Gardinringer og maljer

Gardiner er pene å se på, og en viktig del av interiøret i boligen din. Samtidig har de en praktisk funksjon ved at du kan slippe inn mer dagslys når du ønsker det, og skygge for solen så den ikke blender når du jobber eller ser på TV.

Sorter etter :
Se som Nett Liste
Vise :

Ringer 28mm 10pk svart metall

10-pk gardinringer og rynkebåndskroker. Brukes til gardiner med påsydd rynkebånd. Passer til Limbo gardinstangsett 25/28 svart.
kr 129,90

Maljer ø35 10pk stål

10-pk gardinmaljer. Et alternativ for deg som ønsker funksjonen av en gardinring, samtidig som du viser mer av gardinstangen. Gardinen blir hengende i store bølger og blir enkel å trekke fra og for. Passer til alle gardinstenger.
kr 99,90

Maljer ø35 10pk svart

10-pk gardinmaljer. Et alternativ for deg som ønsker funksjonen av en gardinring, samtidig som du viser mer av gardinstangen. Gardinen blir hengende i store bølger og blir enkel å trekke fra og for. Passer til alle gardinstenger.
kr 99,90

Ringer 19mm 10pk hvit metall

10-pk gardinringer og rynkebåndskroker. Brukes til gardiner med påsydd rynkebånd. Passer til Limbo gardinstangsett 16/19 hvit.
kr 99,90

Ringer 19mm 10pk stål metall

10-pk gardinringer og rynkebåndskroker. Brukes til gardiner med påsydd rynkebånd. Passer til Limbo gardinstangsett 16/19 stål.
kr 99,90

Ringer 19mm 10pk svart plast

10-pk gardinringer og rynkebåndskroker. Brukes til gardiner med påsydd rynkebånd. Passer til Limbo gardinstangsett 16/19 svart.
kr 49,90

Ringer 28mm 10pk hvit metall

10-pk gardinringer og rynkebåndskroker. Brukes til gardiner med påsydd rynkebånd. Passer til Limbo gardinstangsett 25/28 hvit.
kr 129,90

Ringer 28mm 10pk stål metall

10-pk gardinringer og rynkebåndskroker. Brukes til gardiner med påsydd rynkebånd. Passer til Limbo gardinstangsett 25/28 stål.
kr 129,90

Ringer til dusjforheng 12pk

12-pk ringer til dusjforheng. Passer til alle våre dusjforheng. Kombiner med Polka dusjstang.
kr 79,90

Rynkebåndskroker 20 pk hvit

20-pk hvite rynkebåndskroker i plast. Brukes for å henge opp rynkebåndsgardiner på en gardinstang eller -skinne. Skal gardinen henge på en stang trenger man også gardinringer.
kr 39,90

Gardinringer for penere oppheng

Du får gardiner i mange farger, materialer og lengder, og det er ulike måter å henge dem opp på. Gardinringer er et hjelpemiddel som gjør det enkelt å henge opp gardinene. De blir lettere å trekke fra og for, og legger seg penere rundt vinduet. Det er ikke bare lengden, fargen og mønsteret på gardinene som avgjør hvordan de ser ut i rommet. Hvordan du henger opp gardinene har også mye å si for hvordan helhetsinntrykket blir. Hvis du ønsker å prøve ulike uttrykk kan du eksperimentere med å henge gardinstangen på forskjellige steder over vinduet. Henger du den for eksempel et godt stykke over vinduet vil det se ut som det er høyere under taket. Henger du den lavt, får du en motsatt effekt. På samme måte vil en lang gardinstang få vinduet ditt til å virke større, mens en kort gardinstang får det til å virke mindre.

Gardinringer er et verktøy som gjør det enkelt å henge opp gardinene, så du kan eksperimentere med ulike måter å drapere dem på. Samtidig blir det enklere å trekke dem fra og for. På Princess har vi gardinringer i forskjellige farger så du kan matche dem til gardinstangen og gardinene. Du kan også velge en annen farge på gardinringene for å skape en spennende kontrast. Gardinringene er svært enkle å bruke, og egner seg for både tradisjonelle gardiner, knytebåndsgardiner og gardinkapper.

Kjøp fine og praktiske gardinringer i dag i nettbutikken, eller kom innom en av våre butikker.