Fiberdyner

En dyne av fiber er lett, luftig og enkel å vedlikeholde. Vi har lune helårsdyner, tykke vinterdyner og svale sommerdyner. Både til voksen, barn og baby.

Sorter etter :
Se som Nett Liste
Vise :

Nordlys thermodyne SVAL svanemerket

Nordlys sval thermodyne er en sval tolags dyne for vår, sommer og høst. Det doble laget gjør at dynen isolerer ekstra godt. Dynen er svanemerket og fylt med resirkulert polyesterfiber som er gjenvunnet av PET-flasker.
Fra kr 1 099,90

Nordlys thermodyne VARM svanemerket

Nordlys varm thermodyne er en varm tolags vinterdyne. Det doble laget gjør at dynen isolerer ekstra godt. Dynen er svanemerket og fylt med resirkulert polyesterfiber som er gjenvunnet av PET-flasker.
Fra kr 1 299,90

Lillebjørn barnedyne 100x140 svane

Svanemerket thermodyne til barn. Passer til juniorseng. Dynen er fylt med resirkulert polyesterfiber, som ikke tar opp fukt eller lukt. En lettstelt og allergivennlig dyne som isolerer godt samtidig som den er lett og luftig.
kr 599,90

Lillebjørn barnedyne 65x80 svane

Svanemerket thermodyne til baby. Passer til vugge og barnevogn. Dynen er fylt med resirkulert polyesterfiber, som ikke tar opp fukt eller lukt. En lettstelt og allergivennlig dyne som isolerer godt samtidig som den er lett og luftig.
kr 399,90

Lillebjørn barnedyne 80x100 svane

Svanemerket thermodyne til baby og barn. Passer til sprinkelseng. Dynen er fylt med resirkulert polyesterfiber, som ikke tar opp fukt eller lukt. En lettstelt og allergivennlig dyne som isolerer godt samtidig som den er lett og luftig.
kr 499,90

Søvnig fiberdyne

Søvnig fiberdyne er vår varmeste vinterdyne i fiber. Den har ekstra fint trekk i økologisk bomull. Dette er en tykk og eksklusiv dyne med mikrofiberfyll som gir deilig og myk dunfølelse.
Fra kr 1 499,90

Lyngholmen sommerdyne

Lyngholmen er en sommerlig og lett fiberdyne med mønster på den ene siden. Super gjestedyne på hytta, i båten eller på hybelen.
Fra kr 499,90

Velg blant dyner med hulfiber og microfiber. Samtlige er allergivennlige, vaskbare og fri for miljø- og helseskadelige kjemikalier. En fiberdyne er kjekk å bruke som gjestedyne - den tar liten plass å oppbevare når den ikke skal brukes. Mange bruker også fiberdyner på hytte. Besøk gjerne en av våre butikker for hjelp og god ekspertise til valg av dyne. De fleste av våre fiberdyner har 5 års garanti*.  *Garantitid er en indikasjon på dynens levetid under forutsetning at man følger de angitte bruks- og vedlikeholdstips.

Tykk, tynn eller helårs

Det er mange typer fiberdyner hos Princess, i ulike former og prisklasser. For eksempel er Søvnig dyne i mikrofiber en behagelig og middels tykk vinterdyne som kan brukes både vinter og høst/vår. Microfiberdynen er allerginøytral og vaskbar. En fiberdyne er lett å vedlikeholde og enkel å vaske. Har du spørsmål om hvilken dyne du bør velge kan du spørre ansatte i butikken eller kontakte kundeservice.

Velg mellom butikk og netthandel

Når du skal handle hos Princess kan du enten stikke innom en av våre mange butikker i hele landet, eller handle på nett fra sofakroken hjemme. Handler du for over kr 599,–, spanderer Princess frakten til Postens nærmeste utleveringssted. På nett går det fort å søke etter produkter og sammenligne priser, og du kan scrolle gjennom hundrevis av varer på bare minutter. Du kan også få varene levert direkte på døren, avhengig av postkode. Husk at i nettbutikken har du 30 dagers åpent kjøp!