Filter
  • Type
  • Farge
  • Størrelse

Gardiner med maljer

Maljegardiner gir vinduet et stilrent preg og er enkle å henge opp. Du trenger kun gardinstang og endestykker. Maljene gir gardinen dype folder og gjør den lett å bevege på stangen.

Sorter etter :
Se som Nett Liste
Vise :
Anny gardin

50%

Anny gardin

Klassisk julegardin i mellomtykk, lettstelt kvalitet. Like fin på soverommet som i stuen.
kr 349,90 Fra kr 174,95
Felizia velourgardin 140x230 mørk rød

50%

Felizia velourgardin 140x230 mørk rød

Flott julegardin i tykk og lettstelt velour. Har en nydelig rød farge som kler julen godt.
kr 499,90 kr 249,95
Marisa gardin 140x230 beige

50%

Marisa gardin 140x230 beige

Vakker julegardin med trykket amaryllismønster. Gardinen slipper inn lys samtidig som den hindrer for innsyn. Lettstelt kvalitet og enkelt oppheng med maljer.
kr 399,90 kr 199,95

Ilona lysdempende gardin

Flott gardin i lysdempende kvalitet. Har et lekent blomstermønster i fine farger. Gardinen er digitaltrykket, noe som gjør at den ikke blir solbleket. Dekorativ og praktisk i både stue og soverom.
Fra kr 399,90

Lena gardin mørk brun

Brun gardin med maljer til oppheng. Lettstelt kvalitet og fint fall. En tidløs gardin som kan brukes hele året. Finnes i mange flotte farger!
Fra kr 299,90

Leonora gardin

Vakker gardin med naturmønster på cremefarget bunn. Lettstelt kvalitet, tungt og pent fall. Slipper inn lys samtidig som den hindrer for innsyn. Enkelt oppheng med maljer.
Fra kr 399,90

Waltz gardin cream

Ensfarget gardin med fin struktur og diskret stripemønster. En tidløs gardin som kan brukes hele året. Tungt og pent fall, enkelt oppheng med maljer.
Fra kr 249,90

Waltz gardin muldvarp

Ensfarget gardin med fin struktur og diskret stripemønster. En tidløs gardin som kan brukes hele året. Tungt og pent fall, enkelt oppheng med maljer.
Fra kr 249,90

Xena gardin 140x230 beige

Maljegardin i melert beige med svakt fiskebeinmønster. Tykk kvalitet med veldig pent fall. En klassisk og tidløs gardin som kan brukes hele året. I serien finner du også putetrekk og løpere.
kr 549,90

Anine gardin

Vakker gardin med nydelige markblomster. Et design som skaper sommerstemning på soverommet eller stua. Mellomtykk og lettstelt kvalitet. Enkelt oppheng med maljer.
Fra kr 449,90

Chloe gardin

Lekker gardin med trykket blomstermønster på offwhite bunn. Mellomtykk og lettstelt kvalitet. Enkelt oppheng med maljer. Kombiner gjerne med puter og pledd i matchende farger.
Fra kr 449,90

Fleur gardin

Sommerlig gardin med småblomstret mønster. Mellomtykk og lettstelt kvalitet. Enkelt oppheng med maljer. I serien finner du også putetrekk, duker og løpere.
Fra kr 399,90

Gol gardin

Med myke tekstiler skaper man enkelt en hyggelig høststemning. Gol er en klassisk gardin med vevet rutemønster. Gardinen har innslag av ull, noe som gir et lunt og mykt uttrykk i rommet - hjemme og på hytta. I serien finner du også liftgardiner, putetrekk og løpere.
Fra kr 449,90

Lena gardin cream

Cremefarget gardin med maljer til oppheng. Lettstelt kvalitet og fint fall. En tidløs gardin som kan brukes hele året. Finnes i mange flotte farger!
Fra kr 299,90

