Pelspledd

Å bre over seg et tykt pelspledd når man er frossen byr på velvære og gir en avslappet godfølelse i kroppen. Perfekt i sofaen eller sengen på kjølige kvelder og netter.

Sorter etter :
Se som Nett Liste
Vise :

Lodge pelspledd 130x170 gråbrun

Mykt og lunt pledd i fuskepels. Imitert kaninpels på forsiden, og mink-imitasjon på baksiden. En flott innredningsdetalj som varmer godt når kvelden er kjølig.
kr 699,90

Geilo pelspledd 130x170

Mykt og godt pledd i imitert naturtro pels. Pleddet varmer godt når kvelden er kjølig. Er også en flott innredningsdetalj. En fin gave til deg selv eller noen du er glad i.
kr 1 299,90

Pledd i naturtro fuskepels 

Våre pelspledd har et naturtro utseende, med imitert kaninpels på forsiden og minkimitasjon på baksiden. Den tykke og myke kvaliteten varmer deg på et blunk når du fryser. Velg blant flere fine nyanser i sesongens farger.

Pledd som gave

Kjenner du en frossenpinn som du ønsker å gi litt ekstra oppmerksomhet? Da kan et fuskepelspledd være den perfekte gaven! En myk og omsorgsfull gave som både varmer og gleder.

Bestill pledd i pels på nett

I vår nettbutikk finner du et stort utvalg pelstepper. Vi har rask levering, og handler du for over 599,- får du gratis frakt. Pakken leveres av Bring til ditt lokale hentested. Ønsker du heller hjemlevering av din nettordre er det også mulighet for det mot en ekstra kostnad.