Kreppsengesett

Sengetøy i kreppkvalitet er bølget, noe som gir en lett og luftig overflate. Krepp kan brukes hele året men er ekstra svalt og godt når det er varmere i været.
Sorter etter :
Se som Nett Liste
Vise :

Nikki kreppsengesett beige

Ensfarget sengesett i krispy kreppkvalitet. Kommer i flere fine farger.
Fra kr 499,90

Nikki kreppsengesett grågrønn

Ensfarget sengesett i krispy kreppkvalitet. Kommer i flere fine farger.
Fra kr 499,90

Nikki kreppsengesett hvit

Ensfarget sengesett i krispy kreppkvalitet. Kommer i flere fine farger.
Fra kr 499,90

Sengesett i krepp – funksjon, kvalitet og design

Skap den gode følelsen på soverommet med nostalgisk kreppsengetøy i 100% bomull. Du vil ønske at du kunne ligget litt lenger i sengen om morgenen med dette deilige sengesettet. For de som elsker et svalt og luftig dynetrekk å sove i, er krepp helt ideelt. Krepp kjennetegnes ved at overflaten har struktur og er krøllete, det er slitesterkt og kreppeffekten i stoffet forsterkes etter vask og gjør sengetøyet helt strykefritt. Mange av dynetrekkene er tosidige og du velger selv hvilken farge/hvilket mønster du vil ha opp. Kreppsengesettene er mønstret, lett og luftig, og har bunnåpning med knapper, et dynetrekk á 140 x 200 cm/140 x 220 cm og et putevar á 50x70 cm. For den kvalitetsbevisste er krepp et selvfølgelig valg som han eller hun garantert ikke vil angre på.

Krepp sengesett princess er svalt, luftig, lunt og deilig mot huden mens du sover. Perfekt for de som ønsker å ha det varmt om vinteren og svalt om sommeren. Med dette lette og luftige sengesettet trenger du ikke lenger bekymre deg for å fryse eller bli for varm om nettene. Materialet i krepp regulerer temperaturen og sikrer deg en god natts søvn. Er du opptatt av estetikk, er krepp sengesett også vakker som dekorasjon til innredning av soverommet. Ønsker du et stilfullt sengesett krepp i førsteklasses kvalitet, kjøp det her hos oss!

Elegant og nostalgisk

Det er ikke bare på dens funksjonalitet og kvalitet som gjør den attraktiv, men strukturen og krøllene gir den et elegant og nostalgisk preg. Kompletter gjerne med et ekstra putevar og et formsydd jerseylaken for den optimale opplevelsen av nostalgi og komfort. Kreppsengetøyet er lunt og deilig mot huden, varmer og svaler slik at du sover godt og kommer i nydelig design. Invester i nytelse, luksus og komfort ved å kjøpe vårt krepp sengesett – sov godt!