Påskepynt

Påsken er en kjær høytid for de fleste nordmenn. Noen foretrekker å tilbringe påskeferie på hytta på fjellet og noen vil feire påske hjemme. Fellesnevneren er kos og hygge sammen med familie og venner. Hos oss finner du mange fine interiørprodukter for å pynte til påske. Påskeharer, påskeegg i glass og annen morsom påskepynt. Gule duker, påskelys og servietter med påskemotiver.

Sprett bordløper 40x110 cream

Koselig bordløper med nostalgisk påskemønster. Et design som gir påskebordet en rustikk og landlig stil. Vakker alene eller oppå en større duk. Kombiner gjerne med andre produkter i serien.

kr 40,00

Tulip dekoregg med LED 11 cm

Batteridrevet dekoregg med LED-lys. Egget har et stanset mønster av tulipaner og små hull som slipper lyset gjennom. Miks og match med annen dekorativ påskepynt.

kr 25,00

Stilfull påskepynt hos Princess

Skap en uforglemmelig påske med stilfull påskepynt fra Princess. Hos oss finner du dekor i klassiske gule nyanser og moderne pasteller. Vårt utvalg av påskepynt blander tradisjon med moderne design for å gi hjemmet ditt en festlig og vårlig atmosfære. Oppdag vårt utvalg av påskepynt som klassiske påskeharer og påskeegg til påskeduk, løpere, påskeservietter og mye mer. Med et øye for kvalitet og stil har vi alt du trenger for å skape et varmt og innbydende påskehjem.

Inspirasjon til påskepynt

La hjemmet ditt blomstre denne påsken ved å kombinere sjarmerende, tradisjonelle påskedekorasjoner med moderne, stilrene elementer og hjemmelaget påskepynt. Integrer materialer som gåsunger, blomster og lin for å skape et naturlig preg. Og ikke vær ikke vær redd for å inkludere håndlaget påskepynt for ekstra sjarm og personlig preg. Få mer inspirasjon til påskepynt her, og gjør høytiden ekstra stemningsfull.