Filter
  • Lagerstatus
  • Type
  • Farge
  • Størrelse

Fantus & Fantorangen

Vi har et stort utvalg produkter med motiv av populære Fantus og Fantorangen fra NRK barne-tv. Fine produkter som vil glede både små og litt større barn!

Fantus smekke

Søt spisesmekke i mykt silikonmateriale. Smekken har en praktisk sølelomme samt justerbar stropp i nakken. Har et trykk av populære Fantus fra Nrk. BPA-fri og foodsafe.
kr 179,90

Fantus snackboks 3-pk

3-pk snackbokser til baby og barn. Perfekt til frukt- og grønnsaksbiter i matpakken. Boksene har et trykk av populære Fantus fra Nrk. Kommer i BPA-fri PP og er foodsafe.
kr 149,90

Fantus økologisk percalesengesett 100x140 beige

Barnesengesett til juniorseng. Ekstra myk og slitesterk kvalitet. Har et trykket mønster av barne-tv figuren Fantus. Finnes i flere størrelser!
kr 449,90

Fantorangen kosebamse 23 cm rød

Lek og ha det moro med Fantorangen fra Nrk barne-tv. En favorittvenn til mange barn! Bamsen kommer i myk plysj og er 23 cm høy.
kr 249,90

Fantus drikkeflaske 400ml grønn

Praktisk drikkeflaske med motiv av Fantus fra NRK Barne-tv. Tuten er enkel å åpne og lukke. Perfekt til både barnehage, skole og utflukter.
kr 69,90

Fantus kosebamse 23 cm lilla

Lek og ha det moro med Fantus fra Nrk barne-tv. En favorittvenn til mange barn! Bamsen kommer i myk plysj og er 23 cm høy.
kr 249,90

Fantus koseklut 35x35 cm lilla

Fin koseklut med populære Fantus. Kluten kommer i myk og deilig plysj. Kombiner gjerne med andre produkter i serien.
kr 149,90

Fantus matboks grønn

Praktisk matboks med innlegg og motiv av Fantus kjent fra NRK Barne-tv. Lokket er enkelt å åpne og lukke. Perfekt til både barnehage, skole og utflukter.
kr 99,90

Fantus skål grønn

Søt barneskål med motiv av Fantus. Perfekt til middagsmat, grøt og frokostblanding. Kommer i BPA-fri PP-plast.
kr 59,90

Fantus skål lilla

Søt barneskål med motiv av Fantus. Perfekt til middagsmat, grøt og frokostblanding. Kommer i BPA-fri PP-plast.
kr 59,90

Fantus tallerken 21 cm lilla

Søt barnetallerken med motiv av Fantus. Kommer i BPA-fri PP-plast.
kr 49,90
Fantus tallerken med 3 rom grønn
Siste Sjanse!

50%

Fantus tallerken med 3 rom grønn

Praktisk tallerken oppdelt i flere rom. Perfekt til både varmmat, grønnsaker og fruktbiter. Kommer i BPA-fri PP-plast.
kr 99,90 kr 49,95
Fantus tallerken med 3 rom lilla
Siste Sjanse!

50%

Fantus tallerken med 3 rom lilla

Praktisk tallerken oppdelt i flere rom. Perfekt til både varmmat, grønnsaker og fruktbiter. Kommer i BPA-fri PP-plast.
kr 99,90 kr 49,95

Fantus tutekopp 250ml grønn

Praktisk babykopp med tut i myk silikon. Koppen har sklisikre og myke hanker som er enkle å holde i. Motiv av populære Fantus fra Nrk.
kr 129,90

Fantus ullpledd 90x130 beige

Mykt og varmt ullteppe med Integrity sertifisert New Zeeland ull. Motiv av populære Fantus. Teppet er ypperlig i vogn, vugge og sprinkelseng. Ull er et pustende materiale som varmer godt uten å skape fuktighet - teppet kan derfor brukes hele året!
kr 699,90

Fantus økologisk percalesengesett 65x80 beige

Babysengesett til vugge og barnevogn. Ekstra myk og slitesterk kvalitet. Har et trykket mønster av barne-tv figuren Fantus. Finnes i flere størrelser!
kr 299,90

Fantus økologisk percalesengesett 80x100 beige

Babysengesett til sprinkelseng. Ekstra myk og slitesterk kvalitet. Har et trykket mønster av barne-tv figuren Fantus. Finnes i flere størrelser!
kr 349,90
Fantorangen økologisk percalesengesett 80x100

50%

Fantorangen økologisk percalesengesett 80x100

Babysengesett til sprinkelseng. Ekstra myk og slitesterk kvalitet. Har et morsomt mønster av populære Fantorangen fra NRK Super. Kommer i en fin stoffpose som kan brukes til oppbevaring. Kombiner gjerne med et lunt pledd og Fantorangen kosedyr. Finnes i flere størrelser!
kr 299,90 kr 149,95

Vem er Fantus?

Fantus er Fantorangens lillesøsken. En kjærlig gledesspreder som er veldig kysseglad! Et sjarmerende, elskelig og viljesterkt vesen som liker å utforske. Fantus er 18-20 måneder og har ikke helt lært seg å snakke enda. Kan si en del ord, men ikke hele setninger.

Fantus har flere egne animerte serier på NRK, som "Minibarna", "Fantorangen og maskinene" og "Fantus og dyra" - koselige programmer som henvender seg til 1-åringen.
 

Fantorangens verden

Fantus er også med i «Fantorangens verden» som litt større barn liker å se på. I denne serien ser Fantus opp til Fantorangen og Pivi, hermer etter dem og øver seg på ord og handlinger de gjør, men ender ofte opp som sand i maskineriet. Fantus er rampete uten å være frekk, og er grenseløs i sin utforskning. Fantus vil gjerne være med på det som skjer og det de store gjør. Pivi og Fantorangen blir redde hver gang Fantus sier «Fantus hjelpe!». De opplever ofte at Fantus kan være en fare som må isoleres. Fantus skaper liv og røre i familien med sin utforskning av verden!

Sengesett, kosebamser & matbokser med Fantus motiv

Fantus- og Fantorangen sengesett kommer i økologisk percale - en slitesterk og myk kvalitet som tåler mange vask. Visste du at alle våre kroppsnære produkter dessuten er oeko-tex 100 merket? Det betyr at de er fri for helse- og miljøskadelige kjemikalier. et trygt valg for de minste - og for naturen.

De praktiske matboksene og drikkeflaskene er helt supre til både barnehage-, skole og turbruk. Samtlige er sikkerhetstestet og helt trygge for ditt barn.