Sigve gardin 140x230 rød
Nyhet

50%

Sigve gardin 140x230 rød

Fargen rød gir en følelse av nostalgi og hører for de fleste julen til. Sigve gardin har en julerød farge som skaper et lunt og behagelig uttrykk i rommet. Gardinen er like fin på soverommet som i stuen. En julegardin du kan ta frem år etter år.
kr 299,90 kr 149,95
Janis gardin rød

50%

Janis gardin rød

Julerød gardin i florlett kvalitet. Gardinen er fin alene eller i kombinasjon med tykkere gardiner. Henges opp med rynkebånd på enten gardinstang eller skinne. En klassisk og tidløs julegardin som kan brukes år etter år.
kr 199,90 Fra kr 99,95

Isaq gardin natur

Flott gardin med smart multibånd. Gardinen har en tidløs design og kan enkelt kombineres med andre farger i hjemmet. Finnes i flere farger og størrelser. Tips! Multibåndet på denne gardinen kan også brukes som wavebånd. Les mer under "beskrivelse".
Fra kr 349,90
Preben pynteputetrekk 45x45
Nyhet

3for2

Preben pynteputetrekk 45x45

Morsomt putetrekk med sjarmerende pepperkakemenn. Kommer i strikket bomull og har glidelås i siden. En julepute som vil glede hele familien i juletider. Like fin i barnerommet som i stuen! Kombiner gjerne med andre produkter i serien.
kr 299,90
Toralf pynteputetrekk 45x45
Nyhet

3for2

Toralf pynteputetrekk 45x45

Julen er sterkt preget av tradisjoner og nisser er et naturlig innslag i mange hjem til jul. Toralf putetrekk har et koselig nissemønster som gir den gode følelsen av barndomsjul. En julepute som vil glede både små og store.
kr 199,90
Dido pynteputetrekk 45x45
Nyhet

3for2

Dido pynteputetrekk 45x45

Strikket putetrekk med motiv av en glad hund i julestemning. En koselig julepute for deg som liker en leken og morsom stil til jul. Like fin i barnerommet som i stuen! Kombiner gjerne med andre produkter i serien.
kr 299,90
Didrik pynteputetrekk 45x45
Nyhet

3for2

Didrik pynteputetrekk 45x45

Strikket putetrekk med søt og morsom nisse. En koselig julepute i nostalgisk julestil. Like fin i barnerommet som i stuen! Kombiner gjerne med andre produkter i serien.
kr 299,90
Sigve pynteputetrekk 45x45 rød
Nyhet

3for2

Sigve pynteputetrekk 45x45 rød

Fargen rød gir en følelse av nostalgi og hører for de fleste julen til. Sigve putetrekk har en julerød farge som skaper et lunt og behagelig uttrykk i sofaen. En julepute du kan ta frem år etter år.
kr 129,90
Henrietta pynteputetrekk 45x45

3for2

Henrietta pynteputetrekk 45x45

Koselig juleputetrekk i grov bomullskvalitet. Putetrekket har et trykket mønster av nostalgiske juleornamenter. Perfekt for deg som liker en tradisjonell stil til jul.
kr 179,90
Herbie pynteputetrekk 45x45 cream

3for2

Herbie pynteputetrekk 45x45 cream

Strikket putetrekk med det klassiske motivet av en bil med juletre på taket. En koselig julepute i nostalgisk julestil. Like fin i barnerommet som i stuen! 
kr 299,90
Tomte pledd 130x170 beige

50%

Tomte pledd 130x170 beige

I jula omfavner vi tekstiler med nisser og andre julemotiv. Tomte fleecepledd er trykket med nisser, pakker og pepperkaker. Et design som skaper en koselig og nostalgisk julestemning. Kombiner gjerne med andre produkter i serien.
kr 249,90 kr 124,95
Twister pledd 130x170 cream

50%

Twister pledd 130x170 cream

Koselig julepledd med lekent motiv av en søt hund i julestemning. Et design som vil glede både små og store - tobente og firbente. Like fint i sengen som i sofaen!
kr 249,90 kr 124,95
Jens nisse 8 cm
Nyhet

3for2

Jens nisse 8 cm

Søt og morsom nissefigur med pakke i hånden. Kommer i blank keramikk. En leken dekorfigur i nostalgisk julestil.
kr 79,90
Jesper nisse med LED-lys 13 cm
Nyhet

