Kjøkkenkluter & oppvaskkluter

Kjøkkenkluter er noe som alle trenger i hjemmet, og det er omtrent obligatorisk i hvert kjøkken.

Sorter etter :
Se som Nett Liste
Vise :
Basse strikkeklut grå

50%

Basse strikkeklut grå

Strikket kjøkkenklut med morsomt og lekent julemotiv. Praktisk og dekorativ på julekjøkkenet. Også fin å ha i brødkurven, eller til å bruke som en utradisjonell tøyserviett!
kr 59,90 kr 29,95
Herbie strikkeklut cream

50%

Herbie strikkeklut cream

Strikket kjøkkenklut med koselig og klassisk julemotiv. Praktisk og dekorativ på julekjøkkenet. Også fin å ha i brødkurven, eller til å bruke som en utradisjonell tøyserviett!
kr 59,90 kr 29,95
Kjell strikkeklut grå

50%

Kjell strikkeklut grå

Strikket kjøkkenklut med søtt nissemotiv. Praktisk og dekorativ på julekjøkkenet. Også fin å ha i brødkurven, eller til å bruke som en utradisjonell tøyserviett!
kr 59,90 kr 29,95

Loke strikkeklut 2pk natur

2-pk strikkede kluter i bomull. Praktiske og slitesterke med god absorberingsevne. Med sitt fine design fungerer de også som en dekorativ innredningsdetalj på kjøkkenet.
kr 99,00

Evo kjøkkenklut 2pk denimblå

2-pk assorterte kjøkkenhåndklær i bomullsfrotté. Den ene er ensfarget blå, og den andre har et klassisk rutemønster. Meget god absorberingsevne og slitesterk kvalitet. Kombiner gjerne med kjøkkenhåndklær i samme serie.
kr 39,90

Evo kjøkkenklut 2pk nougat

2-pk assorterte kluter i bomullsfrotté. Den ene er nougatfarget, og den andre har et klassisk rutemønster. Meget god absorberingsevne og slitesterk kvalitet. Kombiner gjerne med kjøkkenhåndklær i samme serie.
kr 39,90

Grym strikkeklut 30x30 denimblå

Denimblå strikkeklut i slitesterk bomull. Praktisk og dekorativ på kjøkkenet.
kr 59,90

Lava mikrofiberklut 30x30 4pk blå/grønn

4-pk mikrofiberkluter i assorterte farger. Pakken består av 2 grønne og 2 blå. Kan brukes til både tørr rengjøring og rengjøring med vann. Slitesterk kvalitet som tåler mange vask.
kr 49,90

Metro kjøkkenklut 2pk grå

2-pk kluter i bomullsfrotté. Praktiske, slitesterke og god absorberingsevne. Finnes også som kjøkkenhåndklær.
kr 39,90

Selly 3 pk gasklut 50x50 blå

2-pk gaskluter med god absorberingsevne. Slitesterk kvalitet som tåler mange vask.
kr 69,90

Selly 3 pk gasklut 50x50 mosegrønn

2-pk gaskluter med god absorberingsevne. Slitesterk kvalitet som tåler mange vask.
kr 69,90

Zalto strikkeklut 2pk beige/grå

2-pk strikkede kluter i bomull - en beige og en gråmelert. Praktiske, slitesterke og god absorberingsevne. Kommer i flere dekorative farger.
kr 89,90

Zalto strikkeklut 2pk mosegrønn

2-pk strikkede kluter i bomull - en grønn og en grønnmelert. Praktiske, slitesterke og god absorberingsevne. Kommer i flere dekorative farger.
kr 89,90

Gaskluter 2pk 40x70 hvit

2-pk gaskluter med god absorberingsevne. Slitesterk kvalitet som tåler mange vask.
kr 39,90

Zalto strikkeklut 2pk blå

2-pk strikkede kluter i bomull - en blå og en blåmelert. Praktiske, slitesterke og god absorberingsevne. Kommer i flere dekorative farger.
kr 89,90

Vi har et utvalg av flere ulike kjøkkenkluter. Alt fra mikrofiberkluter til glasskluter og kjøkkenkluter som er strikket i 100 % bomull. Oppvaskkluter er noe man bruker hver dag, derfor er det ekstra viktig at de er laget i et slitesterkt materiale. Man vil jo ikke kjøpe nye kluter altfor ofte, så derfor er det viktig at de varer lenge. Velg en kjøkkenklut eller et sett med oppvaskkluter som er både praktiske og fine på kjøkkenet.

Strikket kjøkkenkluter

De kjøkkenklutene som er strikket, finnes i flere fine farger og er like fine som dekorasjon på kjøkkenet som de er praktiske. En fin strikket oppvaskklut kan brukes på kjøkkenet, men også som en tøyserviett. Alle kjøkkenkluter kan også brukes som pusseklut, støvklut eller vaskeklut. Du velger selv. Med en klut i et fint mønster eller farge kan den stå i stil til annet interiør. Alle trenger vi en kjøkkenklut på kjøkkenet, så hvorfor ikke kjøpe en fin klut som også fungerer som et fint innslag i innredningen. Se vårt utvalg av kjøkkenkluter og velg din favoritt.

Oppvaskkluter som sikrer god hygiene på kjøkkenet

Det finnes flere ulike varianter av både kjøkkenkluter og oppvaskkluter. En oppvaskklut kan brukes til å tørke av spisebordet og kjøkkenbenken med, eller for å vaske glass og bestikk. Hos oss finner du både kluter som er strikket, men også andre oppvaskkluter og kjøkkenkluter. Avhengig av hvilket materiale du velger, så har kluten ulike egenskaper. En klut i bomullsfrotté har veldig god absorberingsevne, mens en glassklut er tynnere og tørker mye raskere.