Julebaderom

Det er minst like hyggelig å glede seg til julen som å feire den, og en viktig del av å glede seg til jul er å pynte og gjøre alt klart. Husvask, handling og pynting hjemme er koselige gjøremål på mørke kvelder.

Hos Princess har vi juleinteriør for alle husets rom, også baderommet. Det finnes jo ikke noe bedre enn et stort, mykt håndkle etter et varmt bad, og i desember er det ekstra hyggelig når det er et håndkle med en liten nisse eller juletremønster på. Julehåndklær er også hyggelig for gjester som er på besøk i juletiden, og et julebaderom med koselige motiver gjør at man ikke mister julestemningen på noe tidspunkt.

Hjerter, juletrær og julenisser 

Vi har mange flotte håndklær i ulike farger og størrelser, og flere av motivene er tilgjengelig i ulike størrelser slik at man kan få badehåndkle og håndhåndkle i samme mønster. Håndklær med julemotiv av reinsdyr, nøtteknekkere, snøfnugg, juletrær og selvfølgelig nisser, eller håndklær til gjestene med pent brodert juletre nederst, og ønske om god jul er perfekt for å skape stemning på julebaderommet.
  

Effektiv handel på nett 

For de som er for travle til å bruke timevis på julehandelen er kjekt å gjøre unna handelen i nettbutikken, hvor man kan bla gjennom mange artikler på kort tid. Det er også praktiske leveringsbetingelser ved netthandel, du kan få levering på døren i de fleste byer og tettsteder. Du kan betale med vipps, og det er åpent kjøp i 30 dager.