3for2

Jesper nisse med LED-lys 13 cm

Søt og morsom nissefigur med juletre. Kommer i blank keramikk. Rundt treet er det surret en lysslynge med LED-lys. En leken dekorfigur i nostalgisk julestil.
kr 99,90
Sopphus telysholder 16 cm
Nyhet

3for2

Sopphus telysholder 16 cm

La oss presentere sesongens søteste telysholder! Et sopphus med nisse på taket. Huset har små hull som slipper ut lys når lykten er tent. Et design som skaper julemagi for liten og stor.
kr 199,90
Tittei juleskål 14 cm
Nyhet

3for2

Tittei juleskål 14 cm

Morsom juleskål med sjarmerende nisse som kikker opp fra kanten. En koselig skål med plass til masse julegodteri. Egner seg også til nøtter, småkaker og julegrøt. Eller hvorfor ikke som potte til juleblomster!
kr 169,90
Nissefar julekopp 380 ml
Nyhet

3for2

Nissefar julekopp 380 ml

Sjarmerende julekopp formet som en nisse med glimt i øyet. Romslig modell som egner seg til både gløgg, kakao og te. Eller hvorfor ikke som potte til en svibel, penneholder eller lignende. Perfekt for deg som ønsker en gøyal og morsom stil til jul. Også fin som gave. Kombiner gjerne med andre produkter i serien.
kr 149,90
Nissefar julekrukke 17 cm
Nyhet

3for2

Nissefar julekrukke 17 cm

Sjarmerende julekrukke med lokk. Krukken er formet som en nisse med glimt i øyet. Hva du ønsker å gjemme under luen er valgfritt - pepperkaker, nøtter eller andre godsaker. Perfekt for deg som liker en gøyal og morsom stil til jul. Også fin som gave. Kombiner gjerne med andre produkter i serien.
kr 299,90
Nissefar salt- og peppersett
Nyhet

3for2

Nissefar salt- og peppersett

Smaksett julematen og pynt bordet med fine salt- og pepperkar. Nissefar er et sjarmerende salt- og peppersett med bøsser formet som nisser. Kommer i keramikk og er pakket i en liten eske. Et gøyalt og morsomt innslag på julebordet. Også fint som gave. Kombiner gjerne med andre produkter i serien.
kr 149,90
Bobby nisse med LED-lys 14 cm
Nyhet

3for2

Bobby nisse med LED-lys 14 cm

I jula omfavner vi pynt formet som nisser. Bobby er en leken nissefigur med LED-lys inni. Nissen har utskårne stjerner som lyset skinner gjennom. En morsom dekorfigur som vil glede både små og store.
kr 149,90

Rita pvc rød rute

Rutete voksduk på metervare. Duken beskytter bordet når det er tid for pepperkakebaking, juleverksted og lignende aktiviteter. Kan kan enkelt klippes til ønsket størrelse. Voksduker rakner ikke langs klippekanten, så du trenger ikke å sy etterpå.
kr 199,90
Lotte spisebrikke 30x45 cream
Nyhet

3for2

Lotte spisebrikke 30x45 cream

Med julebrikker skaper man enkelt en koselig stemning rundt bordet. Lotte spisebrikke har et lekent julemotiv av nissefar og nissemor. Kommer i praktisk PVC og kan enkelt skylles eller tørkes med fuktig klut. Et design for deg som liker en nostalgisk stil til jul.
kr 49,90

Twister forkle beige

I jula koser vi oss mye på kjøkkenet - med matlaging, baking og juleverksted. Twister forkle har et trykket mønster av søte hunder i julestemning.  Et design som skaper en leken og morsom julestil på kjøkkenet. Kombiner gjerne med andre produkter i serien.
kr 179,90

Twister kjøkkenhåndkle beige

I jula koser vi oss mye på kjøkkenet. Med julemønstrete kjøkkentekstiler blir stemningen ekstra hyggelig. Twister kjøkkenhåndkle er trykket med søte hunder i julestemning. Et design som skaper en leken og morsom julestil på kjøkkenet. Kombiner gjerne med andre produkter i serien.
kr 99,90

Tomte barneforkle rød

I jula omfavner vi tekstiler med nisser og andre julemotiv. Tomte barneforkle er trykket med nisser, pakker og pepperkaker. Et design som gjør det ekstra koselig på julekjøkkenet. Kombiner gjerne med andre produkter i serien.
kr 129,90

