Filter
  • Type
  • Farge
  • Størrelse

Håndklær

Håndklær er et fast innslag i alle baderom. De er myke, fluffy og nesten alltid rektangulære, og vi bruker dem så klart for å tørke oss tørre. Her finner du princess’ store og kvalitetssikrede håndklesortiment.

Sorter etter :
Se som Nett Liste
Vise :
Bilde av Tom bambushåndkle mørk blush

3for2

Tom bambushåndkle mørk blush

Silkemyk håndkleserie i bomull og bambusviskose. Slitesterk kvalitet som tåler mange vask. Finnes i flere farger og størrelser.
Fra kr 39,90
Marna chevron håndkle grønn

3for2

Marna chevron håndkle grønn

Jacquardvevet håndkle designet i samarbeid med influenser Marna Haugen. Håndkleet har et stilig sikksakk mønster i hvitt og grønt. Et lekkert håndkle som gir en fresh følelse på badet. Kombiner gjerne med badekåpe i matchende farge.
Fra kr 149,90
Marna chevron håndkle lys rosa

3for2

Marna chevron håndkle lys rosa

Jacquardvevet håndkle designet i samarbeid med influenser Marna Haugen. Håndkleet har et stilig sikksakk mønster i hvitt og rosa. Et lekkert håndkle som gir en feminin følelse på badet. Kombiner gjerne med badekåpe i matchende farge.
Fra kr 149,90
Marna monogram håndkle

3for2

Marna monogram håndkle

Lekkert håndkle designet i samarbeid med influenser Marna Haugen. Håndkleet har beige bunnfarge og et stilig monogram i hvitt. Et mykt og deilig håndkle i jacquardvevet bomull.
Fra kr 149,90
Nila håndkle

3for2

Nila håndkle

Mykt håndkle med vevet mønster i brune toner. Slitesterk kvalitet og god absorberingsevne.
Fra kr 129,90
Rikke håndkle

3for2

Rikke håndkle

Stripete håndkle i lilla og beige toner. Myk og absorberende "popcorn"-kvalitet. Miks og match med andre håndklær i lignende farger.
Fra kr 129,90
Trinity håndkle mørk grønn

50%

Trinity håndkle mørk grønn

Ensfarget håndkle i mørk grønn farge. Tykk og myk kvalitet med god absorberingsevne. 50% av bomullen i dette håndkleet er resirkulert - bra for deg og bra for miljøet!
kr 149,90 Fra kr 74,95
Trinity håndkle mørk rød

50%

Trinity håndkle mørk rød

Ensfarget håndkle i mørk rød farge. Tykk og myk kvalitet med god absorberingsevne. Et håndkle som skaper julestemning også på badet! 50% av bomullen i dette håndkleet er resirkulert - bra for deg og bra for miljøet!
kr 149,90 Fra kr 74,95
Berla håndkle

3for2

Berla håndkle

Deilig håndkle med vakkert mønster i duse farger. Myk velour på forsiden og absorberende frotté på baksiden. Slitesterk kvalitet, produsert i Portugal.
Fra kr 129,90
Elon håndkle beige

3for2

Elon håndkle beige

Stripete håndkle i fine fargetoner. Myk og absorberende "popcorn"-kvalitet. Miks og match med andre håndklær i lignende farger.
Fra kr 129,90
Jenna håndkle lilla

3for2

Jenna håndkle lilla

Fra kr 149,90
Jenna håndkle mosegrønn

3for2

Jenna håndkle rød

50%

Jenna håndkle rød

Stripete frottéhåndkle i myk og fluffy "popcorn"-kvalitet. De røde og beige toner gir julestemning på badet.
kr 149,90 Fra kr 74,95

Kaya håndkle blå/beige

Stripete håndkle i garnfarget bomull. Fin fargekombinasjon som passer de fleste bad. Tykk og fluffy "popcorn"-kvalitet med god absorberingsevne.
Fra kr 80,00

Kaya håndkle oker/rust

Stripete håndkle i garnfarget bomull. En herlig kombinasjon av varme høstfarger! Tykk og fluffy "popcorn"-kvalitet med god absorberingsevne.
Fra kr 80,00
Kingston håndkle grønn/rust

3for2

Kingston håndkle rød

50%

Kingston håndkle rød

Deilig velourhåndkle med elegant mønster. Et vakkert håndkle som gir julestemning på badet. Myk og slitesterk kvalitet.
kr 179,90 Fra kr 89,95
Santigo håndkle

3for2

Santigo håndkle blå

Med nye håndklær kan du oppgradere badet på en enkel og rimelig måte. Santigo håndkle kommer i "popcorn"-kvalitet. En myk kvalitet med god absorberingsevne. Tips! Hvis du legger håndkleet i kaldt vann en time før første vask blir absorberingsevnen enda bedre.
Fra kr 129,90
Gino håndkle 40x60 grønn

