Juletrepynt

Julen er en tid fylt med tradisjoner og minner, og ingenting er mer sentralt i denne feiringen enn juletrepynten. For mange av oss representerer julekuler en del av juletradisjonene, hvor hvert ornament har sin egen historie og betydning. I vår nettbutikk finner du et bredt utvalg av juletrepynt som vil passe inn i ethvert hjem og enhver julestil.

Sorter etter :
Se som Nett Liste
Vise :
Balder juletrepynt

3for2

Balder juletrepynt

Nydelig vofs med fin nisselue. En dekorasjon som gir juletreet et nostalgisk uttrykk. Også søt som bordpynt eller som del av et koselig stilleben. Miks og match med annen morsom pynt - nisser, sukkertøystokker og julepynt lagd av barna.
kr 79,90
Estrella julekule

3for2

Estrella julekule

Gullfarget julekule med et dryss av glitter. Den nostalgiske formen bryter fint mot runde juletrekuler. Vil du ha et juletre i nordisk stil, miks med kuler i naturfarger. Foretrekker du et elegant juletre i klassisk stil, miks med kuler i rødt og gull.
kr 59,90
Sopp juletrepynt

3for2

Sopp juletrepynt

Søt sopp i julens fine farger. En gøyal dekorasjon i nostalgisk stil. Soppen er utstyrt med klips, noe som gjør det enkelt å feste den til juletreet. Kan også brukes til borddekking eller som pynt på pakker. Miks og match med annen morsom pynt - nisser, sukkertøystokker og julepynt lagd av barna.
kr 59,90
Bilde av Hjort juletrepynt

3for2

Hjort juletrepynt

Sverger du til en nordisk og naturlig julestil? Hjort juletrepynt er en nydelig julekule i naturtro farge. Et design inspirert av skogen. Som en ekstra detalj er hornene dekorert med et dryss av glitter. Vakker i juletreet, hengende i vinduet eller som bordpynt. Miks og match med annen pynt i samme stil.
kr 99,90
Disco julekule

3for2

Disco julekule

På med finstasen og penskor! Med Disco julekule blir det dans i julehjemmet. Kulen kommer i glass og har speildekor. En elegant og gøyal kule som skaper blikkfang i treet. Kan også henges i vinduet, brukes som bordpynt, eller puttes oppi en skål med andre kuler.
kr 59,90
Colin julekule

3for2

Colin julekule

Gullfarget julekule med vinterlig motiv av en hjort. Et naturinspirert design i nordisk stil. Kulen er delvis gjennomsiktig, og som en ekstra detalj fylt med isoporkuler som etterligner snø. En forseggjort kule som skaper blikkfang i juletreet. Også fin på et fat i miks med andre kuler.
kr 59,90
Harriet julekule

3for2

Harriet julekule

Champagnefarget julekule dekket med glitter. Et design som lar juletreet skinne litt ekstra. Kan enkelt matches med annen juletrepynt. Vil du ha et juletre i nordisk stil, miks med kuler i naturfarger. Foretrekker du et elegant juletre i klassisk stil, miks med kuler i rødt og gull.
kr 59,90
Bilde av Hjerte julekule

3for2

Hjerte julekule

Rød julekule med søt hjerteform. Som en ekstra detalj er kulen dekorert med glitter i sølv. En klassisk kule som gir juletreet et elegant uttrykk. Kan også henges i vinduet eller brukes til borddekking.
kr 59,90
Natalie julekule

3for2

Natalie julekule

Blank julekule i grønt glass. Et naturinspirert design i nordisk stil. Det gullfargete bladmønsteret er dekorert med fine perler. Vakker i juletreet, hengende i vinduet eller som bordpynt. Også fin på et fat i miks med andre kuler.
kr 59,90
Sarah julekule

3for2

Sarah julekule

Pynt som glitrer skaper magi i ethvert julehjem. Sarah er en gullfarget julekule med glitter. En forseggjort kule som skaper blikkfang i treet. Vil du ha et juletre i nordisk stil, miks med kuler i naturfarger. Foretrekker du et elegant juletre i klassisk stil, miks med kuler i rødt og gull.
kr 59,90
Emma julekule

3for2

Emma julekule

Blank julekule i hvitt glass. Kulen er dekorert med glitrende reinsdyr og krisstorn. Et intrikat mønster med fine detaljer. Perfekt for deg som liker en klassisk julestil med nostalgisk preg. Vakker i juletreet, hengende i vinduet eller som bordpynt. Også fin på et fat i miks med andre kuler.
kr 59,90
Jamie julekule