Twister barneforkle

I jula koser vi oss mye på kjøkkenet - med matlaging, baking og juleverksted. Twister barneforkle har et trykket mønster av søte hunder i julestemning. Et design som vil glede de minste pepperkakebakerne. Kombiner gjerne med andre produkter i serien.
kr 129,90

Didrik strikkeklut grå

Strikket klut med søt og morsom nisse. En dekorativ klut i nostalgisk julestil. Praktisk som kjøkkenklut, fin oppi brødkurven eller hvorfor ikke som tøyserviett til borddekkingen.
kr 59,90

Tomte forkle rød

I jula omfavner vi tekstiler med nisser og andre julemotiv. Tomte forkle er trykket med nisser, pakker og pepperkaker. Et design som gjør det ekstra koselig på julekjøkkenet. Kombiner gjerne med andre produkter i serien.
kr 179,90

Tomte gryteklut rød

I jula omfavner vi tekstiler med nisser og andre julemotiv. Tomte gryteklut har et fint motiv av nissemor og nissefar. Et design som gjør det ekstra koselig på julekjøkkenet. Kombiner gjerne med andre produkter i serien.
kr 59,90

Tomte kjøkkenhåndkle cream

I jula omfavner vi tekstiler med nisser og andre julemotiv. Tomte kjøkkenhåndkle er trykket med nisser, pakker og pepperkaker. Et design som gjør det ekstra koselig på julekjøkkenet. Kombiner gjerne med andre produkter i serien.
kr 79,90

Tomte strikkeklut cream

Strikket klut med koselig nisse som ønsker god jul. En dekorativ klut som kan brukes til mye! Praktisk som kjøkkenklut, fin oppi brødkurven eller hvorfor ikke som tøyserviett til borddekkingen.
kr 59,90
Tomte cafegardin rød

50%

Tomte cafegardin rød

Søte kjøkkengardiner med lekent nissemønster. Perfekt for å skape en koselig julestemning på kjøkkenet. Gardinsettet består av en kappe og to undergardiner. Alle fagene har løpegang og kan tres direkte på stangen.
kr 499,90 kr 249,95
Tomte gardinkappe 45x250 rød

50%

Tomte gardinkappe 45x250 rød

Søt gardinkappe med lekent nissemønster. En julegardin som skaper en koselig stemning på julekjøkkenet. Kappen har løpegang og kan tres direkte på stangen. Kombiner gjerne med andre produkter i serien.
kr 249,90 kr 124,95
Bilde av Edel duk
Nyhet

3for2

Edel duk

Et vakkert dekket bord setter stemningen for en god middagsopplevelse. Edel er en klassisk juleduk med jacquardvevet mønster. En elegant duk du kan hente frem år etter år. Duken tørker fort etter vask og er enkel å stryke. Finnes i flere størrelser slik at du kan finne en som passer perfekt til ditt bord.
Fra kr 349,90
Nissetid glassbrikker 4pk
Nyhet

3for2

Nissetid glassbrikker 4pk

4-pk glassbrikker i blank keramikk med gullkant. Brikkene er trykte med et søtt nissemotiv. Perfekt når du skal dekke bordet til både julefrokost og -middag. Kommer fint innpakkede med bånd rundt. Kan også brukes som lysfat, eller som en bitteliten asjett til en godsak eller to. 
kr 249,90
Gledelig julekopp 330 ml
Nyhet

3for2

Gledelig julekopp 330 ml

Koselig julekopp med lekent nissemotiv. Koppen egner seg til både gløgg, kakao, kaffe og te. Perfekt om du skal dekke på til julefrokost, julelunsj eller kose deg med gløgg i sofaen. Også fin som gave! Kombiner gjerne med andre produkter i serien.
kr 99,90
Gledelig juleskål 13 cm
Nyhet

3for2

Gledelig juleskål 13 cm

Koselig juleskål med lekent nissemotiv. Kan brukes til både godteri, nøtter og julegrøt. Perfekt om du skal dekke på til julefrokost, julelunsj eller kose deg med konfekt i sofaen. Også fin som gave! Kombiner gjerne med andre produkter i serien.
kr 149,90
Gledelig salt- og peppersett
Nyhet

