Barneservise og matbokser til barn

Når barna skal begynne å spise selv, er det en stor opplevelse og en stor utfordring. Det er noe helt nytt, og man vil hjelpe barna sine så godt man kan for at denne opplevelsen skal bli så god, lærerik og motiverende som mulig.

Sorter etter :
Se som Nett Liste
Vise :

Fantus smekke

Søt spisesmekke i mykt silikonmateriale. Smekken har en praktisk sølelomme samt justerbar stropp i nakken. Har et trykk av populære Fantus fra Nrk. BPA-fri og foodsafe.
kr 179,90

Fantus snackboks 3-pk

3-pk snackbokser til baby og barn. Perfekt til frukt- og grønnsaksbiter i matpakken. Boksene har et trykk av populære Fantus fra Nrk. Kommer i BPA-fri PP og er foodsafe.
kr 149,90

Fantus drikkeflaske 400ml grønn

Praktisk drikkeflaske med motiv av Fantus fra NRK Barne-tv. Tuten er enkel å åpne og lukke. Perfekt til både barnehage, skole og utflukter.
kr 69,90

Fantus matboks grønn

Praktisk matboks med innlegg og motiv av Fantus kjent fra NRK Barne-tv. Lokket er enkelt å åpne og lukke. Perfekt til både barnehage, skole og utflukter.
kr 99,90

Fantus skål grønn

Søt barneskål med motiv av Fantus. Perfekt til middagsmat, grøt og frokostblanding. Kommer i BPA-fri PP-plast.
kr 59,90

Fantus skål lilla

Søt barneskål med motiv av Fantus. Perfekt til middagsmat, grøt og frokostblanding. Kommer i BPA-fri PP-plast.
kr 59,90

Fantus tallerken 21 cm lilla

Søt barnetallerken med motiv av Fantus. Kommer i BPA-fri PP-plast.
kr 49,90

Fantus tallerken med 3 rom grønn

Praktisk tallerken oppdelt i flere rom. Perfekt til både varmmat, grønnsaker og fruktbiter. Kommer i BPA-fri PP-plast.
kr 99,90

Fantus tallerken med 3 rom lilla

Praktisk tallerken oppdelt i flere rom. Perfekt til både varmmat, grønnsaker og fruktbiter. Kommer i BPA-fri PP-plast.
kr 99,90

Fantus tutekopp 250ml grønn

Praktisk babykopp med tut i myk silikon. Koppen har sklisikre og myke hanker som er enkle å holde i. Motiv av populære Fantus fra Nrk.
kr 129,90

Aussie lammeskinn til barn

Lammeskinn i eksklusiv myk kvalitet. Spesielt utviklet for små barn. Absorberer fuktighet og bidrar til en naturlig regulering av kroppstemperaturen. Varmer når det er kaldt og svaler når det er varmt. Kan derfor brukes hele året. Perfekt i barnevogn, vugge og seng.
kr 699,90

Chef forkle 8-14 år svart

Praktisk kjøkkenforkle til barn og ungdom. Forkleet har knyting i livet, justerbar stropp i nakken og en praktisk lomme foran. Laget i tykk, myk og slitesterk bomullskvalitet. Passer like godt til skolekjøkkenet som til matlaging og baking hjemme.
kr 159,90

Derfor trenger du et godt barneservise med en stabil tallerken og bestikk som er enkelt å holde i. Alle våre serviser er fri for BPA, PVC og ftalater.

Barneservise fra Fantus - gjør måltidet til en fest!

Alle elsker Fantus og Fantorangen og vi kan derfor ikke tenke oss et mer velegnet motiv på barneservise. Fantus-barneserviset er designet i kjente og kjære motiv, mønstre og farger. La poden få sinn første erfaring med å smøre på syltetøy på brødskiva, dele poteten i biter, sette brokkolien på gaffelen og skrape skåla for deilig bolognese-saus med et av de fineste og mest gøyale barneservisene vi har hatt noensinne!

Kule og søte matbokser

Matboks er en smart ting hvis barna dine skal på tur med skolen, på en mindre utflukt, gå i fjellet eller stå på ski. Og jammen blir det litt morsommere om matboksen har et kult motiv. Med våre kule matbokser er det ikke noe problem. Barna kommer til å ha den fineste matboksen på turen, og de vil helt sikkert være overlykkelige.

Drikkeflasker

Drikkeflasker er også noe som barna enten kommer til å ta med ut på tur med skolen, når de har gym eller er ute på lekeplassen. Det er viktig at barna drikker mye når de leker eller er på tur for at de ikke skal bli trøtte og gå tomme for energi. Det er også lettere å få barna til å drikke mer når de har en drikkeflaske med et kult motiv. Vi har drikkeflasker med flere fine motiver, altså noe for enhver smak. I nettbutikken finner du både barneserviser, flasker og matbokser til enhver anledning.