Julesengetøy

Sengetøy er noe man aldri får nok av, og enten du ser etter sengetøy for gjester som kommer på besøk til jul, eller til de minste, er det mye fint å velge blant hos Princess. Særlig de minste synes det er gjevt å legge seg i julesengetøy, julen er jo tross alt barnas høytid.

Julesengetøy for barn i hvit bomull med søte, små nisser er både behagelig å sove i, og koselig å legge seg i. For de som synes det blir litt mye å ha fullt sengesett med julemotiv kan man velge å kjøpe bare putetrekk.

Klassisk bomull, myk flanell og deilig sateng

Bomull er et naturlig og behagelig stoff for sengetøy, og hos Princess kan du få sengesett med julenisser i bomull. For de som vil ha et mykt sengesett til jul er flanell av børstet bomull en sikker vinner, velg mellom flere  vinter- og julemotiv eller nostalgisk korsstingmønster med snøfnugg. Hvis du ønsker deg en litt mer luksuriøs følelse er sateng et supert valg, et mykt og slitesterkt bomullsstoff av høy kvalitet. For de som bare leter etter putetrekk er det mange motiver og farger å velge mellom, blant annet putetrekk med reinsdyr og  julenisser.

Enkelt å handle sengetøy på nett

Mange er travle i førjulstiden, og det kan være masete å gå i butikker rett før jul når alle andre også er ute for å gjøre julehandel. Nå kan du handle julesengesett i nettbutikken, og det er raskt og enkelt. Det er også praktiske leveringsbetingelser, du kan få levering på døren i de fleste byer og tettsteder. Du kan betale med vipps, og det er åpent kjøp i 30 dager.