Gardinringer og maljer

Gardiner er pene å se på, og en viktig del av interiøret i boligen din. Samtidig har de en praktisk funksjon ved at du kan slippe inn mer dagslys når du ønsker det, og skygge for solen så den ikke blender når du jobber eller ser på TV.

Sorter etter :
Se som Nett Liste
Vise :

Fingerkrok 2 finger høy 10 pk

Fingerkroker brukes for å lage regelmessige og faste folder på en gardin med rynkebånd eller multibånd. Denne pakken består av 10 stk. 2-fingerkroker med høy krok. Kan brukes til oppheng på både gardinstang og gardinskinne.

kr 107,00

Fingerkrok 2 finger lav 10 pk

Fingerkroker brukes for å lage regelmessige og faste folder på en gardin med rynkebånd eller multibånd. Denne pakken består av 10 stk. 2-fingerkroker med lav krok. Kan brukes til oppheng på både gardinstang og veggmontert gardinskinne.

kr 97,00

Fingerkrok 4 finger høy 10 pk

Fingerkroker brukes for å lage regelmessige og faste folder på en gardin med rynkebånd eller multibånd. Denne pakken består av 10 stk. 4-fingerkroker med høy krok. Kan brukes til oppheng på både gardinstang og gardinskinne.

kr 122,00

Fingerkrok 4 finger lav 10 pk

Fingerkroker brukes for å lage regelmessige og faste folder på en gardin med rynkebånd eller multibånd. Denne pakken består av 10 stk. 4-fingerkroker med lav krok. Kan brukes til oppheng på både gardinstang og veggmontert gardinskinne.

kr 113,00

Rynkebåndskrok 24 pk svart

24-pk svarte rynkebåndskroker i plast. Brukes for å henge opp rynkebåndsgardiner på en gardinstang eller -skinne. Skal gardinen henge på en stang trenger man også gardinringer.

kr 91,00

Rynkebåndskroker 20 pk hvit

20-pk hvite rynkebåndskroker i plast. Brukes for å henge opp rynkebåndsgardiner på en gardinstang eller -skinne. Skal gardinen henge på en stang trenger man også gardinringer.
kr 39,90

Gardinringer for penere oppheng

Du får gardiner i mange farger, materialer og lengder, og det er ulike måter å henge dem opp på. Gardinringer er et hjelpemiddel som gjør det enkelt å henge opp gardinene. De blir lettere å trekke fra og for, og legger seg penere rundt vinduet. Det er ikke bare lengden, fargen og mønsteret på gardinene som avgjør hvordan de ser ut i rommet.

Hvordan du henger opp gardinene har også mye å si for hvordan helhetsinntrykket blir. Hvis du ønsker å prøve ulike uttrykk kan du eksperimentere med å henge gardinstangen på forskjellige steder over vinduet. Henger du den for eksempel et godt stykke over vinduet vil det se ut som det er høyere under taket. Henger du den lavt, får du en motsatt effekt. På samme måte vil en lang gardinstang få vinduet ditt til å virke større, mens en kort gardinstang får det til å virke mindre.

Gardinringer er et verktøy som gjør det enkelt å henge opp gardinene, så du kan eksperimentere med ulike måter å drapere dem på. Samtidig blir det enklere å trekke dem fra og for. På Princess har vi gardinringer i forskjellige farger så du kan matche dem til gardinstangen og gardinene. Du kan også velge en annen farge på gardinringene for å skape en spennende kontrast. Gardinringene er svært enkle å bruke, og egner seg for både tradisjonelle gardiner, knytebåndsgardiner og gardinkapper.

Kjøp fine og praktiske gardinringer i dag i nettbutikken, eller kom innom en av våre butikker.