Sengesett i percale

Sengetøy i percale er vevet med ekstra tynt garn med lange bomullsfibre. Kvaliteten minner om sateng men har en mer "krispy", og litt mattere overflate.
Sorter etter :
Se som Nett Liste
Vise :
Bilde av Agate percalesengesett

50%

Agate percalesengesett

Mykt sengesett i percale. Har et småblomstrete mønster i gult, grønt og rosa. Bomullen i produktet er Fairtrade-merket.
kr 699,90 Fra kr 349,95
Azima percalesengesett

50%

Azima percalesengesett

Mykt sengesett i slitesterk percale. Har et vakkert naturmønster i brune, beige og rustrøde nyanser. En fargekombinasjon som gir en lun følelse på soverommet. Bomullen i produktet er Fairtrade-merket.
kr 699,90 Fra kr 349,95
Emilla percalesengesett

50%

Emilla percalesengesett

Fint sengesett med blå og hvite blomster. Kommer i myk percale. Bomullen i produktet er Fairtrade-merket.
kr 699,90 Fra kr 349,95
Irisa percalesengesett

50%

Irisa percalesengesett

Mykt sengesett i percale. Har et vakkert Paisley mønster i duse fargetoner. Bomullen i produktet er Fairtrade-merket.
kr 699,90 Fra kr 349,95
Mino percalesengesett

50%

Mino percalesengesett

Mykt sengesett i slitesterk percale. Har et blomstrete mønster i malt stil. Bomullen i produktet er Fairtrade-merket.
kr 699,90 Fra kr 349,95
Imani percalesengesett

50%

Imani percalesengesett

Sengesett i myk percale. Har et stilig Paisley mønster i grått og sort på cremefarget bunn.
kr 599,90 Fra kr 299,95
Kalissa percalesengesett cream

50%

Kalissa percalesengesett cream

Mykt sengesett i slitesterk percale. Har et nydelig blomstrete mønster på cremefarget bunn. Bomullen i produktet er Fairtrade-merket.
kr 699,90 Fra kr 349,95
Kalissa percalesengesett mørk blå

50%

Kalissa percalesengesett mørk blå

Mykt sengesett i slitesterk percale. Har et nydelig blomstrete mønster på mørk blå bunn. Bomullen i produktet er Fairtrade-merket.
kr 699,90 Fra kr 349,95

Percale sengesett – førsteklasses kvalitet

Percale sengesett er vevet med ekstra tynt garn med lange bomullsfibre, noe som gir en sval og luksuriøs følelse. Stoffet er mykt, slitesterkt og behagelig. Bomullsstoff av førsteklasses kvalitet, som innbyr til nettopp avslapping og god søvn. Med andre ord det perfekte valget for en god soveopplevelse!

Mennesket er skapt for bevegelse, men også for hvile. Kroppen vår trenger en kvalitetssøvn, slik at vi kan våkne opp uthvilte. Viktigere enn noe annet blir da å investere i sengetøy som gir deg opplevelsen av velbehag, avslapping og en god natts søvn. Det ideelle sengesettet for deg som er opptatt av kvalitet! Percale sengesett er tettvevd med et tynt og fint garn, som gjør at overflaten føles ekstra delikat, myk og glatt mot huden. Det har en jevn og slitesterk overflate uten glans, med andre ord en mattere overflate enn sateng, og består utelukkende av ren, langfibret bomull. Sengetøy for den kvalitetsbevisste! Kompletter gjerne med et mykt bomullslaken eller satenglaken for en optimal følelse. Et vakkert innredet soverom er et godt grunnlag for en koselig, beroligende, romantisk og god atmosfære.


Luksus og komfort til store og små

Det er ikke bare funksjon og kvalitet som gjør sengesettet populært, men dets vakre design oser luksus og komfort. La soverommet og sengen være et blikkfang, opplev førsteklasses kvalitet mens du sover søtt i sengen din! Gjør en fornuftig investering i dag, dekorer soverommet ditt med vakkert sengetøy og sov godt resten av ditt liv!