Woods juletreunderlag Ø91 mørk rød

Rød juletrematte i tykk filt. Har et perforert konglemønster rundt kanten. Stilren design som er like fint i det tradisjonelle julehjem som i det moderne.
Varenummer:106008400
Materiale:100% polyester
Størrelse:Ø90CM
Farge:mørk rød
kr 299,90
Din pris: kr 149,95
Vi tilbyr rask levering med Bring og Helthjem
deliverycar

Leveringstid 1-4 virkedager

I nov-des må noen ekstra dager påregnes

Rask levering
deliveryreturn

Fri frakt over 599,-

Gjelder "Pakke til hentested"

openpurchase

Fri retur i fysisk butikk

Bytting gjelder ikke metervarer og dyner/puter med brutt forsegling

Rødt juletreteppe i filt

Rød juletrematte i tykk filt. Har et perforert konglemønster rundt kanten. Stilren design som er like fint i det tradisjonelle julehjem som i det moderne.

NB! Ikke stryk direkte på underlaget. Dersom du ønsker å fjerne en evt. brett, kan dette gjøres med dampstrykejern og et kjøkkenhåndkle imellom.

Produktdetaljer

  • 100% polyester
  • Diameter: 90 cm
  • Tåler ikke vaskemaskin, tørkes med fuktig klut
Andre har også kjøpt
Tusse plastbrikke 30x45 rød

50%

Tusse plastbrikke 30x45 rød

Med røde bordbrikker skaper man enkelt julehygge rundt bordet. Tusse er en søt julespisebrikke med morsomt nissemønster. Brikken kommer i praktisk PVC og kan enkelt skylles eller tørkes med fuktig klut.
kr 49,90 kr 24,95
Sopp juletrepynt

50%

Sopp juletrepynt

Søt sopp i julens fine farger. En gøyal dekorasjon i nostalgisk stil. Soppen er utstyrt med klips, noe som gjør det enkelt å feste den til juletreet. Kan også brukes til borddekking eller som pynt på pakker. Miks og match med annen morsom pynt - nisser, sukkertøystokker og julepynt lagd av barna.
kr 59,90 kr 29,95
Bilde av Hjerte julekule

50%

Hjerte julekule

Rød julekule med søt hjerteform. Som en ekstra detalj er kulen dekorert med glitter i sølv. En klassisk kule som gir juletreet et elegant uttrykk. Kan også henges i vinduet eller brukes til borddekking.
kr 59,90 kr 29,95

Deluxe telys LED 2pk cream

2-pk batteridrevne telys med LED-lys. Ser ut som et ekte lys, med "flytende stearin" laget av resin på toppen. Flammen er i 3D og blafrer naturtro og realistisk. Et dekorativt og trygt lys som skaper en lun stemning i rommet. Lyset har en av/på knapp, men kan også brukes med fjernkontroll (se tilbehør).
kr 159,90