3for2

Jamie julekule

Rutete kule i rødt og grønt - klassiske farger vi forbinder med jul. Som en ekstra detalj er kulen dekorert med glitter. En kule som gir juletreet et elegant uttrykk. Kan også henges i vinduet eller brukes som bordpynt. Også fin på et fat i miks med andre kuler.
kr 59,90
Joanna julekule

3for2

Joanna julekule

Gullfarget julekule i glass. Kulen har et glitrende bladmotiv og er dekorert med perler. Et intrikat mønster med fine detaljer. Perfekt for deg som liker en klassisk og elegant julestil. Vakker i juletreet, hengende i vinduet eller som bordpynt. Også fin på et fat i miks med andre kuler.
kr 59,90
Juliet julekule

3for2

Juliet julekule

Nydelig julekule i klassisk stil. Kulen har en dyp, julerød farge og er dekorert med glitter. En julekule som gir treet et elegant uttrykk. Kan også henges i vinduet eller brukes som bordpynt. Også fin på et fat i miks med andre kuler.
kr 59,90
Mack julekule

3for2

Mack julekule

Polkastriper er i vinden! Mack julekule har hvite og julerøde striper. Et design inspirert av den klassiske sukkertøystokken. Vil du ha et juletre i leken stil, miks med andre gøyale kuler. Foretrekker du et juletre i elegant stil, miks med kuler i rødt og gull. Kulen kan også brukes som bordpynt eller som del av et lekkert stilleben.
kr 59,90
Bamse juletrepynt 8 cm

3for2

Bamse juletrepynt 8 cm

Jula er ekstra viktig for barna! Bamse er en søt teddybjørn i nostalgisk stil. Den er vakker i juletreet, som pynt på en pakke, eller som del av et koselig stilleben. Bamse kan også brukes som en utradisjonell serviettring! Lag en løkke av båndet å tre servietten gjennom.
kr 79,90
Fido juletrepynt 7 cm

3for2

Fido juletrepynt 7 cm

Jula er ekstra viktig for barna! Fido er en søt hund pakket som gave. En morsom juledekorasjon som vil glede de minste. Vakker i juletreet, som bordpynt eller som del av et koselig stilleben. Miks med annen nostalgisk pynt - nisser, sukkertøystokker og julepynt lagd av barna.
kr 79,90
Gladnissen juletrepynt 9 cm

3for2

Gladnissen juletrepynt 9 cm

Ingen jul uten nisser! Gladnissen er en søt juledekorasjon i nostalgisk stil. Nydelig i juletreet, som pynt på en pakke, eller som del av et koselig stilleben. Gladnissen kan også brukes som en utradisjonell serviettring! Lag en løkke av båndet å tre servietten gjennom.
kr 89,90
Tomte gavesekk 70x95 natur

3for2

Tomte gavesekk 70x95 natur

Koselig gavesekk i jute. Stor modell med plass til masse pakker i. Har et trykket motiv av en søt nissefamilie. Et design som passer perfekt i det nostalgiske julehjem. 
kr 249,90

Tomte juletreunderlag Ø100 rød

Koselig juletreduk i jute. Stor modell med plass til masse pakker oppå. Har et trykket mønster av nisser, pakker og pepperkaker rundt kanten. Et design som passer perfekt i det nostalgiske julehjem. 
kr 249,90

Woods juletreunderlag Ø91 mørk grå

Grå juletreduk i tykk filt. Har et perforert konglemønster rundt kanten. Stilren design som er like fint i det tradisjonelle julehjem som i det moderne.
kr 299,90

Woods juletreunderlag Ø91 mørk rød

Rød juletrematte i tykk filt. Har et perforert konglemønster rundt kanten. Stilren design som er like fint i det tradisjonelle julehjem som i det moderne.
kr 299,90
Balloon julekule

3for2

Balloon julekule

Ønsker du å pynte treet i en gøyal stil? Balloon er en søt julekule formet som en nisse i luftballong. Kulen har mange fine og forseggjorte detaljer. Lek i vei og miks med andre morsomme kuler - nisser, sukkertøystokker, og juletrepynt lagd av barna. Julekulen kan også henges i vinduet eller annen egnet plass.
kr 89,90
Gaga julekule

