Nyttårsbordet

Linje - klassisk festduk

Linje er en dukserie i lettstelt og strykelett kvalitet. Den har et klassisk design som egner seg til både fest og høytider. Velg blant flere farger og størrelser. Kombiner gjerne med dukunderlag. Det beskytter bordet og gjør at duken ligger godt på plass.
 

Kirin - duk i velour

Velourduker og -løpere er tunge, myke og utrolig lettstelte. De ser like fine ut etter vask og trommel. De kan også kuttes til ønsket lengde uten å sy. Kirin dukserie finnes i flere farger og størrelser. Perfekt til nyttårsbordet!

Kalissa - mønstret festduk

Kalissa er en vakker festduk i ekstra stor størrelse. Den kommer i bomull og har et trykket blomstermønster. Perfekt om du ønsker å skape en elegant borddekking til nyttårsbordet. Kombiner med tøyservietter, og pynt i gull og sort.

Denita - tidløs linduk

Om du ser etter et slitesterkt materiale som holder lenge, skal du velge lin. Denita er en klassisk og tidløs dukserie som kommer i 100% lin. Et naturmateriale som bare bli vakrere jo mer du bruker det. Serien finnes i flere farger og størrelser.

Lindi - elegant borddekking

Skap en elegant borddekking med Lindi - en ekstra stor duk i linfarget bomull. Duken er chambrayvevet, noe som gjør den ekstra myk og slitesterk. Kombiner med matchende tøyservietter og gullfarget pynt.

Day - duk i teflon

Våre lekre teflonduker har en behandlet overflate som gjør de vann- og flekkavstøtende, selv om de ser ut som en helt vanlig duk. Dukene finnes i flere former og størrelser, slik at du kan velge akkurat den som passer ditt bord. Kombiner gjerne med et dukunderlag. Det beskytter bordet og gjør at duken ligger godt på plass.