Serviettringer

Å dekorere et vakkert bord er en kunst i seg selv. Borddekkingen er for mange svært viktig og ligger vårt hjerte nær, da tiden ved bordet innbyr til koselige stunder med latter, gode samtaler og ren nytelse for sansene våre.

Sorter etter :
Se som Nett Liste
Vise :

Lily serviettring gull

Med serviettringer er det enkelt å dekke et vakkert festbord. Lily serviettring er utformet som en ring av blader - et design inspirert av naturen. Den fine formen og gylne fargen blir som et smykke på bordet! Fin til både tøyservietter og store papirservietter.
kr 49,90

Erica serviettring hvit og gull

Med serviettringer er det enkelt å dekke et fint bord. Erica serviettring er dekorert med en blomst som smykker bordet på en vakker måte. Perfekt til tøyservietter, men kan også brukes til papirservietter.
kr 69,90

Koa akasia serviettring 2pk

2-pk serviettringer i akasie tre. Et slitesterkt naturmateriale med lang levetid. Perfekt om du ønsker å dekke et bord i rustikk og naturlig stil. Fine til både tøyservietter og store papirservietter.
kr 99,90

Eleni serviettring sølv

Med serviettringer er det enkelt å dekke et vakkert festbord. Eleni er en klassisk og stilren serviettring i sølvlakkert messing. Perfekt til både konfirmasjon, bryllup, dåp og andre høytider. Fin til både tøyservietter og store papirservietter.

kr 39,90
Mercury serviettring gull

50%

Mercury serviettring gull

Med serviettringer er det enkelt å lykkes med borddekkingen. Mercury er en stilig serviettring i gullfarget metall. Perfekt til både konfirmasjon, bryllup, dåp og andre høytider. Fin til både tøyservietter og store papirservietter.
kr 39,90 kr 19,95

Mercury serviettring svart

Med serviettringer er det enkelt å lykkes med borddekkingen. Mercury er en stilig serviettring i svart metall. Perfekt til både konfirmasjon, bryllup, dåp og andre høytider. Fin til både tøyservietter og store papirservietter.
kr 39,90

Eleni serviettring gull

Med serviettringer er det enkelt å dekke et vakkert festbord. Eleni er en klassisk og stilren serviettring i gull-lakkert messing. Perfekt til både konfirmasjon, bryllup, dåp og andre høytider. Fin til både tøyservietter og store papirservietter.

kr 39,90

Vakker borddekking tilfører festen en mer eksklusiv og luksuriøs følelse, men ved bordet i hverdagen kan det gjerne dekoreres litt mer uformelt og uhøytidelig. Serviettringer rundt servietter er et viktig, smart og dekorativt element på bordet, og et godt alternativ til serviettbretting. Du skaper raskt og enkelt stilfull borddekking med våre serviettringer.

Skap et penere bord med serviettringer

Skap en koselig atmosfære ved bordet. La deg inspirere til å dekke et vakkert bord til fest og hverdags, som vil glede både deg selv og gjestene dine. Et bord kan være overdådig dekket med blomster og vakre detaljer, det kan være fargerikt og festlig med mye pynt eller være dekket med lin og grovere pynt. Mange bord er dekket med fine tøyservietter som både skal ha nytteverdi og samtidig fungere som vakker dekorasjon på bordet. Disse serviettene er ofte brettet i ulike former, hvilket er tidkrevende arbeid, spesielt når man har mer enn nok av annet som skal gjøres klart til bordet. Men de mangler det lille ekstra. Serviettringen gjør serviettbrettingen komplett og tilfører det lille ekstra til serviettene og bordet.

Enkelt, raskt og elegant

Nå kan du gjøre oppdekkingen både raskere, enklere og mer elegant med våre vakre serviettringer til tøyservietter. Vi har serviettringer i sølv og gull, som passer like godt til et eksklusivt og luksuriøst dekket bord som til et litt mer uhøytidelig og uformelt dekket bord. Med serviettring silver kaster du vakker glans på bordet til både bursdagsfesten, feiringen av en av livets aller største begivenheter, bryllupet, eller hagefesten. Har du nå funnet inspirasjon til vakker oppdekking, da bør du investere i disse vakre serviettringene!