Filter
  • Lagerstatus
  • Type
  • Farge
  • Størrelse

Bomullsengesett

Liker du sengetøy med en matt overflate bør du velge et sengesett i glatt bomull. En myk og slitesterk kvalitet som kan brukes hele året.

Sorter etter :
Se som Nett Liste
Vise :

Summer bomullsengesett

Mykt og deilig sengesett med blomstermønster i glade farger. Kombinasjonen av blått, rosa, gult og grønt skaper en fin kontrast mot den lyse bunnfargen. Koselig design som gir soverommet et sommerlig uttrykk. Produktet er merket MADE IN GREEN*.

Fra kr 499,90

Idyll bomullsengesett

Storblomstrete sengesett i myk og deilig bomull. Det glade blomstermønsteret skaper en fin kontrast mot den lyse bunnfargen. Et lekent design som popper og skaper blikkfang på soverommet. Produktet er merket MADE IN GREEN*.

Fra kr 499,90

Sjøbris bomullsengesett

Stripete sengesett med maritimt mønster. Et design som gir soverommet et sommerlig uttrykk. Like fint på hytta ved sjøen som hjemme. Produktet er merket MADE IN GREEN*.

Fra kr 499,90

Cherry bomullsengesett

Mykt og deilig sengesett med kirsebærmønster. Glad og leken design som popper og skaper blikkfang på soverommet. Produktet er merket MADE IN GREEN*.

Fra kr 499,90

Plain cotton bomullsengesett lys blå

Ensfarget sengesett i vasket bomull. Matt, myk og slitesterk kvalitet. Dynetrekket lukkes med trykknapper, og putevaret med knytebånd. Finnes i flere farger.

Fra kr 599,90

Flavia bomullsengesett

Kremfarget sengesett med trykket blomstermønster i friske og glade farger. Kommer i myk og slitesterk bomull. Et design som "popper" og skaper blikkfang på soverommet. Produktet er merket MADE IN GREEN*.

Fra kr 499,90

Missy bomullsengesett

Kremfarget sengesett med trykket mønster av mimosablomster. Kommer i myk og slitesterk bomull. Vårlig design som skaper en koselig atmosfære på soverommet. Produktet er merket MADE IN GREEN*.

Fra kr 499,90

Vår bomullsengesett

Vakkert sengesett med trykket mønster av blomster og sommerfugler. Et design inspirert av den nordiske naturen. Den duse grønnfargen skaper en rolig og harmonisk atmosfære på soverommet.

Fra kr 499,90

Viktoria bomullsengesett

Kremfarget sengesett med striper og blomstertrykk. Kommer i myk og slitesterk bomull. Et design som gir et nostalgisk uttrykk på soverommet. Produktet er merket MADE IN GREEN*.

Fra kr 499,90

Delilah bomullsengesett

Kremfarget sengesett med delikat blomstermønster i duse pastellfarger. Kommer i myk og slitesterk bomull. Et design som skaper en rolig og harmonisk atmosfære på soverommet. Produktet er merket MADE IN GREEN*.

Fra kr 499,90

Michala bomullsengesett

Vakkert sengesett i myk bomull. Har et detaljrikt mønster av løv, blader og rognebær. Et design inspirert av vårt nordiske høstlandskap.
Fra kr 499,90

Listig bomullsengesett

Fint sengesett med trykket skogmønster. Et design som skaper ro og harmoni på soverommet.
Fra kr 499,90

Kine bomullsengesett

Nydelig sengesett i myk bomull. Har et floralt mønster med vakre detaljer. Et vakkert design i nordisk stil.
Fra kr 499,90

Laura bomullsengesett

Mørk grønt sengesett med småblomster i lune farger. Et design som skaper en koselig høststemning på soverommet.

Fra kr 175,00

Calista bomullsengesett

Vakkert sengesett med farger og mønster inspirert av naturen. Et design som skaper en lun følelse på soverommet.
Fra kr 499,90

Marcos bomullsengesett

Vakkert sengesett med bladmønster i blå- og grønne toner på beige bunn. Et design inspirert av naturen. Kombiner gjerne med andre produkter i serien.
Fra kr 499,90

Marna musselinsengesett beige

Mykt og deilig sengesett utviklet i samarbeid med influenser Marna Haugen. Sengesettet kommer i muslin, en bomullsvev som er lett, luftig og føles ekstra myk mot huden.

Fra kr 899,90

Spring bomullsengesett

Nydelig sengesett med blomstrete mønster på cremefarget bunn. Et design inspirert av den vakre og tidløse Japandi stilen. Putevaret har vinge rundt kanten, og som en ekstra detalj en påsydd etikett i hjørnet.
Fra kr 499,90

Botanica bomullsengesett

Mykt og deilig sengesett med botanisk mønster på hvit bunn. Et vakkert og vårlig design som skaper en fresh følelse på soverommet.
Fra kr 499,90

Pacha bomullsengesett blå

Sengesett med diffust sikksakk mønster. Flott fargekombinasjon med toner i blått og korall. Kombiner gjerne med andre tekstiler matchende farger.
Fra kr 175,00

Ninni bomullsengesett

Sengesett med blått blomstrete mønster på hvit bunn. Et vakkert design som skaper vårstemning på soverommet.
Fra kr 499,90

Tirill bomullsengesett

Sengesett med småblomstrete mønster. Har en herlig fargekombinasjon med blå- og korallrosa toner som skaper vårstemning på soverommet.
Fra kr 175,00

Plain cotton bomullsengesett korall

Ensfarget sengesett i vasket bomull. Sengesettet er matt, mykt og har en litt røff look. Slitesterk kvalitet. Finnes i flere farger.
Fra kr 599,90

Plain cotton bomullsengesett beige

Ensfarget sengesett i vasket bomull. Matt, myk og slitesterk kvalitet. Dynetrekket lukkes med trykknapper, og putevaret med knytebånd. Finnes i flere farger.