3for2

Gledelig salt- og peppersett

Smaksett julematen og pynt bordet med fine salt- og pepperkar. Gledelig salt- og peppersett har et koselig og lekent nissemotiv. Bøssene kommer i keramikk og er pakket i en liten eske. Dekorative og praktiske til alle julens måltider. Også fine som gave. Kombiner gjerne med andre produkter i serien.
kr 129,90

Pipp kjøkkenhåndkle cream

I løpet av jula bruker vi mye tid på kjøkkenet. Med julemønstrete kjøkkentekstiler blir stemningen ekstra hyggelig. Pipp kjøkkenhåndkle har et trykket mønster av søte fugler med nisseluer. Perfekt for deg som liker en nostalgisk og koselig stil på julekjøkkenet.
kr 79,90

Wooly gryteunderlag Ø21 rød

Håndlaget kjeleunderlag i resirkulert ull. Har et mykt og naturlig utseende. Beskytter bordet for varme gryter og stekepanner. Finnes i flere fine farger.
kr 179,90
Pipp cafegardin cream

50%

Pipp cafegardin cream

Fine kjøkkengardiner med lekent julemotiv. Har et trykket mønster av søte fugler med nisseluer. Perfekt for å skape en koselig stemning på det nostalgiske julekjøkkenet. Gardinsettet består av en kappe og to undergardiner. Alle fagene har løpegang og kan tres direkte på stangen.
kr 499,90 kr 249,95
Pipp gardinkappe 45x250 cream

50%

Pipp gardinkappe 45x250 cream

Fin gardinkappe med lekent julemotiv. Har et trykket mønster av søte fugler med nisseluer. En julegardin som skaper koselig stemning på det nostalgiske julekjøkkenet. Kappen har løpegang og kan tres direkte på stangen. Kombiner gjerne med andre produkter i serien.
kr 249,90 kr 124,95

Pipp grillvott cream

I løpet av jula lager vi mye mat, baker pepperkaker og annen julebakst. Med julemønstrete kjøkkentekstiler blir stemningen ekstra hyggelig. Pipp grillvott har motiv av en søt fugl med nisselue. Perfekt for deg som liker en nostalgisk og koselig stil på julekjøkkenet.
kr 79,90

Pipp gryteklut cream

I løpet av jula lager vi mye mat, baker pepperkaker og annen julebakst. Med julemønstrete kjøkkentekstiler blir stemningen ekstra hyggelig. Pipp gryteklut har motiv av en søt fugl med nisselue. Perfekt for deg som liker en nostalgisk og koselig stil på julekjøkkenet.
kr 59,90
Pipp duk 90x90 cream

3for2

Pipp duk 90x90 cream

Liten juleduk med lekent julemotiv. Har et trykket mønster av søte fugler med nisseluer. En duk som skaper en nostalgisk og koselig stemning i alle rom. Perfekt størrelse til et sidebord, stuebord eller mindre kjøkkenbord. Kombiner gjerne med andre produkter i serien.
kr 199,90
Pipp spisebrikke 35x45 natur
Nyhet

3for2

Pipp spisebrikke 35x45 natur

Koselig julespisebrikke i grov bomullskvalitet. Brikken har et trykket mønster av søte fugler med nisseluer. Perfekt for å skape en nostalgisk og koselig julestemning rundt bordet. Fin alene eller oppå en større duk. Kombiner gjerne med andre produkter i serien.
kr 99,90
Balder juletrepynt

3for2

Balder juletrepynt

Nydelig vofs med fin nisselue. En dekorasjon som gir juletreet et nostalgisk uttrykk. Også søt som bordpynt eller som del av et koselig stilleben. Miks og match med annen morsom pynt - nisser, sukkertøystokker og julepynt lagd av barna.
kr 79,90
Bilde av Hjerte julekule
Nyhet

3for2

Hjerte julekule

Rød julekule med søt hjerteform. Som en ekstra detalj er kulen dekorert med glitter i sølv. En klassisk kule som gir juletreet et elegant uttrykk. Kan også henges i vinduet eller brukes til borddekking.
kr 59,90
Natalie julekule
Nyhet

3for2

Natalie julekule

Blank julekule i grønt glass. Et naturinspirert design i nordisk stil. Det gullfargete bladmønsteret er dekorert med fine perler. Vakker i juletreet, hengende i vinduet eller som bordpynt. Også fin på et fat i miks med andre kuler.
kr 59,90
Emma julekule
Nyhet

