Dusjforheng

Dusjforhenget er en ganske nødvendig og praktisk oppfinnelse for alle som ikke har dusjkabinett eller -vegger. Det hindrer rett og slett vannet fra dusjen i å sprute ut over gulvet.

Sorter etter :
Se som Nett Liste
Vise :

Thale dusjforheng 180x200

Et dusjforheng på badet er både pent og praktisk. Thale dusjforheng har et digitaltrykket mønster i duse fine farger. Det er vanntett og har plastmaljer til oppheng. Kan kombineres med flere av våre håndkleserier. Kombiner med ringer og stang. 

kr 299,90

Henke dusjforheng 180x200

Et dusjforheng på badet er både pent og praktisk. Henke dusjforheng har et digitaltrykket mønster i lekre farger. Det er vanntett og har plastmaljer til oppheng. Kan kombineres med flere av våre håndkleserier. Kombiner med ringer og stang.
kr 299,90

Fiori dusjforheng 180x200 beige

Et dusjforheng på badet er både pent og praktisk. Fiori dusjforheng har et beige blomstermønster ton-i-ton. Det er vanntett og har plastmaljer til oppheng. Kan kombineres med flere av våre håndkleserier. Kombiner med ringer og stang. 
kr 249,90

Bubba dusjforheng 180x200 denimblå

Et dusjforheng på badet er både pent og praktisk. Bubba er et ensfarget dusjforheng som matcher flere av våre håndkleserier. Det er vanntett og har plastmaljer til oppheng. Kombiner med ringer og stang.
kr 299,90

Bubba dusjforheng 180x200 hvit

Et dusjforheng på badet er både pent og praktisk. Bubba dusjforheng er ensfarget hvitt, noe som gjør at det passer de fleste bad. Det er vanntett og har plastmaljer til oppheng. Kombiner med ringer og stang.
kr 299,90
Belmont dusjforheng 180x200

50%

Belmont dusjforheng 180x200

Et dusjforheng på badet er både pent og praktisk. Belmont dusjforheng har et vakkert bladmønster i duse farger. Det er vanntett og har plastmaljer til oppheng. Kan kombineres med flere av våre håndkleserier. Kombiner med ringer og stang.
kr 249,90 kr 124,95
Stravinsky dusjforheng 180x200 mørk blå

50%

Stravinsky dusjforheng 180x200 mørk blå

Med et nytt dusjforheng kan du fornye badet på en enkel måte. Stravinsky har et stilig sikksakk mønster som blir et fint blikkfang på badet. Dusjforhenget er vanntett og har plastmaljer til oppheng. Kan kombineres med flere av våre håndkleserier. Kombiner med ringer og stang.
kr 249,90 kr 124,95

Polka dusjstang 110-195 cm 20mm hvit

Regulerbar dusjstang med sugekopper. Stangen er justerbar og har innvendig fjærmekanisme som gjør at den står i spenn i åpningen. Kombiner med ringer. Passer alle våre dusjforheng.
kr 149,90

Ringer til dusjforheng 12pk

12-pk ringer til dusjforheng. Passer til alle våre dusjforheng. Kombiner med Polka dusjstang. 
kr 99,90

Det er også en kjent sak at mange som trenger dusjforheng, kanskje ikke har det største badet i utgangspunktet. Det innebærer at det ikke bare blir litt vått på gulvet. Nei, vi snakker vann i hver krik og krok, oppi skuffer, oppover veggene, i taket og gjerne på baderomsdøra også. Unngå å måtte tørke opp alt det vannet med et fint dusjforheng fra Princess!

Fine og praktiske dusjforheng fra Princess

Et dusjforheng er mer enn bare en praktisk oppfinnelse. Det blir jo et slags gardin til badet, og som alle vet, er gardiner nydelige interiørdetaljer. Hvis du velger et dusjforheng i stoff som passer godt inn med resten av interiøret du har på badet, blir rommet mye finere. Du kan for eksempel velge en nyanse som matcher håndklærne dine eller badematten, eller gå for en kontrastfarge for å lage en spennende effekt.

Dusjforheng med mønster er også en stor favoritt. Baderom er ofte ganske kliniske og ensfargede, og de kan ha godt av litt liv i form av farger og mønster. I tillegg holder dusjforhenget seg fint lenger når det er litt mørkere i fargen og har mønster. Husk likevel at det bare er å slenge forhenget i vaskemaskinen når det trengs.
 

Kjøp dusjforheng på nettet

Det er både enkelt og praktisk å finne nye dusjforheng online. Her hos Princess finner du ikke bare et stort og kvalitetssikret utvalg, du får også fri frakt når du shopper for mer enn kr 599,–. Husk at du alltid kan levere tilbake eller bytte det du har kjøpt på nett i en våre fysiske butikker – enkelt og problemfritt. Du kan selvsagt også sende dem i retur i posten hvis du foretrekker det. Shop dusjforheng på Princessbutikken.no i dag!