Beskyttende underlag i metervare

Her finner du forskjellige typer av beskyttende underlagsduker til bord og madrass, samt antiskli-underlag til gulvtepper. Underlagene selges metervis, i hele meter. Ønsker du å justere størrelsen gjør du det enkelt selv ved å klippe. De rakner ikke langs kanten, så du trenger ikke å sy etterpå.
Sorter etter :
Se som Nett Liste
Vise :

Dukunderlag

Dukunderlag i metervare. Dukunderlaget brukes som bordbeskytter under en vanlig duk. Det er vanntett, beskytter bordet, demper lyd og får duken til å ligge stabilt oppå. Legges med PVC siden opp og fleece siden ned. Rengjøres med fuktig klut. Underlaget kan enkelt klippes til ønsket størrelse. Det rakner ikke langs klippekanten, så du trenger ikke å sy etterpå.
kr 249,90

Glassklar plast

Glassklar plast som er helt gjennomsiktig. Kan enkelt klippes til ønsket størrelse. Kan brukes som en "usynlig" duk over en annen duk, eller legges direkte på bordet for å beskytte bordplaten. Ypperlig ved hobbyaktiviteter med barna, som for eksempel tegning, maling og lignende.
kr 99,90

Hospitalduk

Hospitalduk, også kalt "tisselaken", i metervare. Duken kan enkelt klippes til ønsket størrelse. Den rakner ikke langs klippekanten, så du trenger ikke å sy etterpå. Vår hospitalduk har frotté på ene siden og plast/PVC på andre siden. Slitesterk kvalitet som kan kokevaskes på 95 grader.
kr 249,90

Teppeunderlag

Teppeunderlag i metervare. Underlaget kan enkelt klippes til ønsket størrelse. Har du et stort teppe kan du legge flere biter vid siden av hverandre under teppet.
kr 99,90

Transparent plast

Transparent plast med matt overflate. Kan enkelt klippes til ønsket størrelse. Kan brukes over en annen duk, eller legges direkte på bordet for å beskytte bordplaten. Ypperlig ved hobbyaktiviteter med barna, som for eksempel tegning, maling og lignende.
kr 99,90

Dukunderlag - bordfilt

Gjør borddekkingen komplett og litt mer "proff" ved å bruke et dukunderlag, også kalt bordfilt, under duken. Underlaget gjør sånn at duken ligger på plass og beskytter bordet for støter og slag. Det demper også lyden av tallerkener, glass og bestikk. Opplevelsen rundt måltidet blir mykere og mer behagelig. Perfekt når man skal sitte lenge rundt bordet, eksempelvis ved høytider, fest og store selskaper. Bordfilten selges som metervare og du kan enkelt anpasse størrelsen ved å klippe. Stoffet flosser ikke langs kanten.
  

Hospitalduk - "tisselaken"

Mange kaller hospitalduk for tisselaken, eller tisseunderlag. En hospitalduk er et vanntett beskyttelseslaken som brukes under et vanlig laken. Det beskytter sengen og madrassen for lekkasje og annet spill. Det brukes ofte av barnefamilier men kan fint brukes av alle aldersgrupper, da det forlenger levetiden til både seng og madrass. Vår hospitalduk har frotté på ene siden og plast/PVC på andre siden. Den er slitesterkt og kan kokevaskes på 95 grader. Vi selger den som metervare og du kan tilpasse lengde og bredde med hjelp av en saks.

 Teppeunderlag - sklisikkert gulv

Har man et glatt gulv hjemme som man ønsker å pryde med fine gulvtepper, kan man gjøre teppene sklisikre ved å legge et teppe underlag under. Perfekt til filleryer og andre tepper som ikke har antiskli under seg fra før av. Supert når man har barn i hus - de liker som regel å springe i stedet for å gå. Trygt og sikkert også for eldre mennesker. Vårt teppeunderlag kommer i gummi, og du kjøper det metervis. Trenger du å tilpasse lengden gjør du det enkelt selv ved å klippe.