3for2

Emma julekule

Blank julekule i hvitt glass. Kulen er dekorert med glitrende reinsdyr og krisstorn. Et intrikat mønster med fine detaljer. Perfekt for deg som liker en klassisk julestil med nostalgisk preg. Vakker i juletreet, hengende i vinduet eller som bordpynt. Også fin på et fat i miks med andre kuler.
kr 59,90
Jamie julekule
Nyhet

3for2

Jamie julekule

Rutete kule i rødt og grønt - klassiske farger vi forbinder med jul. Som en ekstra detalj er kulen dekorert med glitter. En kule som gir juletreet et elegant uttrykk. Kan også henges i vinduet eller brukes som bordpynt. Også fin på et fat i miks med andre kuler.
kr 59,90
Joanna julekule
Nyhet

3for2

Joanna julekule

Gullfarget julekule i glass. Kulen har et glitrende bladmotiv og er dekorert med perler. Et intrikat mønster med fine detaljer. Perfekt for deg som liker en klassisk og elegant julestil. Vakker i juletreet, hengende i vinduet eller som bordpynt. Også fin på et fat i miks med andre kuler.
kr 59,90
Juliet julekule
Nyhet

3for2

Juliet julekule

Nydelig julekule i klassisk stil. Kulen har en dyp, julerød farge og er dekorert med glitter. En julekule som gir treet et elegant uttrykk. Kan også henges i vinduet eller brukes som bordpynt. Også fin på et fat i miks med andre kuler.
kr 59,90
Bamse juletrepynt 8 cm
Nyhet

3for2

Bamse juletrepynt 8 cm

Jula er ekstra viktig for barna! Bamse er en søt teddybjørn i nostalgisk stil. Den er vakker i juletreet, som pynt på en pakke, eller som del av et koselig stilleben. Bamse kan også brukes som en utradisjonell serviettring! Lag en løkke av båndet å tre servietten gjennom.
kr 79,90
Fido juletrepynt 7 cm
Nyhet

3for2

Fido juletrepynt 7 cm

Jula er ekstra viktig for barna! Fido er en søt hund pakket som gave. En morsom juledekorasjon som vil glede de minste. Vakker i juletreet, som bordpynt eller som del av et koselig stilleben. Miks med annen nostalgisk pynt - nisser, sukkertøystokker og julepynt lagd av barna.
kr 79,90
Gladnissen juletrepynt 9 cm
Nyhet

3for2

Gladnissen juletrepynt 9 cm

Ingen jul uten nisser! Gladnissen er en søt juledekorasjon i nostalgisk stil. Nydelig i juletreet, som pynt på en pakke, eller som del av et koselig stilleben. Gladnissen kan også brukes som en utradisjonell serviettring! Lag en løkke av båndet å tre servietten gjennom.
kr 89,90
Tomte gavesekk 70x95 natur
Nyhet

3for2

Tomte gavesekk 70x95 natur

Koselig gavesekk i jute. Stor modell med plass til masse pakker i. Har et trykket motiv av en søt nissefamilie. Et design som passer perfekt i det nostalgiske julehjem. 
kr 249,90

Tomte juletreunderlag Ø100 rød

Koselig juletreduk i jute. Stor modell med plass til masse pakker oppå. Har et trykket mønster av nisser, pakker og pepperkaker rundt kanten. Et design som passer perfekt i det nostalgiske julehjem. 
kr 249,90
Rilla kubbelys 15 cm rød
Nyhet

3for2

Rilla kubbelys 15 cm rød

I I julesesongen pynter vi gjerne bordet med levende lys. Rilla kubbelys brenner med jevn og fin flamme, soter minimalt og inneholder ikke skadelige stoffer. Den røde fargen gjør borddekkingen ekstra lun og koselig.
kr 79,90
Grace kubbelys 14 cm rød
Nyhet

3for2

Grace kubbelys 14 cm rød

Levende lys gir god julestemning! Grace kubbelys brenner med jevn og fin flamme, soter minimalt og inneholder ikke skadelige stoffer. Lyset har blank overflate og glitrende motiv i gull. Et lys som gjør borddekkingen ekstra elegant og koselig.
kr 119,90
Nostalgi kubbelys 14 cm hvit
Nyhet

