Sengesett av glatt bomull

Å sove i et dynetrekk av glatt bomull gir en sval og komfortabel følelse. Bomull er et materiale av naturfiber. Bomullen er skånsom mot huden og holder seg godt vask etter vask.

Sorter etter :
Se som Nett Liste
Vise :

Plain cotton bomullsengesett beige

Ensfarget sengesett i vasket bomull. Sengesettet er matt, mykt og har en litt røff look. Slitesterk kvalitet. Finnes i flere farger.
Fra kr 599,90

Marna musselinsengesett

Lekkert sengesett utviklet i samarbeid med influenser Marna Haugen. Sengesettet kommer i myk muslin, en bomullskvalitet som gir en sval, luksuriøs og behagelig følelse mot kroppen.
Fra kr 899,90

Tammy bomullsengesett

Sengesett i slitesterk bomull. Har et et herlig blomstermønster i nydelige farger. Kombiner gjerne med putevar og laken i matchende farger.
Fra kr 499,90

Svante bomullsengesett

Skap julestemning i alle hjemmets rom! Svante sengesett har et lekent design med søte nisser og reinsdyr. Finnes også i barnestørrelser, samt pynteputer og løpere.
kr 399,90 Fra kr 199,00

Gosse bomullsengesett

Skap julestemning i alle hjemmets rom! Gosse sengesett har et trykket mønster av søte nisser. Et design som appellerer til både store og små i juletider.
kr 399,90 Fra kr 199,00

Dingo bomullsengesett

Slitesterkt sengesett i myk bomull. Har et stilig bladmønster i fine høstfarger. Kombiner gjerne med puter og pledd i lignende farger.
Fra kr 499,90
Marius bomullsengesett kongeblå

40%

Marius bomullsengesett kongeblå

Sengesett med det klassiske og originale Mariusmønsteret. Fint både hjemme og på hytta! Finnes i flere farger.
kr 499,90 Fra kr 299,94

Abby bomullsengesett

Mykt sengesett i slitesterk bomull. Har et abstrakt mønster i fine fargenyanser.
Fra kr 499,90

Adine bomullsengesett

Vakkert sengesett i myk bomull. Det stilige blomstermønsteret skaper en fin kontrast mot bunnfargen. Finnes også som gardin.
Fra kr 499,90

Baja bomullsengesett 140x200 beige

Stilig sengesett i myk bomull. Har et trykket grafisk mønster i fine farger. Kombiner gjerne med laken, puter og pledd i matchende farger.
kr 399,90

Berla bomullsengesett

Slitesterkt sengesett i myk bomull. Har et stilig sikksakk mønster i malt stil. Kombiner gjerne med puter og pledd i lignende farger.
Fra kr 499,90

Bora bomullsengesett

Mykt sengesett i slitesterk bomull. Har et flott grafisk mønster med særpreg. Et design som skaper en moderne stil på soverommet.
Fra kr 499,90

Boyan bomullsengesett

Cremefarget sengesett med abstrakt blomstermønster. Dus fargekombinasjon som enkelt kan matches med annet interiør på soverommet.
Fra kr 399,90

Chaia bomullsengesett

Rutete sengesett i myk bomull. Et design som gir soverommet en lun høstfølelse både hjemme og på hytta. Slitesterk kvalitet som tåler mange vask.
Fra kr 499,90

Ferra bomullsengesett

Mykt sengesett i slitesterk bomull. Det vakre naturmønsteret skaper en lun følelse på soverommet. Kombiner gjerne med puter og pledd i jordfarger.
Fra kr 499,90

Fluffi bomullsengesett

Nydelig sengesett i myk bomull. Har et fargerikt mønster som blir et fint blikkfang på soverommet. Kombiner gjerne med putevar og laken i lignende farger.
Fra kr 499,90

Gigi bomullsengesett

Sengesett i myk bomull. Har et grafisk mønster i lekne farger. Et design som gir soverommet et moderne preg! Kombiner gjerne med putevar og laken i lignende farger.
Fra kr 499,90

Ilona bomullsengesett

Småblomstret sengesett i slitesterk bomull. Nydelig design og fine farger som gir soverommet en feminin følelse.
Fra kr 499,90

Ilsa bomullsengesett denimblå

Sengesett i myk og glatt bomull. Har et delikat blomstermønster i fine blåtoner. Kombiner gjerne med putevar og laken i lignende farger.
Fra kr 499,90

Ilsa bomullsengesett støvgrønn

Sengesett i myk og glatt bomull. Har et delikat blomstermønster i nydelige pasteller. Kombiner gjerne med putevar og laken i lignende farger.
Fra kr 75,00

Kandoma bomullsengesett

Stilig sengesett i myk bomull. Har et blått grafisk mønster på lysbeige bunn. Et flott design som skaper et moderne preg på soverommet.
Fra kr 499,90

Loopy bomullsengesett

Sengesett med blått grafisk mønster på cremefarget bunn. Kombiner gjerne med putevar og laken i lignende farger.
Fra kr 399,90

Mikko bomullsengesett

Sengesett i myk og glatt bomull. Har et trykket blomstermønster på ene siden, og er stripete på andre siden. Et moderne design som gir soverommet et vårlig preg! Kombiner gjerne med putevar og laken i lignende farger.
Fra kr 499,90

Nala bomullsengesett

Vakkert sengesett i myk bomull. Har et iøynefallende blomstermønster i akvarellstil. Et design som gir soverommet en feminin følelse.
Fra kr 499,90

Velg blant et vell unike mønstre, fargekombinasjoner og design. Mange av dynetrekkene er tosidige og du velger selv hvilken farge/hvilket mønster du vil ha opp. Sengesettene består av et dynetrekk og et putevar. Kompletter gjerne med et ekstra putevar og et formsydd jerseylaken.


Mykt og komfortabelt sengetøy

Vi mennesker tilbringer en sto del av livet vårt i sengen, dermed blir det desto viktigere å skape en lun, behagelig og eksklusiv atmosfære mens vi sover. Sengesett i bomull er slitesterke, myke og komfortable, noe som er alfa omega for en god natts søvn og bedre livskvalitet. Man skal kunne føle at sengetøyet er av førsteklasses kvalitet. Invester derfor i et av våre bomull sengesett, kompletter gjerne med et laken av bomull eller sateng og drøm deg bort i vakre drømmer, i nytt dynetrekk.

 

Luksus, eleganse og komfort

Med vakkert, mykt og deilig sengetøy skapes den ekstra gode følelsen av luksus, eleganse og sinnsro. Med lange stunder i sengen er det viktig å benytte tiden til avslapping, ro og komfort. Det vakre dynetrekket gir soverommet ditt særpreg og et naturlig uttrykk, og er fin også som dekorasjon. Det er alltid smart å ha ekstra sengesett på plass, slik dine gjester også kan oppleve den deilige bomullen mot huden sin og en god natts søvn når de er på besøk. I vårt sortiment av sengetøy finner du akkurat det du trenger for følelsen av luksus og komfort mens du sover!