Lena gardin denimblå

Denimblå gardin med maljer til oppheng. Lettstelt kvalitet og fint fall. En tidløs gardin som kan brukes hele året. Finnes i mange flotte farger!
Fra kr 299,90

Lena gardin lys rosa

Lys rosa gardin med maljer til oppheng. Lettstelt kvalitet og fint fall. En tidløs gardin som kan brukes hele året. Finnes i mange flotte farger!
Fra kr 299,90

Livingston gardin

Vakker gardin med trykket naturmønster. Gardinen har sorte maljer, noe som gir den et moderne og kult uttrykk. Lettstelt kvalitet, tungt og pent fall. Slipper inn lys samtidig som den hindrer for innsyn.
Fra kr 399,90

Lorenz gardin hvit

Florlett gardin med vakkert bladmønster. Har et fint fargespill mellom matte og blanke flater. Enkelt oppheng med maljer.
Fra kr 349,90

Mariel lysdempende gardin

Lysdempende gardin med digitaltrykket blomstermønster. Dekorativ og praktisk i både soverom og stue.
Fra kr 399,90

Marlen lysdempende gardin

Lysdempende gardin med digitaltrykket blomstermønster. Dekorativ og praktisk i både soverom og stue.
Fra kr 399,90

Mats lysdempende gardin

Stilig gardin i lysdempende kvalitet. Har et grafisk mønster på mørk blå bunn. Dekorativ og praktisk i både soverom, stue og på kontor.
Fra kr 399,90

Megan gardin

Vakker gardin med storblomstret mønster. Lettstelt kvalitet, tungt og pent fall. Slipper inn lys samtidig som den hindrer for innsyn. Enkelt oppheng med maljer. Finnes også som satengsengesett og putetrekk.
Fra kr 349,90

Mille gardin

Stormønstret gardin med trykte blomster. Mellomtykk og lettstelt kvalitet. Enkelt oppheng med maljer. Kombiner gjerne med puter og pledd i lignende farger.
Fra kr 449,90

Sindre gardin

Stilig gardin med sikksakk mønster i beige toner. Luftig og lettstelt kvalitet. Slipper inn lys samtidig som den hindrer for innsyn. Enkelt oppheng med maljer.
Fra kr 449,90

Det er mange ting å tenke på når man skal velge gardiner – stoff, farge, lengde, mønster, tykkelse og diverse tilbehør som gardinstand og gardinbånd. 

Men hvis du har flotte vinduer hjemme, enten i stua, på soverommet eller i andre rom, vil de rette gardinene sørge for at vinduet virkelig kommer til sin rett. Maljegardiner er gardiner med maljer, eller ringer, sydd inn i den øverste delen av gardinen, slik at gardinene henger pent og i riktige folder langs vinduet. For høye vinduer er maljegardiner noe av det peneste man kan velge. I tillegg er denne typen gardiner lette å ta av og på stangen, og lette å justere når man ønsker å trekke til eller fra.

Finn den perfekte gardin

Ser du etter maljer i gardinene er det et stort utvalg hos Princess. Enten du ønsker enfarget eller mønstrete, lystett eller florlett, moderne eller lukseriøst, utvalget er stort. De fleste gardinene passer både i stue og på soverom, og passer til de fleste typer stenger. De er likevel lettest å bevege hvis stengene ikke er for tykke. De fleste gardinene kommer med fall nederst, både for at de skal henge pent, men også for at de skal kunne legges ned mer ved behov. Dette kan våre konsulenter hjelpe deg mer med.

Finn dine nye gardiner på nett

Hos Princess kan du booke egen konsulent som hjelper deg med valg av gardiner, da kan du få råd i forhold til stoff, fargevalg og type stoff. Hvis du handler på nett kan du få varene levert på døren eller til din nærmeste Princess-butikk. Handler du på nett har du også tretti dagers åpent kjøp, og det er fri frakt når du handler for over kr 499.-