Forklær

Når du skal ha middag hjemme og lage mat eller ta oppvasken, er det lett å få sølt på klærne. Du vil jo helst unngå å søle på klærne for å slippe å vaske dem etter hver gang du har laget mat, ikke sant? Med et forkle slipper du å tenke på det, siden det beskytter klærne dine mot flekker.

Sorter etter :
Se som Nett Liste
Vise :
Sotra forkle rød

50%

Sotra forkle rød

Julerødt forkle med klassisk rutemønster. Kommer i vasket bomull - en myk og behagelig kvalitet som tåler mange vask. Perfekt når det er tid for julebakst og matlaging under høytiden. Forkleet har knyting i livet og justerbar stropp i nakken. Kombiner med matchende kjøkkenhåndkle.
kr 179,90 kr 89,95
Tusse forkle rød

50%

Tusse forkle rød

Fint forkle med trykket motiv av nisser. Skaper god stemning når det er tid for julebakst og matlaging under høytiden. Forkleet har knyting i livet og justerbar stropp i nakken. Finnes også som barneforkle og andre kjøkkentekstiler.
kr 179,90 kr 89,95

Wai forkle grønn

Garnfarget forkle med rutemønster. Kommer i en blanding av lin og bomull. Myk, naturlig og slitesterk kvalitet. Knytingen i livet og den justerbare stroppen i nakken gjør at det passer alle. Et stilig forkle som gjør det ekstra hyggelig på kjøkkenet! Finnes også som kjøkkenhåndkle.
kr 199,90

Chaia forkle rust

Slitesterkt forkle i garnfarget bomull. Har et klassisk rutemønster i fine farger. Knytingen i livet og den justerbare stroppen i nakken gjør at det passer alle. Et stilig forkle som gjør det ekstra hyggelig og lunt på kjøkkenet! I serien finner du også grytekluter, bordtekstiler og sengesett.
kr 179,90

Kollen forkle mørk grå

Stripete forkle i vevet, slitesterk bomull. Forkleet har lomme, knyting i livet og justerbar stropp i nakken. Egner seg til både damer og menn. I serien finner du også grytekluter og kjøkkenhåndklær.
kr 169,90

Leonard forkle svart

Rutete kjøkkenforkle i garnfarget bomull. Forkleet har en praktisk lomme, knyting i livet og justerbar stropp i nakken. Egner seg til både kvinner og menn. I serien finner du også grytekluter, kjøkkengardiner og kjøkkenhåndklær.
kr 159,90
Buster barneforkle beige

50%

Buster barneforkle beige

Koselig kjøkkenforkle til barn. Har et morsomt mønster av hunder i julestemning. Perfekt når det er tid for pepperkakebaking og andre juleaktiviteter. Forkleet har knyting i livet og justerbar stropp i nakken. Kombiner gjerne med andre produkter i serien.
kr 129,90 kr 64,95
Tusse barneforkle rød

50%

Tusse barneforkle rød

Koselig kjøkkenforkle til barn. Har et trykket mønster av nisser. Skaper god stemning når det er tid for pepperkakebaking og andre juleaktiviteter. Forkleet har knyting i livet og justerbar stropp i nakken. Finnes også som voksenforkle og andre kjøkkentekstiler.
kr 129,90 kr 64,95

Chef forkle 8-14 år svart

Praktisk kjøkkenforkle til barn og ungdom. Forkleet har en tykk, myk og slitesterk bomullskvalitet. Det har knyting i livet, justerbar stropp i nakken og en praktisk lomme foran. Passer like godt til skolekjøkkenet som til matlaging og baking hjemme.
kr 159,90

Hos oss finner du forkle til dame, forkle til mann og forkle til barn i flere ulike farger og mønstre. Vi har forklær som er ensfarget, stripete, mønstrede eller forkle med trykk.
 

Kjøkkenforkle til både hobbykokker og proffer!

Vi har ikke bare spesielt tilpassede forklær som kjøkkenforkle til dame eller kjøkkenforkle til mann. Vi har også kokkeforkle til mann. Se gjerne vårt utvalg av forklær for å bli den beste og mest trendy kokken i hjemmet. Et pent forkle er også en veldig fin gave å gi bort til noen som er glad i å lage mat. Her har du mange modeller å velge i til deg selv eller noen du setter pris på.

Forkle Princess - utviklet til alle som elsker å lage mat!

Hos oss på Princess finner du forkle til menn, damer og barn. Alle forklær har bånd rundt nakken som kan reguleres, men også bånd rundt livet som kan knyttes. Dette gjør det lett å justere forklærne etter hver enkelt person så de passer perfekt. De fleste forklær har også en praktisk lomme der du kan oppbevare valgfrie småting. Alle våre forklær er i slitesterk bomull av høyeste kvalitet. Vi tilbyr dessuten grytekluter og kjøkkenhåndklær som matchende supplement til våre forklær.