Kappelaken

For deg som er like opptatt av estetikk som komfort på soverommet, kan kappelaken være løsningen! En vakker kappe til sengen gir soverommet et estetisk løft, og er et viktig tilbehør når du skal dekorere rommet ditt eller fornye utseendet på sengen din.

Sorter etter :
Se som Nett Liste
Vise :

Sara kappelaken mørk grå

Kappelaken i bomull. Brukes under overmadrassen for å skjule rammemadrassen. En god start for å re opp en elegant og innbydende seng!
Fra kr 349,90

Sara kappelaken hvit

Kappelaken i bomull. Brukes under overmadrassen for å skjule rammemadrassen. En god start for å re opp en elegant og innbydende seng!
Fra kr 349,90

Vårt kappelaken princess har et helhetlig preg og er en god start for å re opp en elegant, vakker og innbydende seng. Eller når du ønsker å skjule den kjedelige madrassen din, da er kappelaken et dekorativt og nyttig tilbehør. Gjør soverommet ditt komplett med våre vakre kappelaken av førsteklasses kvalitet!


Kappelaken – gir sengen et løft

Du har kanskje pusset opp soverommet, har planer om å pusse opp eller tenker at du bare skal foreta noen små endringer fordi du er lei det gamle. Fortvil ikke, det skal ikke mer enn et vakkert kappelaken til for å skape en ny stil, fornye eller matche stilen du allerede har. Gi soverommet og sengen et løft med et kappelaken i 100% glatt bomull fra oss. Velg blant våre to nøytrale farger slik at du enkelt kan kombinere med fargene ellers i soverommet. Vi har sengekappe til både enkeltseng og dobbeltseng, tilgjengelig i størrelsene 90 cm x 200 cm, 150 cm x 200 cm og 180 cm x 200 cm. Den er 50 cm høy og har dekorative legg i hjørnene for et vakrere utseende. Avhengig av tykkelsen på madrassen, skjuler kappelakenet rammebenene samt sengebenene på sengen.


Dekorativ og nyttig

En sengekappe er enkel å legge på sengen, perfekt når du ønsker å skjule og beskytte den kjedelige madrassen din og gir sengen et stilfullt utseende. Kappelaken er et dekorativt og nyttig tilbehør som gjør soverommet og sengen komplett. Gjør en investering i et av våre kappelaken i dag, da trenger du ikke vente lenge med å skape en koselig, vakker, klassisk eller romantisk stil på soverommet!