Koseklut

Det blir sjelden nok av leker og kosedyr for en baby eller de aller minste, og det er mye å velge blant. Valget avhenger ofte av barnas smak og preferanser, men det er også viktig å tenke på at kosedyr og kosekluter bør være laget av miljøvennlige materialer som er skånsomme både for barna og naturen.

Sorter etter :
Se som Nett Liste
Vise :

Nino kosedyr 14 cm

Nusselig kanin i myk plysj. Et søtt kosedyr som fort blir barnets favoritt. Morsom å leke med, og god å kose med.

kr 129,90

Nino koseklut 35x35 cm

Søt koseklut med kanin. God å kose med og kjempeflink til å tørke tårer når det trengs. Kommer i myk plysj.

kr 179,90

Timmi kosedyr 15 cm

Søt vaskebjørn i myk plysj. Et nusselig kosedyr som fort blir barnets beste venn og lekekamerat.

kr 99,90

Ted koseklut 30x30 nougat

Søt koseklut utformet som en liten bjørn. Deilig plysj på kantene og mykt teddystoff i midten. God å kose med og kjempeflink til å tørke tårer når det trengs!
kr 179,90

Tuffie koseklut 30x30 cream

Søt koseklut utformet som en kanin. Deilig plysj på kantene og teddystoff i midten. Har lange fine ører som er myke å klemme på.
kr 179,90

Voi koseklut 35x35 cm aqua

Myk og deilig koseklut i plysj. God å kose med og kjempeflink til å tørke tårer når det trengs!
kr 149,90

Fantorangen kosebamse 23 cm rød

Lek og ha det moro med Fantorangen fra Nrk barne-tv. En favorittvenn til mange barn! Bamsen kommer i myk plysj og er 23 cm høy.
kr 249,90

Fantus kosebamse 23 cm lilla

Lek og ha det moro med Fantus fra Nrk barne-tv. En favorittvenn til mange barn! Bamsen kommer i myk plysj og er 23 cm høy.
kr 249,90

Fantus koseklut 35x35 cm lilla

Fin koseklut med populære Fantus. Kluten kommer i myk og deilig plysj. Kombiner gjerne med andre produkter i serien.
kr 149,90

Freckles kosedyr 15 cm

Søtt kosedyr som elsker lek og rampestreker! Kommer i myk plysj og er 15 cm høy.
kr 99,90

Grim kosedyr 25 cm brun

Grim kosesjiraff gir myke klemmer, er god til å trøste og blir gjerne med på litt sprell! Bamsen er 25 cm høy.
kr 149,90

Unni enhjørning kosedyr 25 cm hvit

Hils på Unni! En kjempesøt enhjørning som gjerne blir med på lek og kos. En myk bamse med lodden hale og fine glitterdetaljer.
kr 249,90

Velg mellom ulike kosedyr til babyen 

Det er flere fine kosedyr til baby å velge blant hos Princess, fra Grim kosedyr i slitesterk polyester, til Breke kosesau som tåler vaskemaskin uten at ullen blir ødelagt. Elfi elefant og Dixi kanin koseklut for baby er populære valg for de minste og kan også brukes til å tørke tårer når det trengs. En koseklut blir gjerne med barna overalt, i sengen, til middag og i bilen, og hos oss finner du solide kosekluter og kosedyr til baby som er sikkerhetstestet og tåler en aktiv hverdag.

Miljøvennlig handel

Det er litt av hvert å huske på når man lager handleliste for de minste, og da er det kjekt å kunne sitte hjemme i egen stue og handle på nett, og så få varene levert på døren eller til nærmeste butikk. Princess er både Miljøfyrtårn og medlem av Initiativ for Etisk handel, som betyr at du handler bærekraftig og etisk hos oss. Princess fikk også miljømerket Svanens hederspris i 2017 ut fra de bevisste miljøvalgene vi har tatt. Våre varer bruker også bomull som er produsert på bærekraftig og miljøvennlig vis.

Tips! Babyen har en tendens til å knytte seg veldig til kosekluten sin og det kan bli krise om den forsvinner - så kjøp gjerne en ekstra koseklut med en gang, så har du en i reserve!