Forklær

Når du skal ha middag hjemme og lage mat eller ta oppvasken, er det lett å få sølt på klærne. Du vil jo helst unngå å søle på klærne for å slippe å vaske dem etter hver gang du har laget mat, ikke sant? Med et forkle slipper du å tenke på det, siden det beskytter klærne dine mot flekker.

Sorter etter :
Se som Nett Liste
Vise :
Brasil forkle beige
Nyhet

3for2

Brasil forkle beige

Forkle med trykket mønster av kaffekopper og kaffebønner. Knytingen i livet og den justerbare stroppen i nakken gjør at det passer alle. Stilig design som skaper caféstemning hjemme. Kombiner gjerne med andre produkter i serien.
kr 179,90
Tango forkle antrasitt

3for2

Tango forkle antrasitt

Stripete forkle i vasket bomull. Ekstra myk og slitesterk kvalitet. Knytingen i livet og den justerbare stroppen i nakken gjør at det passer de fleste. Kombiner gjerne med andre produkter i serien.
kr 179,90
Toscana forkle

3for2

Toscana forkle

Forkle med trykket oliven mønster. Knytingen i livet og den justerbare stroppen i nakken gjør at det passer alle. Et stilig forkle som er både praktisk og dekorativt på kjøkkenet. Kombiner gjerne med andre produkter i serien.
kr 179,90
Wagner forkle støvgrønn

3for2

Wagner forkle støvgrønn

Rutete forkle i bomull. Klassisk design, god absorberingsevne og slitesterk kvalitet. Forkleet har knyting i livet og justerbar stropp i nakken. Kombiner gjerne med andre produkter i serien.
kr 179,90
Wai forkle grønn

3for2

Wai forkle grønn

Garnfarget forkle med rutemønster. Kommer i en blanding av lin og bomull. Myk, naturlig og slitesterk kvalitet. Knytingen i livet og den justerbare stroppen i nakken gjør at det passer alle. Et stilig forkle som gjør det ekstra hyggelig på kjøkkenet.
kr 199,90
Chef forkle 8-14 år svart

3for2

Chef forkle 8-14 år svart

Praktisk kjøkkenforkle til barn og ungdom. Forkleet har knyting i livet, justerbar stropp i nakken og en praktisk lomme foran. Laget i tykk, myk og slitesterk bomullskvalitet. Passer like godt til skolekjøkkenet som til matlaging og baking hjemme.
kr 159,90

Hos oss finner du forkle til dame, forkle til mann og forkle til barn i flere ulike farger og mønstre. Vi har forklær som er ensfarget, stripete, mønstrede eller forkle med trykk.
 

Kjøkkenforkle til både hobbykokker og proffer!

Hos oss finner du et godt utvalg av kjøkkenforklær til dame og forklær til herre. Vi har også kjøkkenforklær til barn og ungdom som passer like godt på skolekjøkkenet som til matlaging og baking hjemme. Se gjerne vårt utvalg av forklær for å bli den beste og mest trendy kokken i hjemmet. Et pent forkle er også en veldig fin gave å gi bort til noen som er glad i å lage mat. Her har du mange modeller å velge i til deg selv eller noen du setter pris på.

Forkle fra Princess - utviklet til alle som elsker å lage mat!

Hos oss på Princess finner du forkle til menn, damer og barn. Alle forklær har bånd rundt nakken som kan reguleres, men også bånd rundt livet som kan knyttes. Dette gjør det lett å justere forklærne etter hver enkelt person så de passer perfekt. De fleste forklær har også en praktisk lomme der du kan oppbevare valgfrie småting. Alle våre forklær er i slitesterk bomull av høyeste kvalitet. Vi tilbyr dessuten grytekluter og kjøkkenhåndklær som matchende supplement til våre forklær.