Filter
  • Lagerstatus
  • Type
  • Farge
  • Størrelse

Kjøkkengardiner

Kjøkkenet er kanskje ett av de koseligste rommene i et hjem. Her forberedes måltider hver dag til familier som samles rundt frokostbord og middagsbord til skravling, latter og noen ganger diskusjon og en tåre eller to.

Sorter etter :
Se som Nett Liste
Vise :
Dompap cafegardin

50%

Dompap cafegardin

Fine kjøkkengardiner med julemotiv. Gardinene er naturfarget, har innslag av lin og er brodert med vakre fugler. Et design inspirert av nordiske juletradisjoner. Gardinsettet består av en kappe og to undergardiner. Alle fagene har løpegang og kan tres direkte på stangen.
kr 549,90 kr 274,95

Amanda cafegardin

Vakre cafégardiner med lilla blomstermønster på hvit bunn. Gardinsettet består av en kappe og to undergardiner. Alle fagene har løpegang og kan tres direkte på stangen. Nydelig design inspirert av naturen.
kr 399,90

Brasil cafegardin beige

Cafégardiner med trykket mønster av kaffekopper og kaffebønner. Gardinsettet består av en kappe og to undergardiner. Alle fagene har løpegang og kan tres direkte på stangen. Et design som skaper caféstemning hjemme!
kr 399,90
Pipp cafegardin cream

50%

Pipp cafegardin cream

Fine kjøkkengardiner med lekent julemotiv. Har et trykket mønster av søte fugler med nisseluer. Perfekt for å skape en koselig stemning på det nostalgiske julekjøkkenet. Gardinsettet består av en kappe og to undergardiner. Alle fagene har løpegang og kan tres direkte på stangen.
kr 499,90 kr 249,95
Tomte cafegardin rød

50%

Tomte cafegardin rød

Søte kjøkkengardiner med lekent nissemønster. Perfekt for å skape en koselig julestemning på kjøkkenet. Gardinsettet består av en kappe og to undergardiner. Alle fagene har løpegang og kan tres direkte på stangen.
kr 499,90 kr 249,95

Bærum cafegardin

Sommerlige cafégardiner med markjordbær. Fine på både kjøkkenet hjemme og på hytta. Gardinsettet består av én kappe og to undergardiner. Alle fagene har løpegang og kan tres direkte på stangen. Kombiner gjerne med andre produkter i serien.
kr 399,90
Gimpen gardinsett 140x150 beige

50%

Gimpen gardinsett 140x150 beige

Naturfargete julegardiner med nostalgisk julemønster. Perfekt for deg som liker en koselig og tradisjonell julestil på kjøkkenet. Settet består av to gardiner og to gardinholdere. Gardinene har løpegang og kan tres direkte på stangen.
kr 599,90 kr 299,95
Julie cafegardin cream

50%

Julie cafegardin cream

Med Julie kjøkkengardiner skaper du en koselig og lun stemning på julekjøkkenet. Gardinene har et trykket mønster av tyttebærlyng. Gardinsettet består av en kappe og to undergardiner. Alle fagene har løpegang og kan tres direkte på stangen.
kr 399,90 kr 199,95
Tusse cafegardin rød

50%

Tusse cafegardin rød

Fine kjøkkengardiner med søtt nissemønster. Perfekt for å skape en koselig julestemning på kjøkkenet. Gardinsettet består av en kappe og to undergardiner. Alle fagene har løpegang og kan tres direkte på stangen.
kr 399,90 kr 199,95
Tusse gardinsett 145x150 rød

50%

Tusse gardinsett 145x150 rød

Røde kjøkkengardiner med søtt nissemønster. Perfekt for å skape en koselig julestemning på kjøkkenet. Også fine på barnerommet. Settet består av to gardiner og to gardinholdere. Gardinene har løpegang og kan tres direkte på stangen.
kr 599,90 kr 299,95

Elene cafegardin hvit

Klassiske cafégardiner med broderier. Lettstelt og luftig kvalitet. Gardinsettet består av en kappe og to undergardiner. Alle fagene har løpegang og kan tres direkte på stangen.
kr 599,90

Toscana cafegardin

Cafégardiner med trykket olivenmønster. Like fine på hytta som hjemme! Gardinsettet består av en kappe og to undergardiner. Alle fagene har løpegang og kan tres direkte på stangen.
kr 399,90

Emina cafegardin grønn

Cafégardiner med rutemønster. Kommer i garnfarget bomull. Perfekt når du ønsker å skape en tradisjonell stil i det moderne kjøkkenet - enten hjemme eller på hytta. Gardinsettet består av en kappe og to undergardiner. Alle fagene har løpegang og kan tres direkte på stangen.
kr 499,90

Marlen gardinsett 140x150 gul

Gardinsett med vakkert blomstermønster. Settet består av to gardiner og to gardinholdere. Gardinene har løpegang og kan tres direkte på stangen. Lettstelt og luftig kvalitet. Fine på både kjøkken og soverom!
kr 499,90

Hedvig gardinsett 140x150 hvit

Romantiske blondegardiner i luftig kvalitet. Settet består av to gardiner og to gardinholdere. Gardinene har løpegang og kan tres direkte på stangen. Fine på både kjøkken og soverom.
kr 249,90

Å lage mat sammen og å dele et måltid er noe vi alle gjør hver dag, og også noe som er i fokus og som er viktig i høytider som julen. Kanskje er det derfor det er så populært å bytte til julegardiner på kjøkkenet, så man kan ha nisser, engler og rådyr som selskap når man kjevler ut pepperkaker og snitter svor.

Hyggelige motiver og koselige design

Når det gjelder hva slags kjøkkengardiner man foretrekker er det mange ulike preferanser. Det som er sikkert er at du finner massevis av kjøkkengardiner hos Princess, også flotte gardinsett som passer til jul. Cafégardiner med kappe og reinsdyrmotiv eller nisser gir både julestemning og beskytter mot innsyn. Rødrutete gardinsett med buet kappe og søte små cafégardiner er både koselig og diskré nok til at de ikke konkurrerer med julestjernen.

Lett å velge gardiner på nett

Er du usikker på hvilke gardiner du bør velge, kan du booke en konsulent som hjelper deg med fargevalg, materialer og oppheng for gardiner. Alt du trenger å gjøre er å fylle inn litt informasjon på nett om hvilke rom, stil og type gardiner du ønsker, samt dine kontaktdetaljer, og du blir kontaktet. Det gjør handelen av kjøkkengardiner i nettbutikk så rask og enkel som den kan bli. En annen fordel med å handle kjøkkengardiner på nett er at man, avhengig av hvor man bor, kan få gardinene levert på døra, eller sendt rett i posten.