Blomstervaser & potter

Vaser er en viktig del av interiøret, nesten uansett stil. Vi pynter hjemmet med ulike planter og blomster, ekte eller kunstige, høye eller lave, enkeltblomster eller blomsterbuketter.

Sorter etter :
Se som Nett Liste
Vise :

Alice potte 14 cm okergul

Rilleformet potte med blank finish. Kommer i keramikk og har en varm okerfarge. Fin til både grønnplanter, urteplanter og blomster. Miks og match med andre produkter i serien.
kr 149,90

Alice potte 16,5 cm terracotta

Rilleformet potte med blank finish. Kommer i keramikk og har en varm terrakotta farge. Fin til både grønnplanter, urteplanter og blomster. Miks og match med andre produkter i serien.
kr 199,90

Alice vase 25 cm offwhite

Rilleformet vase med blank finish. Kommer i keramikk og har en nøytral farge som kler de fleste hjem og rom. Miks og match med pottene i samme serie.
kr 279,90

Anat vase 20 cm

Vakre blomster krever en vakker presentasjon! Anat er en solid vase med en miks av matte og glaserte partier. Perfekt til strå, kvister, buketter og snittblomster. Også fin som oppbevaringskrukke på kjøkkenet.
kr 249,90

Beatrix vase 25 cm

Frisk opp vinduskarmen eller bordet med sesongens blomster! Beatrix er en høy vase i organisk form. Formen er inspirert av en krøllete papirpose. En dekorativ innredningsdetalj som er fin også uten blomster.
kr 269,90

Benny vase 19 cm svart

Skulpturell vase med rund form. Kommer i matt keramikk. En flott innredningsdetalj til hylle eller bord. Dekorativ både med og uten blomster.
kr 299,90

Cedros vase 20 cm blå

Rustikk keramikkvase med glaserte partier og innrisset mønster. Et design inspirert av sydlige strøk. Fin til både friske og kunstige blomster. Kombiner gjerne med Cortez vase.
kr 299,90

Cortez vase 17 cm blå

Rustikk keramikkvase med glaserte partier og innrisset mønster. Et design inspirert av sydlige strøk. Fin til både friske og kunstige blomster. Kombiner gjerne med Cedros vase.
kr 299,90

Dottie vase 25 cm gråbrun

Høy vase med boblete overflate. Kommer i farget glass. En tung og stødig vase med trendy design. Perfekt til stilkblomster, kvister og strå.
kr 249,90

Ekla duo vase 23 cm

Tofarget vase i retrostil. Vasen er glasert på en unik og litt rustikk måte. En moderne vase som også er fin uten blomster. Kombiner gjerne med andre produkter i serien.
kr 199,90

Ekla potte 11 cm

Stilig potte i retrostil. Potten er glasert på en unik og litt rustikk måte. Også fin som oppbevaringskrukke på kjøkkenet. Kombiner gjerne med andre produkter i serien.
kr 149,90

Ekla vase 30 cm

Ringformet vase i retrostil. Vasen er glasert på en unik og litt rustikk måte. En moderne vase som også er fin uten blomster. Kombiner gjerne med andre produkter i serien.
kr 299,90

Ekla vase 34 cm

Stor og høy vase i retrostil. Vasen er glasert på en unik og litt rustikk måte. En moderne vase som også er fin uten blomster. Kombiner gjerne med andre produkter i serien.
kr 499,90

Flowy vase 15 cm offwhite

Stilig vase i matt keramikk. Den organiske formen gjør denne vasen til en unik innredningsdetalj med særpreg. Fin til strå og stilkblomster. Også fin som den er, uten blomster. Miks og match med andre vaser i samme stil
kr 199,90

Jolene vase 25 cm hvit

Skulpturell vase i keramikk. Vasen har en vakker søyle fasong inspirert av greske monumenter. En flott innredningsdetalj til hylle eller bord. Dekorativ både med og uten blomster.
kr 279,90

Marcin potte 14,7 cm svart

Stilig potte med skulpturell form. Kommer i matt keramikk. Fin til både grønnplanter, urteplanter og blomster.
kr 139,90

Mili vase 19 cm beige

Dekorativ vase i matt keramikk. Har en vakker organisk form med kunstneriske små prikker i glasuren. Perfekt til strå, kvister, buketter og snittblomster.
kr 179,90

Milla blomsterpotte 11 cm

Tofarget potte i matt keramikk. Lys terrakotta nederst og abstrakte prikker på overflaten. Fin til både grønnplanter, urteplanter og blomster.
kr 149,90

Orbit vase 17 cm beige

Skulpturell vase i matt keramikk. Har en dekorativ og unik form som blir et fint blikkfang i rommet. Kombiner gjerne med andre vaser i samme stil.
kr 199,90

Quinn vase 30 cm blå

Høy vase med organisk form. Kommer i farget glass. En tung og stødig vase som gjerne får hedersplassen på bordet! Perfekt til stilkblomster, kvister og strå.
kr 279,90

Rhea vase 29 cm

Spettet vase i matt keramikk. Tung og stødig med karakteristisk form. Fin til strå, kvister og snittblomster. Dekorativ både med og uten blomster.
kr 299,90

Sherry vase 25 cm gråbrun

Stor vase med skulpturell og rillete form. Kommer i farget glass. En tung og stødig vase med trendy design. Perfekt til stilkblomster, kvister og strå.
kr 249,90

Structure vase 18 cm rustrød

Stilig vase i matt keramikk. Har en dyp rustrød farge og en arkitektonisk form. En flott innredningsdetalj med særpreg. Kombiner gjerne med andre vaser i samme stil.
kr 199,90

De vakre blomstene og plantene gir hjemmet liv og personlighet, men blir enda vakrere i nydelige, dekorative blomstervaser. Ulike blomster og planter krever ulike vaser, det være seg en stor blomstervase, høye blomstervaser eller andre størrelser. Vasene kan inneholde hva enn du måtte ønske, da de er like fine med eller uten blomster. Unike og vakre blomstervaser til å pynte opp hjemmet finner du hos oss!

Dekorative og trendy blikkfang

Vakre blomster krever en vakker presentasjon! Med en pen blomstervase på bordet, i vinduskarmen eller på sjenken skaper du et dekorativt og trendy blikkfang i rommet. Du kan velge blant glassvaser og vaser i keramikk med ulike farger, ulike størrelser og unik design. Vasene er stilfulle og er perfekte å dekorere med, både med og uten blomster. Noen vaser er like mye skulpturer som vaser og får gjerne hedersplassen i rommet.

Kun fantasien setter grenser

Lag en vakker, iøynefallende kombinasjon av årets blomster og frisk opp vinduskarmen. For en litt annerledes effekt kan du samle ulike vaser, det vil si ulike størrelser, farger og design. Dette skaper en dynamisk dekorasjon og en helt annen stemning i rommet, og du har noe vakkert å se på. Du kan også velge matchende fargetoner i blomstene for å framheve vasens ulike farger og former. Det er kun kreativiteten som setter grensene for hvor vakkert og dekorativt du ønsker å ha det. Du kan gå for en mer eksklusiv og luksuriøs stil, en mer personlig stil eller en mer minimalistisk stil m.m. Finn inspirasjonen og innred hjemmet ditt med våre vakre vaser, som er like fine med som uten blomster. Du vil garantert finne noe hos oss som vil falle i smak!