Borddekking jul

En stor del av julen dreier seg om mat og gode opplevelser med venner og familie over et måltid. Enten det er frokost, julelunsj eller middag som skal forberedes er borddekking i julen noe av det koseligste man kan gjøre.

Sorter etter :
Se som Nett Liste
Vise :

Liten prikk pvc rød

Rød voksduk med hvite prikker. Duken beskytter bordet når det er tid for pepperkakebaking, juleverksted og lignende aktiviteter. Kan kan enkelt klippes til ønsket størrelse. Voksduker rakner ikke langs klippekanten, så du trenger ikke å sy etterpå.

kr 199,90

Valg av duk, servietter og servise gjør mye for hvor innbydende bordet oppleves. Man kan velge forskjellige varianter for å gjøre det formelt, koselig eller enkelt. Etter middag flytter man seg kanskje til sofaen, og det er mange flotte bordduker å velge mellom også til stuebordet.
   

Vakre juleduker og løpere

Princess har et stort utvalg av duker å velge mellom i alle slags farger, mønstre og størrelser. Det er også mange praktiske løsninger, slik som teflonduker som er vann- og flekkavstøtende. Det er særlig praktisk hvis man har barn rundt bordet. Nette løpere med pene julemønstre passer ypperlig både på stuebordet og spisebordet, og det er mange flotte design i både tradisjonell og moderne stil. Spisebrikker kan legges både oppå en juleduk man gjerne vil beskytte, eller rett på bordet. Røde julebrikker på et solid spisebord i tre gir garantert julestemning. Velg mellom brikker i rund eller firkantet form. Borddekking til jul krever også servietter, og med en nøytral duk i rødt eller hvitt kan man gjerne friske opp med servietter med ruter, nissemønstre og reinsdyr.
 

Gjør handelen fra sofakroken 

For de som er for travle til å bruke timevis på julehandelen er kjekt å gjøre unna handelen i nettbutikken, hvor man kan bla gjennom mange artikler på kort tid. Det er også praktiske leveringsbetingelser ved netthandel, du kan få levering på døren i de fleste byer og tettsteder. Du kan betale med vipps, og det er åpent kjøp i 30 dager.