Fiberputer

Hos Princess kan du velge mellom flere typer fiberputer, som er lette, luftige og enkel å vedlikeholde. Å velge riktig pute kan ha mye å si for nattesøvnen, særlig hvis du er plaget med vond nakke eller stive skuldre når du våkner. 

Sorter etter :
Se som Nett Liste
Vise :

Jon Blund pute 70X100 hvit

Medium høy hotellpute. Passer for deg som liker å ligge middels høyt med hode. Puten er fylt med kulefiber. Den har quiltet trekk - noe som gjør at fasongen holder seg bedre.
kr 499,90

Ease memory foam pute 40x60

Ease memory foam pute er en av våre eksklusive puter. En formstøpt pute som gir støtte og avlastning til nakken.
kr 799,90

Heat flex pute 50X70

Smart temperaturregulerende hodepute. Ideell for deg som ønsker en jevn og behagelig temperatur natten igjennom. Puten lagrer overskuddsvarme og frigir varme dersom du skulle blir kald.
kr 799,90

Jon Blund pute 45X50 hvit

Medium høy nakkepute. Passer for deg som liker å ligge middels høyt med hode. Puten er fylt med kulefiber. Den har quiltet trekk - noe som gjør at fasongen holder seg bedre.
kr 249,90

Jon Blund pute 50X70 hvit

Medium høy hodepute i fiber. Passer for deg som liker å ligge middels høyt med hode. Puten er fylt med kulefiber. Den har quiltet trekk - noe som gjør at fasongen holder seg bedre.
kr 299,90

Jon Blund pute 60X80 hvit

Medium høy hotellpute. Passer for deg som liker å ligge middels høyt med hode. Puten er fylt med kulefiber. Den har quiltet trekk - noe som gjør at fasongen holder seg bedre.
kr 399,90

Lillebjørn barnepute 35x40 svane

Svanemerket fiberpute til baby. Passer til vugge, vogn og sprinkelseng. Perfekt som babyens første pute. Høyden på puten er tilpasset små barn som tradisjonelt skal ligge lavt med hodet. Gir en myk og behagelig sovekomfort! Puten er fylt med resirkulert polyesterfiber, hulfiber. Fiberen er holdbar og har bakteriedrepende egenskaper.
kr 139,90

Lillebjørn barnepute 40x60 svane

Svanemerket fiberpute til barn. Passer juniorseng. Høyden på puten er tilpasset små barn som tradisjonelt skal ligge lavt med hodet. Gir en myk og behagelig sovekomfort! Puten er fylt med resirkulert polyesterfiber, hulfiber. Fiberen er holdbar og har bakteriedrepende egenskaper.
kr 199,90

Nordlys hodepute 50x70 svanemerket

Hodepute i fiber. Passer best for deg som liker å ligge passe høyt med hode, f.eks på siden/ryggen. Puten er fylt med resirkulert polyesterfiber, hulfiber. Fiberen er holdbar og har bakteriedrepende egenskaper.
kr 399,90

Nordlys hodepute 50x70 LAV svanemerket

Hodepute i fiber. Passer best for deg som liker å ligge lavt med hode, f.eks på magen/siden. Passer også til barn. Puten er fylt med resirkulert polyesterfiber, hulfiber. Fiberen er holdbar og har bakteriedrepende egenskaper.
kr 349,90

Søvnig hodepute 50x70

Medium høy fiberpute. Passer best for deg som ligger på siden og ryggen. Puten er fylt med microfiber i kuleform - noe som gjør at den tilpasser seg hodets form. Den har en påsydd yttervegg som gir fin fordeling av fyllet. Produktet er svanemerket og har trekk i økologisk bomull.
kr 499,90

Velger du feil pute kan det gi ubehag både i løpet av natten og dagen som følger. For å vite hvilken pute som passer best for deg kan det være lurt å finne ut av hvilken soveposisjon du har. Noen sover primært på ryggen, noen sover oftest på siden, mens andre sover på magen. De som sover på magen vil kanskje ha en flatere pute enn de som sover på siden og ryggen.

Soveputer

Princess har et stort utvalg av fiberputer som passer både store og små. Putene kommer enten som mikrofiberputer eller hulfiber, altså at fiberet ikke er helt tett men har hull i seg slik at det kan puste. Hullene sørger også for å holde på luften, slik at puten holder seg godt og varm.

Velg mellom butikk og netthandel

Når du skal handle hos Princess kan du enten stikke innom en av våre mange butikker i hele landet, eller handle på nett fra sofakroken hjemme. Puter og andre ting som ikke må prøves er praktisk å handle på nett. Skulle du velge feil er det 30 dagers åpent kjøp i nettbutikken. Handler du for over kr 499,–, spanderer Princess frakten til Postens nærmeste utleveringssted. Du kan også få varene levert direkte på døren, avhengig av postkode.