Sengesett til barn – 140x200

Når barnet ditt er klart for førskolealder, bytter man gjerne til en voksenseng. Barnesengesett i 140x200 cm passer til senger i str. 80x200, 90x200 og 120x200 cm.

Sorter etter :
Se som Nett Liste
Vise :

Drøm dundyne Sval

En middels tykk helårsdyne som passer godt i sesongene utenom den kaldeste vinter og varmeste sommer. Fryser du lett er den fin som sommerdyne og en super dyne for barn som skal over på sin første "voksendyne".

Fra kr 4 499,90
Drøm dunpute LAV 50x70 220 gram

50%

Drøm dunpute LAV MYK 50x70 220 gram

Dunpute LAV MYK er en lav og myk pute. Den har en høy andel dun, noe som gjør den myk, luftig og formbar. Passer for deg som liker å ligge på magen. Også fin for den som liker å ligge lavt med hodet, eller som ønsker å ha en ekstra pute for å justere høyden. Dunpute Lav er også fin som barnets første «voksenpute».

Tips! Bruk gjerne et ekstra beskyttelsestrekk på puten - da varer den lenger.

kr 1 299,90 kr 649,95

Det er viktig å følge barnets utvikling, og hos Princess får du barnevennlige og kvalitetssikre sengesett til barn i et fint utvalg. Identitet er viktig, derfor legger vi vekt på barnets interesser, for jenter og gutter i alle aldre.

Barnevennlig sengetøy som vekker interesse

Barn vokser fort, og overgangen til voksenseng kan skje raskt, derfor er det viktig å være frempå, rent interiørmessig. La barnet velge blant morsomme sengesett med kjente filmfigurer og populære mønstre. Leggetid kan bli hyggeligere for både foreldre og barn når favorittfiguren pryder barnets sengesett.

Det er viktig å finne tekstiler tilpasset barnets alder, og derfor har vi nøye kategorisert interiørartiklene etter alder og barnets utvikling. Sett sammen ditt eget sengetøy ut fra våre kvaliteter. Se for eksempel sengesett til barn i 140x200 i mange flotte farger.

Flere alternativer til barneinteriør

Barn er forskjellige, og har ulike interesser, spesielt i denne alderen. Derfor har vi utviklet et godt utvalg med mange forskjellige tekstilkvaliteter, farger og mønstre. Se for eksempel kreppsengesett, bomullsengesett, og økologiske sengesett til barn. Det kan være lurt om det voksende barnet får være med på å velge ut sengetøyet, og som foreldre bør man være obs på barnets behov når det gjelder søvn.

God søvn er viktig

Kvalitet er viktig for oss, og vi vet at søvn er viktig, uansett, derfor har vi utviklet flere interiøralternativer tilpasset ulike søvnbehov og til ulike barn. Vi har blant annet ulike tekstiler, madrassbeskytter, beskyttelsestrekk til pute, dunpute og sengesett i mange forskjellige design og størrelser. Våre sengesett er miljøvennlige og OEKO-TEX® 100-merket, noe som betyr at sengesettene er frie for skadelige kjemikalier.

Sjekk ut det flotte sortimentet med sengesett til barn 140x200 hos Princess, og få det fint på barnerommet!