Sommersoverom

Varmere vær og lysere tider betyr at soverommet, i likhet med garderoben, bør klargjøres for en ny sesong. Det er ikke mye som skal til. Et svalt sengesett, en lett og luftig dyne, samt riktig solskjerming som sikrer deg god nattesøvn i sommermånedene.

Soverommet klart for sommer!

Enkel styling kan være med på å skifte uttrykket og gi skikkelig sommerstemning. Mix gjerne flere størrelser på puter og ta igjen fargene fra sengesettet i vaser, pledd og annen pynt.

Luftig og lett krepp

Mange forbinder bruk av kreppsengesett med sommer. Ønsker du en luftig og litt crispy følelse er krepp helt ideelt. Krepp har en bølgete overflate som forsterkes etter vask. Sengesett i krepp bør derfor ikke strykes. Kombiner gjerne med et jerseylaken i matchende farge.

Sval sateng

Sateng er perfekt for varme sommernetter. Den fine bomullskvaliteten gir en sval og behagelig følelse mot huden. Vi har satengsengesett i ulike kvaliteter, med mange farger og mønstre. For ekstra komfort, kombiner med et satenglaken.

Sommerdyne som holder deg sval

Når det blir varmere i været er det deilig å skifte til en lettere dyne - og en sommerdyne passer perfekt for varme sommernetter! En sommerdyne i dun opprettholder en sval temperatur natten gjennom. Dun er et naturlig materiale som transporterer fuktighet, og man unngår å bli klam og svett. Les mer om våre sommerdyner her.

Florlette gardiner

En florlett gardin som blafrer når vinduet er åpent gir en herlig sommerfølelse. Janis gardin slipper inn lys samtidig som den hindrer for innsyn. På soverommet kan den kombineres med solskjerming - eksempelvis en rullegardin eller persienne.

Gardiner som gjør det mørkt når det er lyst

En lysdempende eller lystett gardin sørger for at soverommet blir mørklagt på kvelden. Den bidrar også til å holde soverommet svalt, da det tykke stoffet holder varmen ute. For å unngå lysinslipp fra siden av vinduet kan du bruke en stang med buefeste. Se alle våre lysdempende gardiner her.

Solskjermingsprodukter

Solskjerming er et must, spesielt på sommeren! Enten du skal stenge ute solen eller hindre innsyn, er riktig solskjerming viktig. Persienner, plisségardiner, rullegardiner og lameller – det finnes et hav av utvalg. Usikker på hva som passer hos deg? Hos oss får du gratis og uforpliktende veiledningshjelp, både online og i butikk. Visste du at i alle Princess-butikker kan du bestille solskjerming etter mål? Vi kan tilpasse nødvendig solskjerming til alle rom og de aller fleste vinduer. Lystett til soverommet, vannavvisende til badet eller til helt spesielle mål. Les mer her.