Filter
  • Type
  • Farge
  • Størrelse

Kjøkkengardiner

Kjøkkenet er kanskje ett av de koseligste rommene i et hjem. Her forberedes måltider hver dag til familier som samles rundt frokostbord og middagsbord til skravling, latter og noen ganger diskusjon og en tåre eller to.

Sorter etter :
Se som Nett Liste
Vise :
Tusse cafegardin rød

50%

Tusse cafegardin rød

Koselige julegardiner med søte nisser. I serien finner du også kjøkkentekstiler og sengesett.
kr 399,90 kr 199,95
Tusse gardinsett 145x150 rød

50%

Tusse gardinsett 145x150 rød

Koselige julegardiner med søte nisser. Fine på både kjøkken og barnerom! I serien finner du også kjøkkentekstiler og sengesett.
kr 599,90 kr 299,95

Elene cafegardin hvit

Klassiske cafégardiner med broderier. Lettstelt kvalitet. Finnes også som duk og kappe.
kr 599,90

Toscana cafegardin

Cafégardiner med trykket oliven mønster. Perfekt på kjøkkenet hjemme og på hytta. Finnes også som duk og kappe.
kr 399,90

Harvest cafegardin mørk grønn

Flotte cafégardiner med grønnsaksmønster. Fine både hjemme og på hytta! I serien finner du også duker og kjøkkenhåndklær.
kr 499,90

Hermine cafegardin hvit

Cafégardiner med broderte prestekrager. Perfekt på sommerkjøkkenet, enten hjemme eller på hytta. I serien finner du også duker og kapper.
kr 599,90

Kalissa cafegardin svart

Flotte cafégardiner med trykket mønster. I serien finner du også kjøkkentekstiler og sengesett.
kr 599,90

Kalissa gardinsett svart

Gardinsett med trykket mønster. Fine på både kjøkken og soverom! Finnes også som duk.
kr 699,90

Marlen gardinsett 140x150 gul

Gardinsett i lettstelt og luftig kvalitet. Har et vakkert blomstermønster og er fine på både kjøkken og soverom.
kr 499,90

Sambo gardinsett 140x150 rust

Lettstelt gardinsett i varm rustfarge. Fine på både kjøkken og soverom!
kr 599,90

Hedvig gardinsett 140x150 hvit

Romantiske blondegardiner med holdere. Lettstelt og luftig kvalitet. Fine på både kjøkken og soverom.
kr 249,90

Mygga myggnetting dør

På sommerstid ønsker man kanskje ha vinduer og dører åpnet. Da kan det være bra med et insektsnett som holder mygg og andre insekter ute. Mygga myggnetting kommer med selvheftende borrelås og lodd. Finnes også til vindu!
kr 149,90

Mygga myggnetting vindu

På sommerstid ønsker man kanskje ha vinduer og dører åpnet. Da kan det være bra med et insektsnett som holder mygg og andre insekter ute. Mygga myggnetting kommer med selvheftende borrelås som gjør den enkel å montere. Finnes også til dør!
kr 99,90

Å lage mat sammen og å dele et måltid er noe vi alle gjør hver dag, og også noe som er i fokus og som er viktig i høytider som julen. Kanskje er det derfor det er så populært å bytte til julegardiner på kjøkkenet, så man kan ha nisser, engler og rådyr som selskap når man kjevler ut pepperkaker og snitter svor.

Hyggelige motiver og koselige design

Når det gjelder hva slags kjøkkengardiner man foretrekker er det mange ulike preferanser. Det som er sikkert er at du finner massevis av kjøkkengardiner hos Princess, også flotte gardinsett som passer til jul. Cafégardiner med kappe og reinsdyrmotiv eller nisser gir både julestemning og beskytter mot innsyn. Rødrutete gardinsett med buet kappe og søte små cafégardiner er både koselig og diskré nok til at de ikke konkurrerer med julestjernen.

Lett å velge gardiner på nett

Er du usikker på hvilke gardiner du bør velge, kan du booke en konsulent som hjelper deg med fargevalg, materialer og oppheng for gardiner. Alt du trenger å gjøre er å fylle inn litt informasjon på nett om hvilke rom, stil og type gardiner du ønsker, samt dine kontaktdetaljer, og du blir kontaktet. Det gjør handelen av kjøkkengardiner i nettbutikk så rask og enkel som den kan bli. En annen fordel med å handle kjøkkengardiner på nett er at man, avhengig av hvor man bor, kan få gardinene levert på døra, eller sendt rett i posten.