Fiberdyner

En dyne av fiber er lett, luftig og enkel å vedlikeholde. Vi har lune helårsdyner, tykke vinterdyner og svale sommerdyner. Både til voksen, barn og baby.

Sorter etter :
Se som Nett Liste
Vise :

Nordlys thermodyne SVAL svanemerket

2-lags thermodyne for vår, sommer og høst. Dynen er fylt med resirkulert polyesterfiber, hulfiber. Fiberen isolerer godt og har god draperingsevne, samt er holdbar og har bakteriedrepende egenskaper. En lett dyne for deg som vil ha det lunt gjennom hele året!
Fra kr 799,90

Nordlys thermodyne VARM svanemerket

2-lags thermodyne for vintersesongen. Dynen er fylt med resirkulert polyesterfiber, hulfiber. Fiberen isolerer godt og har god draperingsevne, samt er holdbar og har bakteriedrepende egenskaper.
Fra kr 999,90

Palma sommerdyne

Lett og luftig dyne i fiber. Perfekt som sommerdyne eller gjestedyne.
Fra kr 399,90

Patti helårs dynepakke

Pute og helårsdyne i mikrofiber selges til samlet pris. Supert til hybelen, som gjestedyne eller ekstradyne.
Fra kr 449,90

Joni dynepakke 140x200

Pute og dyne i mikrofiber selges til samlet pris. Joni er en lett og sval dyne som er perfekt til hybelen, som gjestedyne eller ekstradyne. Den tar liten plass og er lett å oppbevare.
kr 149,00

Lillebjørn barnedyne 100x140 svane

2-lags thermodyne til barn. Passer til juniorseng. Dynen er fylt med resirkulert polyesterfiber, hulfiber. Fiberen isolerer godt og har god draperingsevne, samt er holdbar og har bakteriedrepende egenskaper.
kr 449,90

Lillebjørn barnedyne 65x80 svane

2-lags thermodyne til baby. Passer til vugge og barnevogn. Perfekt som babyens første dyne. Dynen er fylt med resirkulert polyesterfiber, hulfiber. Fiberen isolerer godt og har god draperingsevne, samt er holdbar og har bakteriedrepende egenskaper.
kr 299,90

Lillebjørn barnedyne 80x100 svane

2-lags thermodyne til baby og barn. Passer til sprinkelseng. Perfekt til barnets første seng. Dynen er fylt med resirkulert polyesterfiber, hulfiber. Fiberen isolerer godt og har god draperingsevne, samt er holdbar og har bakteriedrepende egenskaper.
kr 379,90

Søvnig fiberdyne

Svanemerket eksklusiv vinterdyne. Dynen er fylt med microfiber i kuleform og draperer godt. Den er rutesydd og har trekk i økologisk bomull. Den påsydde inner- og ytterveggen gir en fin fordeling av fyllet.
Fra kr 1 399,90

Velg blant dyner med hulfiber og microfiber. Samtlige er allergivennlige, vaskbare og fri for miljø- og helseskadelige kjemikalier. En fiberdyne er kjekk å bruke som gjestedyne - den tar liten plass å oppbevare når den ikke skal brukes. Mange bruker også fiberdyner på hytte. Besøk gjerne en av våre butikker for hjelp og god ekspertise til valg av dyne. De fleste av våre fiberdyner har 5 års garanti*.  *Garantitid er en indikasjon på dynens levetid under forutsetning at man følger de angitte bruks- og vedlikeholdstips.

Tykk, tynn eller helårs

Det er mange typer fiberdyner hos Princess, i ulike former og prisklasser. For eksempel er Søvnig dyne i mikrofiber en behagelig og middels tykk vinterdyne som kan brukes både vinter og høst/vår. Microfiberdynen er allerginøytral og vaskbar. En fiberdyne er lett å vedlikeholde og enkel å vaske. Har du spørsmål om hvilken dyne du bør velge kan du spørre ansatte i butikken eller kontakte kundeservice.

Velg mellom butikk og netthandel

Når du skal handle hos Princess kan du enten stikke innom en av våre mange butikker i hele landet, eller handle på nett fra sofakroken hjemme. Handler du for over kr 499,–, spanderer Princess frakten til Postens nærmeste utleveringssted. På nett går det fort å søke etter produkter og sammenligne priser, og du kan scrolle gjennom hundrevis av varer på bare minutter. Du kan også få varene levert direkte på døren, avhengig av postkode. Husk at i nettbutikken har du 30 dagers åpent kjøp!