medium Fast er en middels høy pute. Den har en stor andel fjær, som gjør den fast og stødig. Puten passer for deg som liker en stabil pute, og som liker å ligge litt høyere med hodet.
kr 1 499,90 kr 750,00

Embrace dunpute 50X70

Rimeligere kvalitetsdunpute som er middels tykk og fast, for deg som liker å ligge høyt med hode. Gir god støtte til nakke og hode.
kr 799,90 kr 400,00

Heat flex pute 50X70

Smart temperaturregulerende hodepute. Ideell for deg som ønsker en jevn og behagelig temperatur natten igjennom. Puten lagrer overskuddsvarme og frigir varme dersom du skulle blir kald.
kr 799,90

Jon Blund pute 45X50 hvit

Medium høy nakkepute. Passer for deg som liker å ligge middels høyt med hode. Puten er fylt med kulefiber. Den har quiltet trekk - noe som gjør at fasongen holder seg bedre.
kr 249,90

Jon Blund pute 50X70 hvit

Medium høy hodepute i fiber. Passer for deg som liker å ligge middels høyt med hode. Puten er fylt med kulefiber. Den har quiltet trekk - noe som gjør at fasongen holder seg bedre.
kr 299,90

Jon Blund pute 60X80 hvit

Medium høy hotellpute. Passer for deg som liker å ligge middels høyt med hode. Puten er fylt med kulefiber. Den har quiltet trekk - noe som gjør at fasongen holder seg bedre.
kr 399,90

Lillebjørn barnepute 35x40 svane

Svanemerket fiberpute til baby. Passer til vugge, vogn og sprinkelseng. Perfekt som babyens første pute. Høyden på puten er tilpasset små barn som tradisjonelt skal ligge lavt med hodet. Gir en myk og behagelig sovekomfort! Puten er fylt med resirkulert polyesterfiber, hulfiber. Fiberen er holdbar og har bakteriedrepende egenskaper.
kr 139,90

Lillebjørn barnepute 40x60 svane

Svanemerket fiberpute til barn. Passer juniorseng. Høyden på puten er tilpasset små barn som tradisjonelt skal ligge lavt med hodet. Gir en myk og behagelig sovekomfort! Puten er fylt med resirkulert polyesterfiber, hulfiber. Fiberen er holdbar og har bakteriedrepende egenskaper.
kr 199,90

Nordlys hodepute 50x70 svanemerket

Hodepute i fiber. Passer best for deg som liker å ligge passe høyt med hode, f.eks på siden/ryggen. Puten er fylt med resirkulert polyesterfiber, hulfiber. Fiberen er holdbar og har bakteriedrepende egenskaper.
kr 399,90

Nordlys hodepute 50x70 LAV svanemerket

Hodepute i fiber. Passer best for deg som liker å ligge lavt med hode, f.eks på magen/siden. Passer også til barn. Puten er fylt med resirkulert polyesterfiber, hulfiber. Fiberen er holdbar og har bakteriedrepende egenskaper.
kr 349,90

Søvnig hodepute 50x70

Medium høy fiberpute. Passer best for deg som ligger på siden og ryggen. Puten er fylt med microfiber i kuleform - noe som gjør at den tilpasser seg hodets form. Den har en påsydd yttervegg som gir fin fordeling av fyllet. Produktet er svanemerket og har trekk i økologisk bomull.
kr 499,90

En god hodepute som passer akkurat deg bidrar til en god natts søvn og forsterker livskvaliteten. Vi har lave, høye og faste puter, puter for deg som sover på magen, siden eller ryggen. Puter i standardstørrelse, store hotellputer og mindre nakkeputer. Puter av fiber og dun. Både til voksen, baby og barn. Våre medarbeidere i Princess har bred erfaring og gode kunnskaper om puter. Besøk gjerne en av våre butikker for god veiledning til valg av pute!

I det man legger hodet på puten ...

...sovner man. Eller, det er i allefall drømmen for mange. Å velge riktig pute kan ha mye å si for nattesøvnen, særig hvis du er plaget med vond nakke eller stive skuldre når du våkner. Velger du feil pute kan det gi ubehag både i løpet av natten og dagen som følger. For å vite hvilken pute som passer best for deg kan det være lurt å finne ut av hvilken soveposisjon du har. Noen sover primært på ryggen, noen sover som regel på siden, mens andre sover på magen. De som sover på magen vil kanskje ha en flatere pute enn de som sover på siden og ryggen.

Puter for enhver smak

Det er mange typer puter hos Princess, i ulike former og prisklasser. Drøm dunpute Lav er en mellomtykk og deilig, myk pute fylt med dun. Puten passer perfekt for for deg som ikke liker for massive puter, eller som sover på magen. Puten er svanemerket, norskprodusert og anbefalt av Norges Astma og Allergiforbund. For deg som reiser mye er Travel reisepute en praktisk pute som tar liten plass, med en praktisk karabinkrok slik at den kan hektes på kofferten eller sekken. Beskyttelsestrekk i ekstra tettvevd kvalitet beskytter puten mot støv og fukt slik at puten holder lenger.

Finn det du trenger i butikk eller på nett

Hvis du skal handle hos Princess kan du enten stikke innom en av våre mange butikker i hele landet, eller handle på nett fra sofakroken hjemme. På nett går det fort å søke etter produkter og sammenligne priser, og du kan scrolle gjennom hundrevis av varer på bare minutter. Handler du for over kr 499,–, spanderer Princess frakten til Postens nærmeste utleveringssted. Du kan også få varene levert direkte på døren, avhengig av postkode. Husk at i nettbutikken har du 30 dagers åpent kjøp!