Julesengetøy

Sengetøy er noe man aldri får nok av, og enten du ser etter sengetøy for gjester som kommer på besøk til jul, eller til de minste, er det mye fint å velge blant hos Princess. Særlig de minste synes det er gjevt å legge seg i julesengetøy, julen er jo tross alt barnas høytid.

Sorter etter :
Se som Nett Liste
Vise :

Henrietta flanellsengesett

Mønstret flanellsengesett med klassiske juleornamenter. Et koselig design som vil appellere til både barn og voksne i juletider. Kombiner gjerne med et flanellslaken.
kr 399,90 Fra kr 199,00

Holiday putevar 50x70 cream

Vakkert juleputevar til standard hodepute. Har et klassisk julemotiv som skaper julestemning på soverommet! Kan kombineres med flere av våre sengesett.
kr 149,90

Svante bomullsengesett

Skap julestemning i alle hjemmets rom! Svante sengesett har et lekent design med søte nisser og reinsdyr. Finnes også i barnestørrelser, samt pynteputer og løpere.
kr 399,90 Fra kr 199,00

Svante bomullsengesett 100x140 cream

Barnesengesett til juniorseng. Sengesettet har et lekent design med søte nisser og reinsdyr. Finnes også i voksenstørrelser, samt pynteputer og løpere.
kr 349,90 kr 179,00

Svante bomullsengesett 80x100 cream

Babysengesett til sprinkelseng. Sengesettet har et lekent design med søte nisser og reinsdyr. Finnes også i voksenstørrelser, samt pynteputer og løpere.
kr 249,90 kr 149,00

Svante putevar 50x70 cream

Koselig juleputevar til standard hodepute. Søtt nissemønster som skaper julestemning! Kan kombineres med flere av våre sengesett.
kr 129,90

Gosse bomullsengesett

Skap julestemning i alle hjemmets rom! Gosse sengesett har et trykket mønster av søte nisser. Et design som appellerer til både store og små i juletider.
kr 399,90 Fra kr 199,00
Jules satengsengesett

50%

Jules satengsengesett

Mykt og deilig satengsengesett med vakkert julemønster. Kombinasjonen av de dunkle og varme fargene skaper en lun stemning på soverommet. Kombiner gjerne med satenglaken.
kr 699,90 Fra kr 349,95
Marissa satengsengesett

50%

Marissa satengsengesett

Vakkert satengsengesett med klassisk julemønster. Nydelig design som skaper julestemning på soverommet. Kombiner gjerne med satenglaken og store hotellputer.
kr 699,90 Fra kr 349,95

Feliz putevar 70x100 mørk rød

Hotellputevar i myk velourkvalitet. Har en nydelig rød farge som kler julesoverommet godt.
kr 249,90

Julesengetøy for barn i hvit bomull med søte, små nisser er både behagelig å sove i, og koselig å legge seg i. For de som synes det blir litt mye å ha fullt sengesett med julemotiv kan man velge å kjøpe bare putetrekk.

Klassisk bomull, myk flanell og deilig sateng

Bomull er et naturlig og behagelig stoff for sengetøy, og hos Princess kan du få sengesett med julenisser i bomull. For de som vil ha et mykt sengesett til jul er flanell av børstet bomull en sikker vinner, velg mellom flere  vinter- og julemotiv eller nostalgisk korsstingmønster med snøfnugg. Hvis du ønsker deg en litt mer luksuriøs følelse er sateng et supert valg, et mykt og slitesterkt bomullsstoff av høy kvalitet. For de som bare leter etter putetrekk er det mange motiver og farger å velge mellom, blant annet putetrekk med reinsdyr og  julenisser.

Enkelt å handle sengetøy på nett

Mange er travle i førjulstiden, og det kan være masete å gå i butikker rett før jul når alle andre også er ute for å gjøre julehandel. Nå kan du handle julesengesett i nettbutikken, og det er raskt og enkelt. Det er også praktiske leveringsbetingelser, du kan få levering på døren i de fleste byer og tettsteder. Du kan betale med vipps, og det er åpent kjøp i 30 dager.