Kreppsengesett

Sengetøy i kreppkvalitet er bølget, noe som gir en lett og luftig overflate. Krepp kan brukes hele året men er ekstra svalt og godt når det er varmere i været.
Sorter etter :
Se som Nett Liste
Vise :

Betty kreppsengesett

Kreppsengesett i lett og luftig kvalitet. Har et småblomstrete mønster i koralltoner og blått. Et moderne design med nostalgisk preg.
Fra kr 499,90

Feeld kreppsengesett

Småblomstrete kreppsengesett i lett og luftig kvalitet. Blomstermønsteret, som går i gult, rosa og blått, gir en sommerlig følelse på soverommet.
Fra kr 499,90

Line kreppsengesett korall

Kreppsengesett med korallrosa stripemønster på hvit bunn. Klassisk og tidløs design som gir soverommet et nostalgisk preg.
Fra kr 499,90

Line kreppsengesett grønn

Kreppsengesett med grønt stripemønster på hvit bunn. Klassisk og tidløs design som gir soverommet et nostalgisk preg.
Fra kr 499,90

May kreppsengesett rosa

Småblomstrete kreppsengesett i nostalgisk stil. Blomstermønsteret, som går i rosa, grønt og oker, gir en vårlig følelse på soverommet.
Fra kr 499,90

Bonny kreppsengesett

Kreppsengesett med stripemønster i grønt og rosa på hvit bunn. Lett og luftig kvalitet. Et design som skaper en fresh og vårlig følelse på soverommet.
Fra kr 499,90

Matinka kreppsengesett

Nydelig kreppsengesett med bær- og blomstermønster på grønn bunn. I hjørnet på putevaret er det påsydd en etikett med motiv av en blomst. En søt detalj som gir det lille ekstra.
Fra kr 499,90

Blomy kreppsengesett

Kreppsengesett med blomstrete mønster på gul bunn. Lett og luftig kvalitet. Et design som skaper vår- og sommerstemning.
Fra kr 499,90

Klara kreppsengesett lilla

Kreppsengesett med rutemønster. Lett og luftig kvalitet. Kombiner gjerne med puter og pynt i matchende farger.
Fra kr 499,90

Nikki kreppsengesett beige

Ensfarget sengesett i luftig kreppkvalitet. Kommer i flere fine farger.
Fra kr 499,90

Nikki kreppsengesett lyng

Ensfarget sengesett i luftig kreppkvalitet. Kommer i flere fine farger.
Fra kr 499,90

Nikki kreppsengesett rust

Ensfarget sengesett i luftig kreppkvalitet. Kommer i flere fine farger.
Fra kr 499,90

Nikki kreppsengesett

Ensfarget sengesett i luftig kreppkvalitet. Kommer i flere fine farger.
Fra kr 549,90

Sengesett i krepp – funksjon, kvalitet og design

Skap den gode følelsen på soverommet med nostalgisk kreppsengetøy i 100% bomull. Du vil ønske at du kunne ligget litt lenger i sengen om morgenen med dette deilige sengesettet. For de som elsker et svalt og luftig dynetrekk å sove i, er krepp helt ideelt. Krepp kjennetegnes ved at overflaten har struktur og er krøllete, det er slitesterkt og kreppeffekten i stoffet forsterkes etter vask og gjør sengetøyet helt strykefritt. Mange av dynetrekkene er tosidige og du velger selv hvilken farge/hvilket mønster du vil ha opp. Kreppsengesettene er mønstret, lett og luftig, og har bunnåpning med knapper, et dynetrekk á 140 x 200 cm/140 x 220 cm og et putevar á 50x70 cm. For den kvalitetsbevisste er krepp et selvfølgelig valg som han eller hun garantert ikke vil angre på.

Krepp sengesett princess er svalt, luftig, lunt og deilig mot huden mens du sover. Perfekt for de som ønsker å ha det varmt om vinteren og svalt om sommeren. Med dette lette og luftige sengesettet trenger du ikke lenger bekymre deg for å fryse eller bli for varm om nettene. Materialet i krepp regulerer temperaturen og sikrer deg en god natts søvn. Er du opptatt av estetikk, er krepp sengesett også vakker som dekorasjon til innredning av soverommet. Ønsker du et stilfullt sengesett krepp i førsteklasses kvalitet, kjøp det her hos oss!

Elegant og nostalgisk

Det er ikke bare på dens funksjonalitet og kvalitet som gjør den attraktiv, men strukturen og krøllene gir den et elegant og nostalgisk preg. Kompletter gjerne med et ekstra putevar og et formsydd jerseylaken for den optimale opplevelsen av nostalgi og komfort. Kreppsengetøyet er lunt og deilig mot huden, varmer og svaler slik at du sover godt og kommer i nydelig design. Invester i nytelse, luksus og komfort ved å kjøpe vårt krepp sengesett – sov godt!