Duftlys, romduft og såpe

Badet er ikke alltid det mest velduftende rommet i hjemmet – men det er det lett å gjøre noe med. Eksklusive duftlys, deilig romduft og mykgjørende håndsåper fra Princess forvandler badet ditt til et velduftende spa på et blunk. Masker uønsket lukt og få den hotellaktige baderomsatmosfæren du alltid har drømt om!

Sorter etter :
Se som Nett Liste
Vise :
Serene duftlys 8 cm blå

3for2

Serene duftlys 8 cm blå

Lekkert duftlys i farget glass. Dufter nyvasket lin - en duft som gir assosiasjoner til ro og stillhet. Glasset kan brukes som lyslykt når lyset er brent opp. En fin interiørdetalj som også er perfekt som gave!

kr 129,90

Duftlys for atmosfærens skyld

Duftlys er en vidunderlig oppfinnelse de færreste vil være foruten på badet. Spesielt når vi venter gjester! Det perfekte duftlyset løfter atmosfæren på badet på mange måter: det er plassert i en vakkert dekorert beholder, det brenner lenge med klar og sotfri flamme, og det avgir en herlig dyp, men ikke for intens duft.

Her hos Princess finner du et bredt sortiment duftlys, så du kan finne det som passer perfekt på badet ditt. Vi oppdaterer utvalget med nye merker og duftprofiler hele tiden, så husk å titte innom med jevne mellomrom. Og du – ikke glem at duftlys er den perfekte vertsgaven!

Romduft – genialt på badet

Romduft finnes i flere varianter. Det de alle har til felles, er at de sprer velduft. Den vanligste varianten er diffusoren, en beholder med duftolje og duftpinner som sprer godlukten gradvis ut i rommet over tid. Det praktiske med romduft er at du slipper brannfaren med tente lys, og i tillegg varer diffusorer lenger enn duftlys. Du kan også kjøpe romduft med refill – det er både prisgunstig og miljøvennlig.

Håndsåper til ethvert bad

Her hos Princess finner du også såpe i mange utgaver og dufter. Såpe er noe av det viktigste vi har på badet, nettopp fordi det må til for å vaske hendene hygienisk rene. En pen såpedispenser kan gjøre underverker for badet – og det føles alltid herlig å vaske hendene med noe som lukter ordentlig godt.

Kjøp romduft og håndsåpe fra Princess på nett

Princess har gjort det enkelt for deg å skaffe nye såper og dufter til badet ditt. Du trenger ikke en gang reise deg fra sofaen. Klikk hjem nydelige duftlys og håndsåper med naturlige ingredienser i dag – vi spanderer frakten når du handler for over kr 599,–!