Innleggsputer

Ser du etter innleggsputer til pynteputetrekkene dine? Princess har innleggsputer i mange forskjellige størrelser. Derfor finner du en pute som passer til samtlige putetrekk i vårt sortiment og de fleste andre på markedet. Velger du en innleggspute fra Princess, kan du være sikker på at du får et produkt av høy kvalitet til rett pris.

Sorter etter :
Se som Nett Liste
Vise :

Ivo innleggspute fjær

Fast og fin innleggspute med fyll av fjær. Med innleggsputer i fjær får du en finere fasong på pynteputene da de enkelt kan "fluffes" og formes. Fjær transporterer også bort fukt, noe som gir puten en lang levetid.
Fra kr 149,90

Innleggspute kunstfiber

Innleggspute med fyll av fiber. Innleggsputer i fiber kan brukes både innendørs og som uteputer. Perfekt når du skal ha pynteputer på terrassen og balkongen.
Fra kr 99,90

Innerpute med kunstfiber

Innleggsputer med kunstfiber har god komfort og allsidighet. Den kan brukes både inne og ute, den tar heller ingen skade av å ligge under tak på terrassen eller balkongen over natten. En innleggspute av kunstfiber holder formen i mange år. Du kan velge mellom forskjellige størrelser.

Innerputer med fjær

En innleggspute av fjær er veldig fast og fin. Du opplever en litt annen kvalitetsfølelse når du trykker puten ned med hånden eller lener deg mot den. En pute av fjær kan dessuten lett formes og fluffes opp akkurat slik du vil ha den. Fjærene har den fine egenskapen at de transporterer bort fukt. Takket være dette, har en innleggspute med fjær ekstra lang levetid, så fremt den får lufttørke ordentlig hvis den først har blitt fuktig. En innleggspute av fjær anbefales bare til bruk innendørs. Våre innleggsputer av fjær kan fås i forskjellige størrelser.

Uansett hvilket alternativ du velger, kommer du til å få en innleggspute av topp kvalitet når du kjøper den hos Princess. Sjekk også ut vårt flotte utvalg av pynteputetrekk!