Filter
  • Type
  • Farge
  • Størrelse

Baderomstilbehør

Her finner du alt av Princess’ praktiske baderomstilbehør. Håndklehengere, tannglass, såpedispensere, kurver til badet, toalettmappe og antisklimatte til dusjen – alt dette er eksempler på ting du finner under denne kategorien.

Sorter etter :
Se som Nett Liste
Vise :

Topaz krukke petrol

Stilig krukke med lokk. Super til oppbevaring av q-tips, bomullspads og lignende på badet. Også fin på kjøkkenet eller kontoret. Kombiner gjerne med andre produkter i serien.
kr 129,90

Topaz såpedispenser petrol

Stilig såpedispenser i keramikk. Super på badet, men også praktisk og fin på kjøkkenet. Kombiner gjerne med andre produkter i serien.
kr 99,90

Topaz tannglass petrol

Stilig tannglass i keramikk. Super på badet, men kan også brukes som penneholder og lignende! Kombiner gjerne med andre produkter i serien.
kr 69,90

Blipp håndklehenger m/magnet 2pk cognac

Håndklehengere med magneter. Kommer i skinn og selges i 2-pk. Magneten er sterk og kan brukes på alle typer av håndklær, kjøkkenhåndklær og kluter. Også på jakker! Kommer i en fin eske - en super gave "til den som har alt".
kr 149,90

Minter såpedispenser lys blå

Tofarget såpedispenser i keramikk. Super på badet, men også praktisk og fin på kjøkkenet. Kombiner gjerne med tannglass i samme serie.
kr 99,90

Minter tannglass lys blå

Tofarget tannglass i keramikk. Super på badet, men kan også brukes som penneholder og lignende! Kombiner gjerne med såpedispenser i samme serie.
kr 69,90
Venezia krukke hvit

50%

Venezia krukke hvit

Lekker krukke med terrazzo mønster. Super til oppbevaring av q-tips, bomullspads og lignende på badet. Også fin på kjøkkenet eller kontoret. Kombiner gjerne med andre produkter i serien.
kr 129,90 kr 64,95
Venezia skål hvit

50%

Venezia skål hvit

Lekker skål med terrazzo mønster. Super til såpestykker, smykker og lignende på badet. Kombiner gjerne med andre produkter i serien.
kr 59,90 kr 29,95
Venezia såpedispenser hvit

50%

Venezia såpedispenser hvit

Lekker såpedispenser med terrazzo mønster. Super på badet, men også praktisk og fin på kjøkkenet. Kombiner gjerne med andre produkter i serien.
kr 99,90 kr 49,95
Venezia tannglass hvit

50%

Venezia tannglass hvit

Lekkert tannglass med terrazzo mønster. Super på badet, men kan også brukes som penneholder og lignende! Kombiner gjerne med andre produkter i serien.
kr 69,90 kr 34,95

Blipp håndklehenger m/magnet 2pk svart

Håndklehengere i svart skinn med magneter. En dekorativ måte å henge opp håndklærne dine på! Fungerer også som erstattere til ødelagte hemper.
kr 149,90

Cross antisklimatte 37x78 transparent

Transparent badematte i PVC. Matten ligger godt på plass og er helt sklisikker - noe som reduserer risikoen for ulykker. At den er gjennomsiktig gjør at den smelter godt inn med annet interiør på badet. Kan brukes i både badekar, badebalje, dusjkabinett og på flis i dusjen.
kr 179,90

Cross antisklimatte 54x54 transparent

Transparent badekarmatte i PVC. Matten ligger godt på plass og er helt sklisikker - noe som reduserer risikoen for ulykker. At den er gjennomsiktig gjør at den smelter godt inn med annet interiør på badet. Kan brukes i både badekar, badebalje, dusjkabinett og på flis i dusjen.
kr 179,90

Kleo 5pk håndkleklyper

Hvis du savner hemper på håndklærne dine, kan de erstattes med smarte håndkleklyper. Kleo håndkleklyper brukes som erstattere til ødelagte hemper. De selges i 5-pk og kan brukes på alle typer av håndklær, kjøkkenhåndklær og kluter. Klypene har et godt grep.
kr 29,90

Lord toalettmapper

Stilig toalettmappe i velour. Kommer i to praktiske størrelser og rommer dine toalettsaker både på reisen og badet hjemme. Innsiden er foret med nylon som kan tørkes med fuktig klut. Lukkes med glidelås på toppen.
Fra kr 20,00

Polka dusjstang 110-195 cm 20mm hvit

Regulerbar dusjstang med sugekopper. Stangen er justerbar og har innvendig fjærmekanisme som gjør at den står i spenn i åpningen. Kombiner med ringer. Passer alle våre dusjforheng.
kr 149,90

Ringer til dusjforheng 12pk

12-pk ringer til dusjforheng. Passer til alle våre dusjforheng. Kombiner med Polka dusjstang.
kr 79,90

Et utvalg i stadig utvikling

Hos Princess er vi opptatte av å alltid kunne tilby nye varer og merker. Derfor oppdaterer vi produktutvalget vårt ofte, og baderomstilbehøret er intet unntak. Husk å sjekke innom fra tid til annen for å få med deg nyhetene. Vi tar for eksempel inn en del sesongbaserte varer før jul, påske og sommeren. Hvorfor ikke skaffe deg en toalettmappe med påsketema som du kan ha med på hytta? Perfekt!

Smarte produkter som tar vare på familien din

Selv om baderomstilbehør kan være fint og dekorativt, er det nok først og fremst funksjonen vi er ute etter når vi skal kjøpe nytt. Vi hos Princess bryr oss om sikkerhet, og vet altfor godt at mesteparten av alle ulykker skjer innenfor hjemmets fire vegger. Derfor har vi blant annet tatt inn flere antisklidusjmatter. Disse mattene er ikke bare for den eldre garde, for hvem som helst kan skli i dusjen. Ta vare på hele familien din og slapp av mens ungene herjer på badet med en antisklimatte til dusjen eller badekaret.

Shop baderomstilbehør fra Princess på nett

Baderomstilbehør er en av de tingene man plutselig trenger umiddelbart. Kanskje har såpedispenseren tatt kvelden, eller barnet ditt skal på overnattingsbesøk til helga og trenger en ny toalettmappe. Da er det fint å vite at Princess leverer i løpet av 1–4 virkedager. Og hvis det kniper skikkelig, har vi til og med «klikk og hent» der du reserverer produktet på nett og henter og betaler det i butikk når det passer. Shop tilbehør til badet hos Princess i dag!