Filter
  • Lagerstatus
  • Type
  • Farge
  • Størrelse

Liftgardiner

Liftgardiner er både en enkel, praktisk og tidløs gardinløsning, som egner seg i alle hjemmets rom. Disse gardinene tar ikke oppmerksomheten bort fra vinduet, og passer særlig godt for store vinduer eller vinduer med flotte detaljer, slik som sprosser eller gamle, smårutete vinduer.

Sorter etter :
Se som Nett Liste
Vise :

Tika lystett liftgardin beige

Lystett liftgardin av resirkulert materiale. Har en tidløs farge med melert effekt. Gardinen hindrer for både dagslys og innsyn. Enkel montering og enkel manøvrering med kjedetrekk.

Fra kr 599,90

Gol liftgardin 120x140

Garnfarget liftgardin med rutemønster. Gardinen har innslag av ull, noe som gir en lun og myk følelse. En koselig gardin som passer i alle rom, hjemme og på hytta. Enkel montering.
kr 599,90

Otis trådløs liftgardin rust

Stilren liftgardin med snorløs funksjon. Liften har magneter i sporene og heves ved å legge disse mot hverandre. Foldene kan legges både foran og bak. Dekorativ og praktisk i alle hjemmets rom. Ettersom den er snorløs egner den seg også til barnerom.
Fra kr 399,90

Clark lysdempende lift grønn

Ensfarget liftgardin i lysdempende kvalitet. Fin grønn farge som kan brukes hele året. Gardinen hindrer for både dagslys og innsyn. Enkel montering.
Fra kr 499,90

Nuit lystett liftgardin

Ensfarget liftgardin i lystett kvalitet. Tidløs gråfarge som passer til det meste. Gardinen hindrer for både dagslys og innsyn. Enkel montering. Betjenes med kjedetrekk.
Fra kr 599,90

Otis trådløs liftgardin grå

Stilren liftgardin med snorløs funksjon. Liften har magneter i sporene og heves ved å legge disse mot hverandre. Foldene kan legges både foran og bak. Dekorativ og praktisk i alle hjemmets rom. Ettersom den er snorløs egner den seg også til barnerom.
Fra kr 499,90

Bergamo liftgardin

Ensfarget liftgardin i mellomtykk kvalitet. Gardinen slipper inn lys samtidig som den hindrer for innsyn. Klassisk og tidløs farge som kan brukes hele året. Enkel montering.
Fra kr 499,90

Clark lysdempende liftgardin

Ensfarget liftgardin i lysdempende kvalitet. Klassisk og tidløs farge som kan brukes hele året. Gardinen hindrer for både dagslys og innsyn. Enkel montering.
Fra kr 599,90

En liftgardin er enkel å regulere ut fra hvor mye utsyn eller innsyn du ønsker, du kan trekke den helt opp for å la maksimalt med dagslys slippe inn, eller trekke den noe ned for å skjerme innsyn.

Vakre design for vinduene dine

Hos Princess er det mange fine design og velge mellom, både til hverdag og høytid. Når julen nå nærmer seg er en helt enkel rød liftgardin. Kombinert med en rød julestjerne eller to i vinduskarmen er det noe av den vakreste julepynten man kan ta frem. Det er også flere enkle, ensfargede gardiner å velge blant, slik som cream, grått eller stripete. Hvilken gardin du bør velge avhenger av rom – på soverom er det viktigere å ha en lysdempende gardin enn for eksempel i stua. Gardinene har enkel montering.

Raskt og enkelt å handle på nett

Er du usikker på hvilke gardiner du bør velge, kan du booke en konsulent som hjelper deg med fargevalg, materialer og oppheng for gardiner. For å få ekspertråd trenger du bare å fylle inn litt informasjon om hvilke rom, stil og type gardiner du ønsker, samt dine kontaktdetaljer. En stor fordel med å handle på nett i den travle førjulstida er at man, avhengig av hvor man bor, kan få gardinene levert på døra, eller sendt rett i posten.