3for2

Gaga julekule

Glitter og glam hører jul- og nyttårsfeiringen til. Gaga er en gullfarget julekule med unik design. Kulen er delvis gjennomsiktig og fylt med "flytende" glitter. Vakker i juletreet, hengende i vinduet eller som bordpynt. Også fin på et fat i miks med andre kuler.
kr 59,90
Godis julekule

3for2

Godis julekule

Pynt et lekent tre med morsom julepynt! Godis er en gøyal julekule i glass. Lek i vei og miks med andre morsomme kuler - nisser, sukkertøystokker og juletrepynt lagd av barna. Julekulen kan også henges i vinduet, brukes til borddekkingen, eller som dekor på pakker.
kr 49,90
Nøtti julekule

3for2

Nøtti julekule

Gylden juletrekule i glass. Formet som en nøtt med et dryss av glitter på toppen. Et design inspirert av skogen. Vakker i juletreet, hengende i vinduet eller som bordpynt. Også fin på et fat, i miks med ekte nøtter, kongler og andre skatter fra naturen.
kr 59,90
Polkastang julekule

3for2

Polkastang julekule

Pynt et lekent tre med gøyal julepynt! Polkastang kule har hvite og julerøde striper. En sukkertøystokk i nostalgisk stil. Lek i vei og miks med annen morsom dekor - dyrefigurer, nisser og pynt lagd av barna. Polkastangen kan også henges i vinduet, brukes som bordpynt eller til å dekorere pakker.
kr 59,90
Raye julekule

3for2

Raye julekule

Rødbrun julekule i glass. Kulen har et forseggjort bladmønster i gull. Et design for deg som liker en klassisk og elegant stil til jul. Vakker i juletreet, hengende i vinduet eller som bordpynt. Også fin på et fat i miks med andre kuler.
kr 59,90
Taylor julekule

3for2

Taylor julekule

Rillete julekule i matt gull med glitter. Den lune fargen skaper en koselig atmosfære. Perfekt for deg som liker en nordisk og rustikk julestil. Vakker i juletreet, hengende i vinduet eller som bordpynt. Også fin på et fat i miks med andre kuler.
kr 59,90
Vofsen julekule

3for2

Vofsen julekule

Liker du en nordisk og naturlig julestil? Vofsen er en søt julehund i naturtro farge. En juledekorasjon som vil glede både små og store. Nydelig i juletreet, men kan også henges i vinduet eller brukes som bordpynt. Miks og match med annen pynt i samme stil.
kr 79,90
Satengbånd 15mm 3 meter rød

3for2

Satengbånd 15mm 3 meter rød

Rødt bånd i sateng. Båndet har flere bruksområder. Bruk det som gavebånd, bind det rundt servietter og kranser, heng opp pynt og pepperkaker mm. Bare fantasien setter stopp!
kr 59,90
Satengbånd 25mm  3 meter rød

3for2

Satengbånd 25mm 3 meter rød

Rødt bånd i sateng. Båndet har flere bruksområder. Bruk det som gavebånd, bind det rundt servietter og kranser, heng opp pynt og pepperkaker mm. Bare fantasien setter stopp! Også fint rundt Luciakjolen.
kr 69,90

Juletrepynt 2023

I år er klassisk juletrepynt fortsatt et populært valg for å bringe en følelse av tidløs skjønnhet til juletreet. Disse kulene er preget av tidløse motiv, og farger som dyp rød, skinnende gull og grønn. Ved å kombinere nye julekuler med arvet og hjemmelaget juletrepynt vil du få et skikkelig minnerikt juletre som forteller en historie i harmonisk forening av ulike stiler og generasjoner.

Stort utvalg av julekuler

Vår samling av juletrepynt spenner fra klassiske glitrende kuler til unike figurer, noe som gjør det enkelt å finne noe som passer til din personlige stil og smak. Enten du foretrekker klassiske julekuler i rød, grønn, elegante gull-toner, eller leken og nostalgisk juletrepynt, har vi noe som vil berike ditt juletre.

Rask og enkel handel

Vi forstår at tiden før jul kan være hektisk, og derfor tilbyr vi enkel og rask netthandel slik at du kan handle juleinteriør i ro og fred fra sofaen. Med noen få klikk kan du velge blant hundrevis av artikler og få levering rett på døren, slik at du får mer tid til å glede deg over den fine ventetiden.

Gjør juletrepynten til en del av dine juletradisjoner og skap minner som varer livet ut med vårt nøye utvalgte sortiment. Utforsk vårt brede utvalg og finn den perfekte julepynten til ditt hjem denne julen.