3for2

Nostalgi kubbelys 14 cm hvit

Ingen jul uten levende lys! Nostalgi kubbelys brenner med jevn og fin flamme, soter minimalt og inneholder ikke skadelige stoffer. Lyset er trykket med klassiske juleornamenter. Et dekorativt lys som skaper en nostalgisk julestemning.
kr 119,90
Mistletoe 2pk kronelys 19 cm hvit
Nyhet

3for2

Mistletoe 2pk kronelys 19 cm hvit

Med levende lys blir atmosfæren rundt julebordet ekstra hyggelig. Mistletoe kronelys har et dekkende mønster av kristtorn. Perfekt for deg som liker en nostalgisk julestil. Lysene brenner med jevn og fin flamme, soter minimalt og inneholder ikke skadelige stoffer.
kr 99,90
Nissefin 2pk kronelys 19 cm hvit
Nyhet

3for2

Nissefin 2pk kronelys 19 cm hvit

Med levende lys på julebordet skaper man stemning på et blunk. Nissefin kronelys har et koselig nissemotiv opptil. Lysene brenner med jevn og fin flamme, soter minimalt og inneholder ikke skadelige stoffer. Morsom design som vil glede både store og små. 
kr 99,90
Dompap lykt 10 cm
Nyhet

3for2

Dompap lykt 10 cm

Dompapen forbindes ofte med jul og vinter. "Dompap" er en lyslykt trykket med de vakre fuglene. Lykten kommer i frostet glass og passer til både små og store telys. Perfekt for deg som liker en nostalgisk stil i julehjemmet.
kr 149,90
Dompap gardinkappe 45x250

50%

Dompap gardinkappe 45x250

Naturfarget gardinkappe med innslag av lin og broderte fugler. En vakker julegardin inspirert av nordiske juletradisjoner. Kappen har løpegang og kan tres direkte på stangen. Kombiner gjerne med andre produkter i serien.
kr 299,90 kr 149,95
Dompap bordløper 40x120

3for2

Dompap bordløper 40x120

En løper er ikke bare dekorativ men beskytter også bordet mot stearindrypp fra lys. Dompap er en naturfarget juleløper med klassisk julemønster. Løperen har innslag av lin og er brodert med vakre fugler. Et design inspirert av nordiske juletradisjoner. Kombiner gjerne med andre produkter i serien.
kr 199,90
Dompap cafegardin

50%

Dompap cafegardin

Fine kjøkkengardiner med julemotiv. Gardinene er naturfarget, har innslag av lin og er brodert med vakre fugler. Et design inspirert av nordiske juletradisjoner. Gardinsettet består av en kappe og to undergardiner. Alle fagene har løpegang og kan tres direkte på stangen.
kr 549,90 kr 274,95
Dompap serviett 33x40

3for2

Dompap serviett 33x40

Med fine servietter dekker man enkelt et vakkert bord til jul. Disse serviettene har en rektangulær form og et vakkert motiv av en dompap-fugl. Et design inspirert av nordiske juletradisjoner.
kr 49,90
Petrina telysholder 7 cm rød
Nyhet

3for2

Petrina telysholder 7 cm rød

Lys opp julehjemmet med tente lys! Petrina er en koselig telysholder i glass med riller. Den røde fargen skaper en varm og lun glød når lyset er tent. En lykt som blir nydelig på julebordet. 
kr 59,90
Stemning duk

3for2

Stemning duk

Koselig juleduk med stemningsfull design. Duken er trykket med nisser, julehjerter og andre tradisjonelle juleornamenter. Det nostalgiske julemønsteret passer til alle anledninger under høytiden. En duk som gir garantert julestemning til både frokost, lunsj og middag.
Fra kr 399,90
Stemning duk 90x90 cream

3for2

Stemning duk 90x90 cream

Liten juleduk i stemningsfull design. Duken er trykket med nisser, julehjerter og andre tradisjonelle juleornamenter. Det nostalgiske julemønsteret passer til alle anledninger under høytiden. Dekorativ på både sidebord, stuebord og kjøkkenbord.
kr 199,90

Julius bomullsengesett

Ingen jul uten nisser! Julius sengesett har et lekent juledesign som vil glede både voksne og barn. Sengesettet kommer i myk bomull og er trykket med nisser, pakker og polkastenger. Perfekt for å skape en magisk julestemning på soverommet.
Fra kr 199,00