50%

Gino håndkle 40x60 grønn

Vakkert julehåndkle med juletre. Mørk julegrønn farge og broderi i gull. Myk velour på forsiden og absorberende frotté på baksiden. Perfekt som gjestehåndkle på badet, men kan også brukes på kjøkkenet.
kr 99,90 kr 49,95
Herbie håndkle 40x60 rød

50%

Herbie håndkle 40x60 rød

Koselig julehåndkle med brodert motiv av den klassiske bilen med tre på taket. Myk velour på forsiden, absorberende frotté på baksiden. Et fint gjestehåndkle som skaper julestemning på badet! Kan også brukes på kjøkkenet.
kr 99,90 kr 49,95
Valdemar håndkle 40x60 kastanjebrun

50%

Valdemar håndkle 40x60 kastanjebrun

Vakkert julehåndkle med reinsdyr. Nydelig kastanjebrun farge og broderi i gull. Myk velour på forsiden og absorberende frotté på baksiden. Perfekt som gjestehåndkle på badet, men kan også brukes på kjøkkenet.
kr 99,90 kr 49,95
Buster håndkle 40x60 kanel

50%

Buster håndkle 40x60 kanel

Koselig julehåndkle med morsomt motiv av en hund i julestemning. Et søtt håndkle som lar deg dra på smilebåndene! Perfekt som gjestehåndkle på badet, men kan også brukes på kjøkkenet.
kr 99,90 kr 49,95
Candy håndkle 50x70 rød

50%

Candy håndkle 50x70 rød

Flott julehåndkle med vevet mønster av sukkertøystenger og stjerner. Tykk og slitesterk kvalitet. Fint som både håndhåndkle og gjestehåndkle.
kr 99,90 kr 49,95
Tusse håndkle 40x60 beige

50%

Tusse håndkle 40x60 beige

Sjarmerende julehåndkle med brodert nisse. Myk velour på forsiden, absorberende frotté på baksiden. Fint som både håndhåndkle og gjestehåndkle. Passer like godt på kjøkkenet som på badet.
kr 99,90 kr 49,95

Du kan velge blant varianter som myke og lodne frottéhåndklær, tynnere bomullshåndklær og bærekraftige badehåndklær i økologisk bomull. Det finnes ikke noe bedre enn å bytte ut stive, gamle håndklær som har mistet absorberingsevnen med myke og fluffy nye.

Nytt bad med nye håndklær

En rask og enkel måte å gi badet et lite ansiktsløft på, er ved å skaffe noen nye håndklær. Det har mer å si for badet enn mange tror! Hvis du for eksempel har en typisk håndklesamling som har oppstått over mange år og flere hjem, er det gjerne lite matchende farger og mønstre ute og går. Da vil du se en stor forskjell hvis du går til innkjøp av noen matchende baderomstekstiler. Brett de nye håndklærne pent og legg dem på en åpen hylle på badet, eller heng dem over håndklestenger. Ta det ett steg lenger ved å sørge for at de nye håndklærne også matcher badematten eller øvrige detaljer du har på badet.

Håndklær er supre gaver

Vi har håndklær i alle prisklasser og utførelser, og de litt mer eksklusive er perfekte å gi bort som presanger. Det er ikke alltid så lett å finne for eksempel bryllupsgaver, spesielt hvis du ikke kjenner personen som skal gifte seg så godt. Da tipser vi om å kjøpe et skikkelig lekkert håndklesett til det vordende ekteparet! Hvis du virkelig vil slå på stortromma, får du initialene til paret brodert på håndklærne hos en systue.

Vasketips til håndklær

Vi i Princess får stadig spørsmål om hvordan man vasker og bevarer håndklær best mulig. Her kommer noen vaskeråd.

Vask alltid på temperatur som er oppgitt på vaskelapp. Ikke overfyll vaskemaskinen. Bruk passe mengde vaskemiddel. Om det brukes for mye kan det feste seg i håndklærne. Dropp skyllemiddel. Tørk ikke for «hardt» i trommel. Om du strekker dem litt og henger dem opp før de er helt ferdig tromlet blir det mindre slitasje på tekstilene – og du bruker og mindre strøm. Vær forsiktig med hud- og hårprodukter som faktisk kan misfarge produktet (blir bleket). Hårfarge og akneprodukter er de som lett kan gi varige flekker. Ikke tørk bort sminke med håndklær, gir lett varige flekker og skjolder.

Stort utvalg håndklær på nett

Her i nettbutikken vår finner du et digert sortiment med flotte håndklær i alle tenkelige varianter. Hos oss handler du både trygt, raskt og uten å måtte gå ut døra. Shop nye håndklær hos Princess i dag, og husk at vi dekker fraktkostnadene når du handler for mer enn kr 499,–!