Ferdig kappet akryl- og voksduk 

Her finner du vårt utvalg av ferdig kappede duker - både runde og rektangulære. Praktiske og vanntette duker som er like fine ute som inne.

Rund voksduk

Er du på utkikk etter en rund duk til cafébordet på balkongen, verandaen eller terrassen? Da har du kommet til riktig sted. Våre runde voksduker i PVC tåler regn og fukt, så de kan trygt ligge ute. Hvis duken blir fuktig bør du dog henge den til tørk, slik at det ikke oppstår mugg i stoffet. For å unngå solbleking er det lurt å ta inn duken når solen er sterk. Ettersom duken er vanntett egner den seg også fint som piknik duk på gresset.

Rektangulære tekstilvoksduker 

Vi har et stort utvalg sommerlige akrylduker til rektangulære bord. Fine duker som egner seg til både koselige grillkvelder, trivelige hagefester og morsomme sommerfester! Dukene kan enkelt klippes til ønsket størrelse dersom de er for store. Velg blant klassiske rutete duker, duker med blad- og blomstermønster. Alle ligger tungt og stødig på bordet. De er like dekorative på kjøkkenbordet inne som på utebordet i hagen.

Hvordan stryke en akryl- eller voksduk? 

Når man har kjøpt en duk er den brettet. For å få bort brettekanter skal du stryke duken på vrangen, på lav til middels varme. Legg gjerne et kjøkkenhåndkle over for å beskytte duken. Til akrylduker kan du med fordel bruke et dampstrykejern. Hvis du ikke har det, kan du fukte et strykeklede eller kjøkkenhåndkle og legge det oppå vrangsiden av duken når du stryker. Har du tilgang til et langt rør i papir, plast eller lignende kan du rulle opp duken på dette når den ikke er i bruk. Så slipper du å stryke duken neste gang du skal bruke den.