Twister bomullsengesett 100x140

Julen er spesielt viktig for barna! Twister sengesett har et morsomt mønster av lekne hunder i julemodus. Et design som skaper en magisk stemning på barnerommet. Finnes i flere størrelser.
kr 179,00

Twister bomullsengesett 140x200

Julen er spesielt viktig for barna! Twister sengesett har et morsomt mønster av lekne hunder i julemodus. Et design som skaper en magisk stemning på barnerommet. Finnes i flere størrelser.
kr 199,00

Twister bomullsengesett 80x100

Julen er spesielt viktig for barna! Twister sengesett har et morsomt mønster av lekne hunder i julemodus. Et design som skaper en magisk stemning på barnerommet. Finnes i flere størrelser.
kr 149,00

Twister putevar 50x70

Det er ikke så mye som skal til for å skape julestemning på barnerommet. Twister er et morsomt putevar trykket med glade hunder i julestemning. Putevaret passer til standard hodepute. Kombiner gjerne med andre produkter i serien.
kr 129,90

Svante bomullsengesett

Skap julestemning i alle hjemmets rom! Svante sengesett gir den ekte gode følelsen av barndomsjul. Sengesettet kommer i myk bomull og er trykket med søte nisser og reinsdyr. Et design som vil glede både små og store under høytiden.
Fra kr 199,00
Dido julestrømpe 50 cm cream
Nyhet

3for2

Dido julestrømpe 50 cm cream

Koselig julestrømpe med nedbrettet kant i pusete stoff. Strømpen har yttertrekk av strikket bomull og innside av filt. Morsom design med glad hund i julestemning. Heng den opp over peisen, på sengegavlen, en krok på veggen eller lignende sted. Så er det bare å vente i spenning på hva nissen har fylt den med.
kr 299,90
Preben julestrømpe 50 cm grønn
Nyhet

3for2

Preben julestrømpe 50 cm grønn

Sjarmerende julestrømpe med nedbrettet kant i pusete stoff. Strømpen har yttertrekk av strikket bomull og innside av filt. Morsom design med pepperkakemenn, pakker og polkastenger. Heng den opp over peisen, på sengegavlen, en krok på veggen eller lignende sted. Så er det bare å vente i spenning på hva nissen har fylt den med.
kr 299,90
Didrik julestrømpe 50 cm grå
Nyhet

3for2

Didrik julestrømpe 50 cm grå

Morsom julestrømpe med søt nisse. Strømpen har yttertrekk av strikket bomull og innside av filt. En strømpe i koselig og nostalgisk julestil! Heng den opp over peisen, på sengegavlen, en krok på veggen eller lignende sted. Så er det bare å vente i spenning på hva nissen har fylt den med.
kr 299,90
Jul julestrømpe 45 cm rød
Nyhet

3for2

Jul julestrømpe 45 cm rød

Tradisjonelt er julestrømpen forbeholdt nissen slik at han har noe å legge pakkene i om natten, men strømpen kan også brukes som pynt. "Jul" er en foret julestrømpe med broderier og rutemønstret kant. En klassisk og nostalgisk strømpe du kan bruke år etter år. Perfekt størrelse til å gjemme små pakker og godsaker. Skal du i juleselskap? Bruk strømpen som gavepose og fyll den med noe godt til vertskapet!
kr 199,90
Bessie julestrømpe 53 cm cream

3for2

Bessie julestrømpe 53 cm cream

Foret julestrømpe i mykt teddystoff. Romslig modell med plass til både små og store pakker. Heng den opp over peisen, på sengegavlen, dørhåndtaket eller lignende sted. En dekorativ strømpe som kan brukes jul etter jul.
kr 249,90
Bessie julestrømpe 53 cm rød

3for2

Bessie julestrømpe 53 cm rød

Foret julestrømpe i mykt teddystoff. Romslig modell med plass til både små og store pakker. Heng den opp over peisen, på sengegavlen, dørhåndtaket eller lignende sted. En dekorativ strømpe som kan brukes jul etter jul.
kr 249,90
Elias nisse 38 cm
Nyhet

3for2

Elias nisse 38 cm

Koselig tøynisse med strikkede klær og mykt skjegg. En nostalgisk nisse som skaper den gode julefølelsen i ethvert hjem. Like fin på barnerommet som i stuen.
kr 249,90
Eddie nisse med uttrekksben 80/125 cm

