Planter og kunstblomster

Gi rommet det lille ekstra med kunstige planter og blomster. En dekorativ interiørdetalj som bidrar til et friskt og fargerikt preg i rommet, uten at du trenger å bekymre deg for holdbarhet og stell. Miks og match for en lekker bukett, eller velg en grønn plante for et tidløst og levende utrykk. Ikke glem en passende vase eller potte som kler ditt hjem og personlige stil. 

Sorter etter :
Se som Nett Liste
Vise :

Dahlia stilkblomst 73 cm lys orange

Kunstig dahlia i lys oransje. En klassisk blomst som blir stadig mer populær. Putt en eller flere i en vase, gjerne i kombinasjon med hortensia og eukalyptus. Kan også brukes liggende som bordpynt. Stilken kan bøyes nederst.

kr 149,90

Hortensia stilkblomst 47 cm blush

Varmrosa hortensia med naturtro utseende. Flott og frodig alene, men også fin i en bukett med andre stilkblomster. Stilken kan brettes eller klippes til ønsket lengde.

kr 99,90

Krysantemum stilkblomst 74 cm blush

Varmrosa krysantemum på stilk. En kunstig blomst med naturtro utseende. Nydelig alene eller i en frodig bukett i miks med andre stilkblomster. Stilken kan bøyes nederst.

kr 79,90

Sia plante i potte 22 cm

Kunstig plante i dekorativ keramikkpotte. Har et frodig og naturtro utseende. Superfin interiørdetalj som egner seg i flere rom – for eksempel på kjøkkenbenken, i vinduskarmen eller på badet.

kr 129,90
Blomstring stilkblomst 72 cm gul

50%

Blomstring stilkblomst 72 cm gul

Kunstig stilkblomst med knopper og små gule blomster. En dekorativ og frodig blomst som tar skikkelig for seg og blir et fint blikkfang på bordet. Fin til påske og ellers under våren. Stilken kan bøyes nederst.

kr 89,90 kr 44,95
Gerbera stilkblomst 46 cm aprikos

50%

Gerbera stilkblomst 46 cm aprikos

Kunstig gerbera i dus aprikosfarge. En dekorativ og trendy blomst med naturtro utseende. Putt en eller flere i en vase, eller bruk den liggende som bordpynt. Stilken kan bøyes nederst.

kr 69,90 kr 34,95

Hortensia stilkblomst 47 cm blå

Kunstig hortensia i naturtro farge. Vakker alene eller i kombinasjon med andre stilkblomster i en vase. Stilken kan brettes eller klippes til ønsket lengde.

kr 99,90

Krysantemum stilkblomst 56 cm hvit

Avskåren krysantemum på stilk. En kunstig blomst med naturtro utseende. Nydelig alene eller i en frodig bukett i miks med andre stilkblomster. Stilken kan bøyes nederst.

kr 69,90
Nellik stilkblomst 63 cm gul

50%

Nellik stilkblomst 63 cm gul

Kunstig nellikblomst med naturtro utseende. Vakker alene eller i en frodig bukett i miks med andre stilkblomster. Stilken kan bøyes nederst.

kr 69,90 kr 34,95
Nellik stilkblomst 63 cm rosa

50%

Nellik stilkblomst 63 cm rosa

Kunstig nellikblomst med naturtro utseende. Vakker alene eller i en frodig bukett i miks med andre stilkblomster. Stilken kan bøyes nederst.

kr 69,90 kr 34,95

Agave plante 23 cm

Kunstig agave med naturtro blader. En trendy sukkulent som passer inn i alle hjemmets rom. Dekorativ som den er, eller oppi en potteskjuler. Fin både inne og ute.
kr 149,90

Aloe Vera plante 37 cm

Kunstig aloevera med naturtro blader. En trendy plante som passer inn i alle hjemmets rom. Dekorativ som den er, eller oppi en potteskjuler. Fin både inne og ute.
kr 199,90

Silva gren med blader 62 cm

Kunstig gren med høstlige blader. De oransje fargenyansene gjenspeiler sesongens palett utendørs. Vakker alene eller i kombinasjon med andre grener i en vase. Kan også brukes som bordpynt ved å legge en eller flere grener oppå duken. Stilken kan bøyes eller kuttes til ønsket lengde.
kr 59,90

Gren eucalyptus 93 cm

Kunstig eukalyptusgren med naturtro utseende. En tidløs og populær plante som kan brukes hele året. Vakker alene eller i kombinasjon med andre stilkblomster i en vase. Kan også brukes til borddekking. Stilken kan bøyes eller kuttes til ønsket lengde.
kr 99,90

Gren oliven 73 cm

Kunstig olivengren med naturtro utseende. En tidløs og populær plante som kan brukes hele året. Flott i en vase - alene eller blandet med andre stilkblomster. Kan også brukes til borddekking. Stilken kan bøyes eller kuttes til ønsket lengde.
kr 99,90
Hortensia stilkblomst 47 cm grønn

50%

Hortensia stilkblomst 47 cm grønn

Kunstig hortensia i naturtro farge. Vakker alene eller i kombinasjon med andre kvister i en vase. Stilken kan brettes eller klippes til ønsket lengde.
kr 79,90 kr 39,95
Hortensia stilkblomst 47 cm støvrosa

50%

Hortensia stilkblomst 47 cm støvrosa

Kunstig hortensia i naturtro farge. Vakker alene eller i kombinasjon med andre kvister i en vase. Stilken kan brettes eller klippes til ønsket lengde.
kr 79,90 kr 39,95

Multi sukkulent 30 cm

Kunstig sukkulent med naturtro små blader. Kommer i svart plastpotte. Dekorativ som den er eller oppi en potteskjuler. Fin både inne og ute.
kr 249,90

Runi plante 50 cm

Kunstig sansevieria plante i grå sementpotte. Dekorativ både inne og ute.
kr 599,90

Wilma plante 63 cm

Stor kunstig eucalyptusplante i naturtro farge. Kommer i terracottafarget potte laget av pappmache. Dekorativ både innendørs og utendørs. Perfekt for deg som ikke har grønne fingrer!
kr 499,90

Gode grunner til å velge kunstig

Om du er mye på farten, eller har rom sjeldent besøker, kan kunstige planter og blomster være noe for deg. Her trenger du ikke grønne fingre, bekymre deg for vanning eller plukke visne blader. Ikke minst sparer du penger – disse holder ut med deg like lenge som du holder ut med dem. Selv om du sverger til levende planter og blomster, gjør det ingenting om det lurer seg en liten kunstig her og der. Kunstige planter og blomster er perfekte interiørdetaljer i høyder som er vanskelig å nå, gjesterom, på badet eller i stuen. Ikke minst kan de gi et friskt pust på kontoret hvor det kan være en fordel å unngå ekstra arbeid, og ta hensyn til allergier. Husk at støvet også finner veien hit, og at de fint kan rengjøres ved hjelp av et lite skyll med vann i ny og ne.

Kjøp planter og kunstblomster på nett

Hos Princess finner du et utvalg kunstige planter og blomster både på nett og i butikk. Våre produkter er naturtro, og av god kvalitet. Handler du på nett har du 30 dagers åpent kjøp, og du kan returnere eller bytte varene kostnadsfritt i alle våre fysiske butikker. Med en leveringstid på 1–4 dager kan du slappe helt av mens produktene finner veien hjem til deg, eller ønsket utleveringssted, i løpet av kort tid.