Fra kr 599,90

Marna musselinsengesett hvit

Mykt og deilig sengesett utviklet i samarbeid med influenser Marna Haugen. Sengesettet kommer i muslin, en bomullsvev som er lett, luftig og føles ekstra myk mot huden.

Fra kr 899,90

Tammy bomullsengesett

Sengesett i myk bomull. Har et et herlig blomstrete mønster i nydelige farger. Kombiner gjerne med putevar og laken i matchende farger.
Fra kr 499,90

Dingo bomullsengesett

Sengesett i myk bomull. Har et stilig bladmønster i beige, brune og rustrøde nyanser. Kombiner gjerne med puter og pledd i lignende farger.
Fra kr 499,90

Marius bomullsengesett kongeblå

Sengesett med det originale Marius mønsteret. Et populært sengesett som er like fint hjemme som på hytta!
Fra kr 599,90

Abby bomullsengesett

Mykt sengesett i slitesterk bomull. Har et abstrakt mønster i lilla og rustrøde nyanser. En fargekombinasjon som skaper et lunt preg på soverommet.
Fra kr 499,90

Adine bomullsengesett

Vakkert sengesett i myk bomull. Det blomstrete mønsteret skaper en fin kontrast mot bunnfargen.
Fra kr 175,00

Berla bomullsengesett

Mykt sengesett i bomull. Har et stilig sikksakk mønster i malt stil. En fin kombinasjon av grønne, blå og beige nyanser. Kombiner gjerne med puter og pledd i lignende farger.
Fra kr 499,90

Bora bomullsengesett

Mykt sengesett i bomull. Har et flott grafisk mønster i blå og rustrøde toner. Et design med særpreg som skaper en moderne stil på soverommet.
Fra kr 499,90

Chaia bomullsengesett

Mykt sengesett i bomull. Har et klassisk rutemønster i okergule, rustrøde og blå nyanser. Et design som gir soverommet en lun følelse både hjemme og på hytta.
Fra kr 175,00

Ferra bomullsengesett

Mykt sengesett i bomull. Det okerfargede naturmønsteret skaper en lun og tidløs stil på soverommet. Kombiner gjerne med puter og pledd i jordfarger.
Fra kr 175,00

Fluffi bomullsengesett

Nydelig sengesett i myk bomull. Har et fargerikt blomstrete mønster som blir et fint blikkfang på soverommet. Kombiner gjerne med putevar og laken i lignende farger.
Fra kr 175,00

Gigi bomullsengesett

Sengesett i myk bomull. Har et grafisk mønster i lekne farger som orange, lilla og gul. Et design som gir soverommet et moderne preg! Kombiner gjerne med putevar og laken i lignende farger.
Fra kr 175,00

Å sove i et dynetrekk av glatt bomull gir en sval og komfortabel følelse. Bomull er et materiale av naturfiber. Bomullen er skånsom mot huden og holder seg godt vask etter vask. Velg blant et vell unike mønstre, fargekombinasjoner og design. Mange av dynetrekkene er tosidige og du velger selv hvilken farge/hvilket mønster du vil ha opp. Sengesettene består av et dynetrekk og et putevar. Kompletter gjerne med et ekstra putevar og et formsydd jerseylaken.


Mykt og komfortabelt sengetøy

Vi mennesker tilbringer en sto del av livet vårt i sengen, dermed blir det desto viktigere å skape en lun, behagelig og eksklusiv atmosfære mens vi sover. Sengesett i bomull er slitesterke, myke og komfortable, noe som er alfa omega for en god natts søvn og bedre livskvalitet. Man skal kunne føle at sengetøyet er av førsteklasses kvalitet. Invester derfor i et av våre bomull sengesett, kompletter gjerne med et laken av bomull eller sateng og drøm deg bort i vakre drømmer, i nytt dynetrekk.

 

Luksus, eleganse og komfort

Med vakkert, mykt og deilig sengetøy skapes den ekstra gode følelsen av luksus, eleganse og sinnsro. Med lange stunder i sengen er det viktig å benytte tiden til avslapping, ro og komfort. Det vakre dynetrekket gir soverommet ditt særpreg og et naturlig uttrykk, og er fin også som dekorasjon. Det er alltid smart å ha ekstra sengesett på plass, slik dine gjester også kan oppleve den deilige bomullen mot huden sin og en god natts søvn når de er på besøk. I vårt sortiment av sengetøy finner du akkurat det du trenger for følelsen av luksus og komfort mens du sover!