3for2

Eddie nisse med uttrekksben 80/125 cm

I det nostalgiske julehjem er ofte nisser et fast innslag. Eddie er en gøyal tøynisse med uttrekkbare ben. På det laveste er han 80 cm, og det høyeste 125 cm. En morsom nissefigur som vil glede både store og små.
kr 499,90
Alexander nisse 42 cm rød

3for2

Alexander nisse 42 cm rød

Koselig tøynisse med lue og votter i strikket bouclé. Nissen er tung i bunn, noe som gjør at han sitter stødig. En nostalgisk nisse som skaper den gode julefølelsen i ethvert hjem. Like fin på barnerommet som i stuen.
kr 299,90
Bilde av Kvisten lykt 10 cm
Nyhet

3for2

Kvisten lykt 10 cm

Ingen jul uten kongler, granbar og levende lys. Kvisten er en vakker lykt i delvis frostet glass, noe som gir en koselig lyseffekt. Lykten har et trykket julemotiv i nostalgisk stil. Passer til både små og store telys. Kan også brukes som potte til mindre juleblomster.
kr 179,90
Tretil duk 85x85 rød

3for2

Tretil duk 85x85 rød

Liten duk med julemønster. Duken har broderte juletrær og hullsøm rundt kanten. En vakker juleduk som er dekorativ på både sidebord, salongbord og mindre kjøkkenbord.
kr 299,90
Ginger pepperkakehus med LED-lys 16 cm
Nyhet

3for2

Ginger pepperkakehus med LED-lys 16 cm

Ingen jul uten pepperkaker og tente lys. Med Ginger pepperkakehus for du to i en. Et koselig pyntet pepperkakehus med fine detaljer og LED-lys inni. Pynt som skaper en magisk stemning i julehjemmet.
kr 329,90
Jolly juletre 17 cm
Nyhet

3for2

Jolly juletre 17 cm

Vakkert miniatyrtre med et lite dryss av glitter. Dekorativt på bordet eller i en hylle. Samle gjerne flere, miks med pynt og lag en koselig julelandsby! Også fint i et stilleben, blandet med lykter, lys og annen pynt. 
kr 49,90
Jolly juletre 21 cm
Nyhet

3for2

Jolly juletre 21 cm

Vakkert miniatyrtre med et lite dryss av glitter. Dekorativt på bordet eller i en hylle. Samle gjerne flere, miks med pynt og lag en koselig julelandsby! Også fint i et stilleben, blandet med lykter, lys og annen pynt. 
kr 69,90
Henrietta liten løper 40x100

3for2

Henrietta liten løper 40x100

Liten bordløper i grov bomullskvalitet. Løperen har et trykket mønster av nostalgiske juleornamenter. Perfekt størrelse for salongbord, sidebord og skjenk. Også fin på spisebordet.
kr 149,90
Berries julekrans med LED 40 cm

3for2

Berries julekrans med LED 40 cm

Vakker julekrans med grankvister, kongler og bær. Rundt kransen er det surret en lyslenke med LED-lys. Kan henges på veggen, settes på en hylle eller plasseres på døren. En klassisk juledekorasjon som skaper en koselig stemning i ethvert hjem.
kr 399,90
Erke kristorn kvist

3for2

Erke kristorn kvist

Kristtorn er tradisjonelt knyttet til jula. En dekorativ plante som gir en nostalgisk følelse. Erke er en knustig kvist som står seg hele jula og kan brukes til mye. Putt den i en vase, bruk den liggende som bordpynt eller surr den rundt en krans. Stilken kan bøyes eller kuttes til ønsket lengde.
kr 49,90
Trulte konglekvist

3for2

Trulte konglekvist

Mange bruker furukvister og kongler som pynt i jula. Trulte er en knustig konglekvist i naturtro farge. Kvisten kan brukes til mye. Putt den i en vase og pynt den med juletrepynt, bruk den liggende som bordpynt eller surr en lysslynge rundt og heng den på veggen. Stilken kan bøyes eller kuttes til ønsket lengde.
kr 49,90
Turte kvist med røde bær

3for2

Turte kvist med røde bær

Kunstig kvist med røde bær. En tradisjonell dekorasjon som gir en nostalgisk følelse i julehjemmet. Vakker alene eller i en bukett med flere. Kan også brukes som bordpynt liggende oppå duken.
kr 49,90