Sengesett i percale

Percale sengesett er vevet med ekstra tynt garn med lange bomullsfibre, noe som gir en sval og luksuriøs følelse. Stoffet er mykt, slitesterkt og behagelig. Bomullsstoff av førsteklasses kvalitet, som innbyr til nettopp avslapping og god søvn. Med andre ord det perfekte valget for en god soveopplevelse!
Sorter etter :
Se som Nett Liste
Vise :

Azima percalesengesett

Mykt sengesett i slitesterk percale. Har et vakkert naturmønster i lune høstfarger. Bomullen i produktet er Fairtrade-merket.
Fra kr 699,90

Emilla percalesengesett

Mykt sengesett i slitesterk percale. Har et søtt og sirlig blomstermønster i fine farger. Bomullen i produktet er Fairtrade-merket.
Fra kr 699,90

Irisa percalesengesett

Svalt og mykt sengesett i Fairtrade-merket bomull. Har et vakkert morrismønster i duse fargetoner. Kombiner gjerne med gardiner og pynt i matchende farger.
Fra kr 699,90

Mino percalesengesett

Vakkert sengesett i Fairtrade-merket bomull. Har et iøynefallende mønster i malt stil. Sval, myk og slitesterk kvalitet.
Fra kr 699,90

Giselle percalesengesett

Flott sengesett i slitesterk og sval percale. Gir en luksuriøs følelse mot huden. Nydelig blomstermønster på cremefarget bunn.
Fra kr 300,00

Imani percalesengesett

Paisleymønstret sengesett i slitesterk og sval percale. Sort mønster på cremefarget bunn.
Fra kr 599,90

Juliette percalesengesett

Flott sengesett med vakker design. Laget i slitesterk og sval percale. Gir en luksuriøs følelse mot huden. Nøtrayle, duse farger som enkelt kan kombineres med andre soveromstekstiler.
Fra kr 100,00

Kalissa percalesengesett cream

Vakkert sengesett i Fairtrade-merket bomull. Nydelig mønster på cremefarget bunn. Sval, myk og slitesterk kvalitet.
Fra kr 699,90

Kalissa percalesengesett mørk blå

Vakkert sengesett i Fairtrade-merket bomull. Nydelig mønster på mørk blå bunn. Sval, myk og slitesterk kvalitet.
Fra kr 699,90

Percale sengesett – førsteklasses kvalitet

Mennesket er skapt for bevegelse, men også for hvile. Kroppen vår trenger en kvalitetssøvn, slik at vi kan våkne opp uthvilte. Viktigere enn noe annet blir da å investere i sengetøy som gir deg opplevelsen av velbehag, avslapping og en god natts søvn. Det ideelle sengesettet for deg som er opptatt av kvalitet! Percale sengesett er tettvevd med et tynt og fint garn, som gjør at overflaten føles ekstra delikat, myk og glatt mot huden. Det har en jevn og slitesterk overflate uten glans, med andre ord en mattere overflate enn sateng, og består utelukkende av ren, langfibret bomull. Sengetøy for den kvalitetsbevisste! Kompletter gjerne med et mykt bomullslaken eller satenglaken for en optimal følelse. Et vakkert innredet soverom er et godt grunnlag for en koselig, beroligende, romantisk og god atmosfære.


Luksus og komfort til store og små

Det er ikke bare funksjon og kvalitet som gjør sengesettet populært, men dets vakre design oser luksus og komfort. La soverommet og sengen være et blikkfang, opplev førsteklasses kvalitet mens du sover søtt i sengen din! Gjør en fornuftig investering i dag, dekorer soverommet ditt med vakkert sengetøy og sov godt resten av ditt liv!