Filter
  • Type
  • Farge
  • Størrelse

Gardiner med rynkebånd

Rynkebåndgardiner gir vinduet et elegant preg. Båndet gjør at rynkene blir fordelt jevnt utover. Til oppheng på gardinstang trenger du ringer og rynkebåndkroker. Du kan også bruke den påsydde kanalen til å tre gardinen direkte på stangen. Til oppheng på tak- eller veggskinne trenger du kun rynkebåndkroker. Enten du velger å bytte farge eller stil, eller kanskje begge deler, vil nye gardiner ofte endre et roms karakter ganske mye.

Sorter etter :
Se som Nett Liste
Vise :
Holiday gardin

50%

Holiday gardin

Mønstret gardin med vakkert og klassisk julemønster. Lett og luftig kvalitet som slipper inn lys samtidig som den hindrer for innsyn. Bruk den alene eller i kombinasjon med tykkere gardiner ytterst. Kombiner gjerne med pyntepute i samme serie.
kr 249,90 Fra kr 124,95
Janis gardin rød

50%

Janis gardin rød

Florlett gardin i luftig og lettstelt kvalitet. Gardinen er fin alene eller i kombinasjon med tykkere gardiner. Henges opp med rynkebånd på enten gardinstang eller skinne. Finnes i flere farger.
kr 199,90 Fra kr 99,95

Kira gardin

Flotte gardiner er med på å fremheve interiøret i ditt hjem. Kira er en tynn og lett kvalitetsgardin med bladmønster i duse farger. En elegant gardin du vil trives med lenge!
Fra kr 399,90

Minda lysdempende gardin kamel

Vakker gardin i lysdempende kvalitet. Nydelig design med blomstermønster i malt stil. Dekorativ og praktisk i både stue og soverom.
Fra kr 499,90
Scarlet gardin 135x230 mørk grønn

50%

Scarlet gardin 135x230 mørk grønn

Vakker gardin i tung og myk chenille. Perfekt om du ønsker en klassisk og elegant julestil. Egner seg til både stue og soverom. Bruk den alene eller i kombinasjon med florlette gardiner innerst.
kr 499,90 kr 249,95

Belinda gardin

Vakre gardiner gjør flotte vinduer enda vakrere! Belinda er en jacquardvevet kvalitetsgardin med svakt bladmønster ton-i-ton. Den har et flott fargespill mellom blanke og matte flater. En tidløs og elegant gardin du vil trives med lenge!
Fra kr 399,90

Galway gardin 140x230 blå

Mønstret gardin sydd i slubvev, en kvalitet som gir en rustikk og naturlig overflate. Gardinen er lettstelt, og har et tungt og pent fall.
kr 449,90

Galway gardin 140x230 rustrød

Mønstret gardin sydd i slubvev, en kvalitet som gir en rustikk og naturlig overflate. Gardinen er lettstelt, og har et tungt og pent fall.
kr 449,90

Adine gardin 140x230

Flott gardin med linstruktur. Har et digitaltrykket blomstermønster på beigemelert bunn. Gardinen slipper inn lys samtidig som den hindrer for innsyn. Finnes også som sengesett.
kr 399,90

Anwen gardin

Flott gardin med linstruktur og digitaltrykket mønster. Lekker fargekombinasjon med gule og blå toner. Kombiner gjerne med pynteputer i lignende farger. Henges opp med rynkebånd på enten gardinstang eller skinne.
Fra kr 299,90

Ayana gardin

Blå gardin med trykket blomstermønster. Gardinen slipper inn lys samtidig som den hindrer for innsyn. Lettstelt kvalitet og pent fall. Finnes også som putetrekk.
Fra kr 399,90

Caspian gardin

Flott gardin i lettstelt kvalitet. Har et trykket grafisk mønster i fine farger. Gardinen slipper inn lys samtidig som den hindrer for innsyn. Kombiner med puter og pynt i samme stil.
Fra kr 399,90

Charlotte gardin

Nydelig gardin med trykte markblomster. Gardinen slipper inn lys samtidig som den hindrer for innsyn. Lettstelt kvalitet og pent fall. Finnes også som sengesett og pynteputetrekk.
Fra kr 449,90

