Fiberdyner

En fiberdyne er lett, luftig samt enkel å vedlikeholde. I Princess fiberkolleksjon Fibra Future finner du fiberdyner i høy kvalitet – produsert på en bærekraftig måte. Allergivennlige og vaskbare dyner, fri for miljø- og helseskadelige kjemikalier. Les mer om kolleksjonen her

Sorter etter :
Se som Nett Liste
Vise :

Søvnig fiberdyne

Søvnig dyne er vår varmeste vinterdyne i fiber. En tykk og eksklusiv dyne med mikrofiberfyll som gir deilig og myk dunfølelse. Dynen er svanemerket og har et ekstra fint trekk i økologisk bomull.

Fra kr 1 499,90

Nordlys thermodyne VARM

Nordlys VARM thermodyne er en varm tolags vinterdyne. Det doble laget gjør at dynen isolerer ekstra godt. Dynen er fylt med resirkulert polyesterfiber som er gjenvunnet av PET-flasker.

Fra kr 1 299,90

Nordlys thermodyne SVAL

Nordlys SVAL thermodyne er en sval tolags dyne for vår, sommer og høst. En helårsdyne som isolerer godt uten å bli for varm. Dynen er fylt med resirkulert polyesterfiber som er gjenvunnet av PET-flasker. 

Fra kr 1 099,90
Lillebjørn barnedyne 100x140 svane

50%

Lillebjørn barnedyne 100x140 svane

Svanemerket thermodyne til barn. Passer til juniorseng. Dynen er fylt med resirkulert polyesterfiber, som ikke tar opp fukt eller lukt. En lettstelt og allergivennlig dyne som isolerer godt samtidig som den er lett og luftig.

kr 599,90 kr 299,95
Lillebjørn barnedyne 80x100 svane

50%

Lillebjørn barnedyne 80x100 svane

Svanemerket thermodyne til baby og barn. Passer til sprinkelseng. Dynen er fylt med resirkulert polyesterfiber, som ikke tar opp fukt eller lukt. En lettstelt og allergivennlig dyne som isolerer godt samtidig som den er lett og luftig.

kr 499,90 kr 249,95
Lillebjørn barnedyne 65x80 svane

50%

Lillebjørn barnedyne 65x80 svane

Svanemerket thermodyne til baby. Passer til vugge og barnevogn. Dynen er fylt med resirkulert polyesterfiber, som ikke tar opp fukt eller lukt. En lettstelt og allergivennlig dyne som isolerer godt samtidig som den er lett og luftig.

kr 399,90 kr 199,95

Hvitsten dyne- og putepakke

Pute og medium varm dyne i fiber selges til samlet pris. Produktene har et kreppvevet trekk som gir en fin look. Supert til hybelen, til hytta, som gjestedyne eller ekstradyne.

Fra kr 599,90

Lyngholmen sommerdyne

Lyngholmen er en sommerlig og lett fiberdyne med mønster på den ene siden. Super gjestedyne på hytta, i båten eller på hybelen.
kr 499,90 Fra kr 299,00

Dyner med hulfiber og mikrofiber

Vi har lune helårsdyner, tykke vinterdyner og svale sommerdyner. Både til voksen, barn og baby. Velg blant dyner med hulfiber og mikrofiber. En fiberdyne er kjekk å bruke som gjestedyne - den tar liten plass å oppbevare når den ikke skal brukes. Mange bruker også fiberdyner på hytta. Besøk gjerne en av våre butikker for hjelp og god ekspertise til valg av dyne. De fleste av våre fiberdyner har 5 års garanti*.  *Garantitid er en indikasjon på dynens levetid under forutsetning at man følger de angitte bruks- og vedlikeholdstips.

Tykk, tynn eller helårs

Det er mange typer fiberdyner hos Princess, i ulike former og prisklasser. For eksempel er Søvnig dyne i mikrofiber en behagelig og middels tykk vinterdyne som kan brukes både vinter og høst/vår. Microfiberdynen er allerginøytral og vaskbar. En fiberdyne er lett å vedlikeholde og enkel å vaske. Har du spørsmål om hvilken dyne du bør velge kan du spørre ansatte i butikken eller kontakte kundeservice.

Velg mellom butikk og netthandel

Når du skal handle hos Princess kan du enten stikke innom en av våre mange butikker i hele landet, eller handle på nett fra sofakroken hjemme. Handler du for over kr 599,–, spanderer Princess frakten til Postens nærmeste utleveringssted. På nett går det fort å søke etter produkter og sammenligne priser, og du kan scrolle gjennom hundrevis av varer på bare minutter. Du kan også få varene levert direkte på døren, avhengig av postkode. Husk at i nettbutikken har du 30 dagers åpent kjøp!