Persienner

Persienner er et av de mest effektive og populære produktene som finnes på markedet for solskjerming. De er enkle å vedlikeholde og rengjøre. Det stilrene designet gjør at de passer godt inn i alle rom, uansett hvilken interiørstil du liker.
Sorter etter :
Se som Nett Liste
Vise :

Persienne aluminium hvit

Persienne med beslag, snortrekk og vristang. Enkel montering inne i eller utenpå karmen. Et av de beste produktene for regulering av sollyset. Egner seg godt i alle rom.
Fra kr 399,90

Persienne aluminium sølv

Persienne med beslag, snortrekk og vristang. Enkel montering inne i eller utenpå karmen. Et av de beste produktene for regulering av sollyset. Egner seg godt i alle rom.
Fra kr 386,00

Hos Princess kan du kjøpe persienner på nett, eller kom innom en av våre butikker. Vi har persienner i ulike farger og materialer så du kan finne en type som passer til hjemmet ditt.

Innvendige persienner

Uansett hvilken stil du har i hjemmet ditt, er det enkelt å få persienner til å passe inn. De er både pene å se på, svært funksjonelle og enkle å vedlikeholde. Persienner monteres over vinduet for å skjerme for sol og innsyn. De kan være laget av plast eller metall, og produseres i ulike farger.

Persienner innendørs kan du også bruke til å skape stemning, ved å regulere hvor mye naturlig lys som slipper inn i rommet. Trenger du mye lys kan du åpne persiennene fullstendig, og ønsker du litt dunkel belysning kan du lukke dem halvveis. Skinner det forstyrrende lys i PC-skjermen kan du lukke dem helt. Innvendige persienner blir en del av interiøret, og gir et moderne og klassisk inntrykk i rommet. Om du er av den typen som ikke er så glad i fargerike gardiner er persienner et stilrent og tidløst valg.

Se vårt utvalg av innvendige persienner nettbutikk, eller kom innom en av våre butikker.