Coralia gardin

Luftig gardin i lettstelt kvalitet. Har et trykket mønster av koraller på cremefarget bunn. Gardinen slipper inn lys samtidig som den hindrer for innsyn. Kombiner med puter og pynt i samme stil.
Fra kr 449,90

Ellery gardin

Dekorativ gardin i bomullskvalitet. Har et trykket mønster i malt stil. Nydelig fargekombinasjon med støvrosa og beige nyanser. Kombiner gjerne med puter og pledd i matchende farger.
Fra kr 449,90

Feliz gardin 140x230 støvgrønn

Flott gardin i tykk og lettstelt velourkvalitet. Gardinen er laget av resirkulerte PET-flasker. Flaskene blir sortert, renset, komprimert og deretter omdannet til tynne fiber. Ved å bruke resirkulert materiale reduserer vi behovet for ny råvare som igjen reduserer miljøpåvirkningen - uten at kvaliteten på produktet blir forringet.
kr 499,90

Gabrielle gardin

Vakker gardin med trykket naturmønster på mørk grønn bunn. Luftig og lettstelt kvalitet. Slipper inn lys samtidig som den hindrer for innsyn.
Fra kr 299,90

Imago gardin

Lekker gardin i bomullskvalitet. Har et trykket blomstermønster i malt stil. Blir som et kunstverk i vinduet! Finnes også som putetrekk.
Fra kr 449,90

Limerick gardin antrasitt

Vakker gardin i lettstelt kvalitet. Har et trykket blomstermønster i fine farger. Gardinen slipper inn lys samtidig som den hindrer for innsyn.
Fra kr 299,90

Limerick gardin cream

Vakker gardin i lettstelt kvalitet. Har et trykket blomstermønster i fine farger. Gardinen slipper inn lys samtidig som den hindrer for innsyn.
Fra kr 299,90

Lom gardin

Med tekstiler i varme farger skaper man enkelt en hyggelig høststemning. Lom er en flott gardin med klassisk rutemønster. Gardinen har børstet overflate, noe som gir et lunt og mykt uttrykk i rommet - hjemme og på hytta. I serien finner du også putetrekk.
Fra kr 449,90

Malaya lysdempende gardin

Lysdempende gardin med glatt overflate og vakkert mønster. Dekorativ og praktisk i både stue og soverom.
Fra kr 399,90

Moher lysdempende gardin

Vakker gardin i lysdempende kvalitet. Nydelig design med gule blomster på lys beige bunn. Gardinen stenger ute ca 80% sollys. Dekorativ og praktisk i både stue og soverom.
Fra kr 399,90

Noura gardin

Luftig gardin med digitaltrykket blomstermønster. Gardinen slipper inn lys samtidig som den hindrer for innsyn. Lettstelt kvalitet og pent fall.
Fra kr 299,90

Det er mange faktorer som avgjør hva slags stil gardinene du velger gir rommet – fra type stoff, farge, glans eller matt, lengde, mønster, tykkelse og gardinstang og bånd. Man kan velge mellom flere typer gardinoppheng, og gardiner med rynkebånd er et populært valg for mange. Rynkebånd i gardinene gjør at gardinen fordeler seg jevnt over stangen, og at den folder seg pent ned mot gulvet.

Flotte gardiner for stue og soverom

Ser du etter rynkegardiner er det mange typer å velge blant hos Princess. Enten du ønsker sterke farger eller klassisk diskret, er utvalget stort, det er også mange fine gardiner i ulike blomstermotiv. De fleste gardinene passer både i stue og på soverom, og henges opp med ringer og rynkebåndkroker. De fleste gardinene kommer med 8 cm fall nederst, slik at de henger pent og samtidig kan forlenges ved behov. Booker du en konsulent til å hjelpe deg med gardinvalget kan du få tips om stoff og farger som passer for deg, og du kan også tips om type oppheng og forede gardiner.

Mange gardiner på nett

Hvis du handler på nett kan du få varene levert på døren eller til din nærmeste Princess-butikk. Handler du på nett har du også tretti dagers åpent kjøp, og det er fri frakt når du handler for over kr 499. Det er også lett å booke konsulent til gardinhjelp på nett. Husk også at du kan bytte en vare i alle Princessbutikker over hele landet.